""
""

Zvezda: Vijeira džoker za Voždovac

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.05.16. | 11:32

Crveno-beli će sutra na Vračaru biti lišeni pomoći Aleksandra Kataija i Marka Grujića

Blaga rezultatska kriza oličena u samo jednoj pobedi u poslednjih pet kola i veliki kadrovski problemi. Skica trenutnog stanja u Crvenoj zvezdi, u periodu kada sve strukture u Ljutice Bogdana žele što pre da overe 27. šampionsku titulu.

Poraz od Čukaričkog je zaboravljen, eventualni trijumf u sutrašnjem okršaju sa Voždovcem doneo bi mir među crveno-bele (možda čak i titulu u slučaju da Vojvodina porazi Brđane). Ali neće biti lako Lukoviću i drugovima, pošto će biti lišeni pomoći Aleksandra Kataija i Marka Grujića. Oni su protiv Čukaričkog dobili četvrti ovosezonski karton, pa moraju da odrade suspenziju.

Izabrane vesti

Dobra stvar za stručni štab lidera je što se u pogon vraćaju iskusni Predrag Sikimić i Zoran Rendulić. Tandem najistaknutijih pojedinaca u večitom derbiju trebalo bi da zauzmu mesta u startnoj postavi. Međutim, to nije sve. Najbolji strelac tima Ugo Vijeira se ekspresno oporavio od povrede skočnog zgloba zadobijene u sudaru sa Partizanom. Boravio je u Portugaliji, a u Beograd se vratio pre vikenda.

Postoji ozbiljna mogućnost da Vijeira bude u takmičarskom pogonu, a na Marakani su blizu odluke da neforisraju spretnog napadača... Tačnije, prema određenim informacijama on će za susret protiv Zmajeva početi na klupi i imati ulogu džokera.

Portugalac ove sezone ima impresivan učinak protiv Voždovca. Na dva meča postigao je tri gola. U novembarskom okršaju na Marakani bio je meč viner. Zvezda se dugo mučila sa bunkerom Bratislava Živkovića, ali je na asistenciju Ibanjeza najavio pobedu crveno-belih.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMarko GrujićHugo VijeiraEvropaFK Crvena zvezdaAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara