""
""

Zvezda u Dalmaciji, bolne evroligaške rane i imperativ pobede!

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.11.17. | 11:50

„Zadar je pokazao da ima kvalitet, moraćemo da odigramo mnogo bolje nego protiv CSKA i Olimpijakosa“, poručuje Dušan Alimpijević

Evroligaške rane mogu da zarastu trijumfom u Dalmaciji. Košarkaši Crvene zvezde veruju da će večeras (18 časova, TV Arena) protiv Zadra pokazati ono što nisu u sudarima sa CSKA i Olimpijakosom.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL ZVEZDE I ZADRA

Izabrane vesti

Uostalom, redovno na Malom Kalemegdanu pričaju kako im je ABA liga prioritet. Sada će to moći da pokažu i na delu. Zadar ove sezone ima samo tri pobede i ne bi smeo da predstavlja problem za evroligaški tim. Alii...
“Bez obzira da ima tri pobede u dosadašnjem delu sezone, Zadar je pokazao da ima kvalitet. Posebno je neugodan pred svojim navijačima, u gradu koji ima košarkašku istoriju. Činjenica je da je iza nas teška nedelja sa dve evroligaške utakmice koje nismo igrali dobro, ali moramo da igramo angažovano i borbeno. Kao i da pokažemo kvalitet i igru koja nas je krasila u većini mečeva ABA lige“, rekao je trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

Zarar i Crvena zvezda će večeras odigrati 30. meč u Regionalnom takmičenju. Naš predstavnik trenutno vosi sa 19:10. Naš predstavnik je i veliki favort.
„Zvezda nam dolazi posle dva teška poraza u Evroligi i treba joj pobeda za mir. To je jedna od najboljih ekipa ABA lige i svakako je favorit. Ali i mi se pitamo. Ključ je zaustaviti Ročestija, Bjelicu i Feldina“, jasan je trener Zadra Aramis Naglić.

ABA LIGA - 9. KOLO

Petak:
FMP - Mega Bemaks 96:88
/Čović 22 - Sinovec 22/

Subota:
Partizan - Olimpija 77:78
/Gavrilović 17 - Špan 20/

Cedevita - Mornar 99:74
/Musa 35 - Rejli Ros 17/

Nedelja
Igokea - Cibona 64:57 
/Jevtović 12 - Žorić 21/

MZT - Budućnost 71:93
/Mavra 14 - Ivanović 14/

Ponedeljak:
18.00: (4,40) Zadar (17,00) Crvena zvezda (1,25)

NAPOMENAKvote su podložne promenama


tagovi

ZadarJadranska ligaEvropaDžejms FeldinFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara