"Pavićević, Matos i Grujić"
"Pavićević, Matos i Grujić"

Zvezda za Voždovac: Grof šalje u vatru Grujića i Matosa, vraća se Pavićević, enigma Ristić

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.08.15. | 10:07

Trener crveno-belih će na Vračaru konačno moći da računa na sve raspoložive snage

Pavićević, Matos i GrujićBar na kratko, tokom utakmice sa Voždovcem, Crvena zvezda će opravdati prefiks koji nosi – fudbalski klub. Dok traje borba za prevlast u Ljutice Bogdana i dok se ne nazire kraj organizacione krize, nastale povlačenjem većine članova Upravnog odbora, učenici Miodraga Božovića imaće zadatak da pobedom bar privremeno ugase požar.

Poznati crnogorski stručnjak na klupi crveno–belih često je molio za strpljenje, ali je valjda postao svestan činjenice da je potrošio kredit. Posebno, jer nema više mnogo prostora za alibi priče. Ne računajući Aleksandra Lukovića, Božović će za novo gostovanje na Vračaru (17 časova, TV Arenasport 3) imati sve raspoložive snage. Pravi trenutak da se u igri crveno-belih bar povremeno vidi njegov rukopis.

Izabrane vesti

Za razliku od prethodnih mečeva u postavu bi trebalo da se vrati iskusni štoper Savo Pavićević koji bi trebalo da deluje u tandemu sa Mamaduom Mbođom. Ozbiljne rokade navijači Crvene zvezde mogu da očekuju u veznom redu koji je u dosadašnjem delu prvenstva igrao ispod svakog kriterijuma. Ubacivanje u vatru Marka Grujića tokom duela sa Radničkim iz Niša nagovestio je da će se Grof u nastavku prvenstva oslanjati na zlatnog Orlića. Grujić bi trebalo da zameni Vukana Savićevića (pred transferom u Slovan), i da čini tandem sa Aleksandrom Kovačevićem.

Kvote Kladionice MOZZART za utakmicu Voždovac - Crvena zvezda

Trener crveno- belih je u prethodnom periodu mnogo žalio za povređenim Brazilcem Brunom Matosom. Imao je priliku da vide njegovu cirkusku tačku u prethodnom kolu, ali je Brazilac pokazao da bi mogao da oplemeni igru Crvene zvezde i bude više nego korektan krilni tandem zajedno sa Idanom Veredom.

Mihailo RistićPrema pojednim informacijama postoji mogućnost da Aleksandra Kataija u startnih 11 zameni Mihailo Ristić, dok je mesto u špicu rezervisano za Uga Vijeiru. I pored znatno povoljnije kadrovske situacije crveno-bele očekuje vraški težak posao na Vračaru. Voda im je došla do grla, a u poslednja četiri meča protiv Zmajeva ostvarili su samo dve pobede.
„Voždovac je odličan tim. Sikimić je igrao kod mene u Amkaru, Odita je dugo u Srbiji i jedan od najboljih na svojoj poziciji. Adamović i Pavlović su iskusni, Beljić je bio u Zvezdi. Znaju šta hoće, predvodi ih talentovan trener, ali mi moramo da pobedimo“, rekao je Miodrag Božović.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaSavo PavićevićMiodrag Grof BožovićMihailo RistićMarko GrujićFK Crvena zvezdaBruno Matos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara