""
""

Zvezda stigla u Podgoricu: Kavez za Gordića

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.01.18. | 16:55

„On nosi Budućnost, stavićemo akcenat na njega“, poručio je Dušan Alimpijević

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Podgoricu gde ih u ponedeljak od 17 časova očekuje derbi meč 15. kola ABA lige protiv ekipe Budućnosti

Obe ekipe imaju skor 12-2, pa ova utakmica sa pravom nosi i epitet derbija dosadašnjeg toka ABA lige.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL BUDUĆNOSTI I CRVENE ZVEZDE

Trener crveno-belih Dušan Alimpijević, koji neće moći da računa na povređenog Ognjena Dobrića, kaže da ova utakmica jeste važna, ali ne i presudna
„Ovo je utakmica koja može da nam olakša nastavak prvenstva, ali ne znači ništa jer ima još puno da se igra. Utakmice sa pretendentima za najviši plasman tek slede. Dobre partije i forma oba tima garantuju dobru utakmicu“,  rekao je Alimpijević i dodao:
„Znamo atmosferu koja nas očekuje u Podgorici, ali već smo se navikli na to. Pokazali smo i kroz utakmice Evrolige da znamo da se nosimo sa pritiskom sa tribina“.

On je imao samo reči hvale za narednog protivnika, a posebno je apostrofirao jednog igrača.
„Budućnost je odličan tim, ali Nemanja Gordić je nosilac. Za sada ima odličnu sezonu i iznosi većinu stvari u igri. Najveći akcenat biće stavljen na njega“.

Iskusni prvotimac crveno-belih Milko Bjelica takođe očekuje vrlo kvalitetnu, ali i tešku utakmicu u "Morači".
Poraženi smo od njih u Beogradu i sigurno imamo veliki motiv da im se revanširamo. Tim je sastavljen od puno kvalitetnih pojedinaca, ali ih na prvom mestu krasi timska igra. Znamo da nas čeka puna "Morača", ali već smo navikli da igramo u takvom ambijentu ove sezone kroz utakmice u Evroligi“, poručio je krilni centar Zvezde.

 


tagovi

SrbijaNemanja GordićMilko BjelicaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara