"Tim koji je počeo meč: stoje sleva: Petković, Pantić, Spajić, Bajković, Milijaš, čuče sleva: Garido, Savićević, Milunović, Mudrinski, Mladenović, Lazović"
"Tim koji je počeo meč: stoje sleva: Petković, Pantić, Spajić, Bajković, Milijaš, čuče sleva: Garido, Savićević, Milunović, Mudrinski, Mladenović, Lazović"

ZVEZDA - SLOVAN 1:0 (KRAJ)

Vreme čitanja: 5min | pon. 11.02.13. | 16:30

Izabranici Aleksandra Jankovića igraju protiv najjačeg rivala u dosadašnjem toku priprema

Tim koji je počeo meč: stoje sleva: Petković, Pantić, Spajić, Bajković, Milijaš, čuče sleva: Garido, Savićević, Milunović, Mudrinski, Mladenović, Lazović

Tim koji je počeo meč: stoje sleva: Petković, Pantić, Spajić, Bajković, Milijaš, čuče sleva: Garido, Savićević, Milunović, Mudrinski, Mladenović, Lazović

Izabrane vesti

Da li će Crvena zvezda nastaviti niz pobeda na pripremama u turskoj Antaliji?

Odgovor na ovo pitanje dobićemo veoma brzo jer crveno-beli u 15:00 izlaze na megdan Slovanu iz Bratislave, najjačem rivalu u dosadašnjem toku priprema. Interesantno je da je Aleksandar Janković odlučio da od prvog minuta na teren izađe Luis Garido, reprezentativac Hondurasa, koji je nedavno stigao u Tursku, a protiv Lokomotive iz Tbilisija upisao je prve minute u dresu novog kluba...

Slovan iz Bratislave je inače lider slovačkog prvenstva, sa šest bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce.

Crvena zvezda - Slovan Bratislava

Stadion: Hotel Kalista (Belek)
Gledalaca: oko 50
Sudije: Denis Šarbakov, Dmitrij Žuk, Igor Grigorjev (Belorusija)

Crvena zvezda: Bajković, Pantić, Spajić, Petković, Mladenović, Garido, Milijaš, Milunović, Lazović, Savićević, Mudrinski.
Klupa: Vesić, Kirovski, Mijailović, Krneta, Dimitrijević, Kadu, Mikić, Kasalica, Ožegović, Reljić, Karaklajić, Mihajlović, Vešović.

Slovan Bratislava: Putnočki, Čikoš, Hudak, Hlohlovski, Žofčak, Kopunek, Kladrubski, Kolčak, Peltije, Paušek, Kuzma.
Klupa: Kovač, Lukšik, Ninaj, Grendel, Sabo, Kovač, Bagajoko, Vrablec, Sarka.

Utakmica uskoro počinje, budite uz MOZZART Sport, i pratite sve događaje iz minuta u minut, a posle meča vas očekuje analiza Zvezdine igre.

Trener Aleksandar Janković izdaje poslednja uputstva pred početak utakmice. Videćemo kako će se snaći Luis Garido.

UTAMICA JE POČELA!!!

1.minut: Crveno-beli izvode prvi udarac. Odmah korner posle kojeg je pokušao Darko Lazović, ali je izblokiran. 

3. minut: Prava bitka na terenu od prvog sudijskog zvižduka. Jaki dueli pršte.

5. minut: Slovan napada uglavom po levoj strani terena, ali ne može da prođe pored Uroša Spajića i Aleksandra Pantića.

8. minut: Prvi šut ka golu Bobana Bajkovića. Posle lošeg pasa Pantića oprobao se Hlohlovski, ali pravo u Zvedinu jedinicu. Po uvodnim minutima čini se da će ovo definitivno biti najozbiljnija utakmica do sada.

13. minut: Lopta uglavnom između dva kaznena prostora, sli Slovaci su konkretniji. Korner sa desne strane, loše ispucavanje Milunovića, akrobatski pokušaj Kuzme makazicama ide preko gola.

16. minut: Nesporazum Bajkovića i Spajića mogao je skupo da košta crveno-bele. Međutim, Bajko brani udarac Peltijea. Lopta je više u nogama Slovana.

18. minut: Sjajna kontra Savićevića i Pantića,  pas ovog drugog ka Mudrinskom presečen u poslednjem trenutku.

23. minut: Probao je Mladenović sa 22 metra posle nove polukontre. Traljav udarac. Jako visok tempo.

25. minut: Slovaci su možda fizički jači, ali su crveno-beli brži, pa je svaka polukontra opasnost. Milijaš je sada dubinskom loptom sjajno proigrao Lazovića, on se pored čuvara izborio za šut, ali pravo u Putnočkog.  

27. minut: Težište igre prebčeno na Slovanovu polovinu terena. Zvezda sve bolja, ali nedostaje završni pas. Nerezonski šut Mladenovića sa 35 metara ide preko gola. Odmah i kritike šefa Jankovića.

30. minut: Dve dobre prilike za crveno-bele odlaze u nepovrat. Prvo je Milunović ušao u kazneni, ali je njegovu povratnu na peterac u poslednjem trenutku u polje izbio golman Slovana. Potom i projektil Milijaša sa 20 metara ide tik pored stative.

33. minut: Zvezda stiska obruč oko gola Slovana, kojem se sada otvara prostor za kontre. Možda i zbog toga u igru ulazi brzonogi Bagajoko.

36. minut: Pantić, Petković i Spajić deluju sjajno u odbrani. Mladenović ume da u pojedinim trenucima bespotrebno zakomplikuje.

37. minut: Nova dobra akcija Milijaša i Lazovića, koji je u srcu kaznenog prostora pronalazi Milunovića, ali je on levicom slabo zahvatio loptu, pa je Putnočki lako uktorio njegov udarac. Slovaci prete isključivo šutevima sa distance, ali nema potrebe za reakcijom Bajkovića.

41. minut: Crveni karton za Hlohlovskog zbog psovanja sudije. Iako su i igrači Zvezde sudiju zamolili za milost. U igri je sa brojem 19 Kovač. I dalje je 11 na 11.

44. minut: Spajić glavom preko gola posle savršene lopte Milijaša iz slobodnog udarca.

KRAJ POLUVREMENA!!

Rezultat koji prikazuje realan odnos snaga na terenu. Prava rovovska borba na sredini terena. Slovan je počeo bolje, ali je Zvezda kako je meč odmicao preuzimala konce igre u svoje ruke. Videćemo šta nosi nastavak meča. 

POČETAK DRUGOG POLUVREMENA!!!

46. minut: Mijailović u igri umesto Garida.

48. minut: Savićević do Milunovića, ali on sa 18 metara šutira pored gola.

50. minut: Presečena akcija Slovana, ali Putnočki za malo brži od Mudrinskog.

54. minut: Žuti karton za Mladenovića zbog nepotrebnog starta na sredini terena.

55. minut: Sada i crveni za Luku Milunoviča zbog koškanja sa protivničkim igračem. U gužvi se nije videlo da li je pao i neki udarac. Marko Vešović zauzima njegovo mesto u timu.

57. minut: Najbolja prilika za Zvezdu! Vešović je sjajno probio po levoj strani, vratio do Lazovića, ali njegov udarac Putnočki zaustavlja paradom.

63. minut: Filip Kasalica prvi put u Beleku na terenu. Iz igre izlazi Pantić, dok Vešović ide na desnog beka. Još jedna sjajna partija Pantića.

65. minut: Ponovo opasno prd golom Slovana. Kasalica je izbacio Mladenovića, centaršut sa leve strane, ali slab udarac glavom Mudrinskog. Pravo u golmana.

67. minut: Žuti karton za Savićevića, koji je prekršajem sa leđa zaustavio kontru Slovaka. 

70. minut: GOOOOL!!! Nova brza kontra posle reakcije Petkovića. Kasalica je izbacio Mudrinskog, koji je brži od čuvara i sa 15 metara dovodi Zvezdu u zasluženo vođstvo.

75. minut: Slovan kreće po izjednačenje, ali ne uspeva da probije bedem pred Bajkovićem.

79. minut: Žuti karton za Sarka zbog laktanja u vazdušnom duelu sa Mijailovićem

81. minut: Žuti karton za Savićevića zbog oštrog starta. Drugi na meču, pa će ga Kadu zameniti u igri. Skočila je klupa Slovana, pa je Mudrinski skočio u odbranu saigrača.

83. minut: Ponovo je ispao Mladenović, pa je Slovan imao sjajnu priliku za izjednačenje posle centaršuta sa leve strane. Kovač je sa šest metara tukao preko gola.

85. minut: Ponovo opasno pred Bajkovićevim golom, ali Zvezdina jedinica na mestu.

89. minut: Zvezda grčevito brani vođstvo. Ponovo gužva u petercu, ali je Spajić na vreme omeo protivničkog igrača pri šutu.

KRAJ UTAKMICE!!!

Šesta pobeda Crvene zvezde na šest utakmica u Beleku!

Piše: Dejan Stanković, specijalni izveštač MOZZART Sporta iz Antalije.


tagovi

Antalija 2013FK Crvena zvezdaLuis GaridoSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara