""
""

Zvezda u velikom problemu: Lokomotiva spremila milionski ugovor Boaćiju

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.06.17. | 21:54

Srpski šampion će teško odgovoriti na ponudu Moskovljana

Došli, videli ga na delu i shvatili da je Ričmond Boaći kadar da nosi napad Lokomotive. I ne samo da su shvatili, nego su čelnici i skauti moskovoskog kluba krenuli u realizaciju transfera potencijalnog reprezentativca Gane, saznaje MOZZART Sport.

Gašenje italijanske Latine, sa kojom je Boaći imao ugovor, uticalo je da snažni napadač postane slobodan igrač uoči letnjeg prelaznog roka. Automatski je prestala da važi 18-mesečna pozajmica Crvenoj zvezdi, ali kako saznajemo Boaći će se pojaviti na pripremama srpskog vicešampiona 14.juna.

Izabrane vesti

On se trenutno nalazi u Italiji kako bi sredio papirologiju posle gašenja Latine i osluškuju ponude sa raznih meridijana. Najbolja je stigla iz Rusije.

Lokomotiva je pokazala veliku želju da angažuje Boaćija, s tome u prilog i podatak da je spremila finansijki vrlo jak ugovor strelcu 18 prolećnih golova za Crvenu zvezdu.
Crvena zvezda je ta koja ima prednost u pregovorima. Želja kluba je da ostane, želja igrača je da ostane. O tome se i ranije pričalo. Videćemo šta donese naredni dani“, rekao je nedavno menadžer Ričmonda Boaćija Ivica Pavlović.

I pored Boaćijeve želje Crvena zvezda teško da može finansijski da parira Lokomotivi koja je spremna da Boaćiju ponudi godišnja primanja koja se pišu sa sedam cifara. Prethodnih dana se pisalo da je za Boaćija zainteresovan i Genk, kao i neki klubovi iz Azije.

Kako bilo, rukovodstvo Crvene zvezde je pred velikim izazovom.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaIvica PavlovićLokomotiva Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara