""
""

Zvezdaši blistaju u Japanu: Pečnik tuče glavom kao centarfor, Mrđa može sve sam (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.04.15. | 15:27

Slovenac postigao četvrti gol u šest mečeva, a navijači mu već posvetili transparanet. Srpski napadač upisao prvenac

Pre godinu dana su Crvenu zvezdu nosili do šest godina čekane titule u Srbiji, a sada blistaju u drugoj ligi Japana. Dragan Mrđa i Nejc Pečnik su bili primorani da napuste klub koji vole i da za fudbalski hleb zarađuju na Dalekom istoku.

Izabrane vesti

Uopšte im ne ide loše. Pogotovo Pečniku koji trese mreže u maniru rasnog centarfora. Slovenac koji je bio jedan od miljenika Zvezdinih navijača je za krtako vreme postao idol pristalica Džef Junajteda. Danas je postigao lep gol glavom u pobedi od 2:0 nad Kjotom u gostima. Bio mu je to četvrti pogodak na šest prvenstvenih mečeva i treći je strelac lige zajedno sa Dijegom Forlanom.

Pečnikov tim je drugi na tabeli sa bodom zaostatka u odnosu na lidera Džubilo. Navijači Džefa su toliko zavoleli Slovenca da su mu posvetili i veliki transparent koji možete da vidite u pozadini na sledećem video snimku.

Led u novoj sezoni je probio i Dragan Mrđa koji je imao problema sa povredama i odsustvovao je skoro mesec dana sa terena. Čim se oporavio i vratio u prvu postavu, najbolji strelac Superlige iz prošle sezone je počeo da pogađa u dresu Omije. Praktično je sve sam uradio, pošto je iuzeo loptu protivničkom defanzivcu i posle solo prodora našao put do mreže. Bio je to vodeći gol za Omiju u pobedi od 2:0 nad Kumamotom.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nejc Pečnikmeđunarodni fudbalJapanDragan MrđaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara