"Dangubić"
"Dangubić"

Zvezdi fali još jedan vanserijski igrač: Fenerova lekcija srpskom šampionu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.09.15. | 19:41

Treba napomenuti da crveno-beli, pored povređenog Majka Cirbesa, ni ovoga puta nisu mogli da računaju na Rajana Tompsona, koji će sasvim sigurno doneti kvalitet više, a da li će to biti dovoljno za ispunjavanje visokih ciljeva u ovoj sezoni proceniće stručni štab i Uprava kluba sa Malog Kalemegdana - 65:88

Dangubić

Košarkaši Crvene zvezde doživeli i drugi poraz na turniru "Zadar Doguš", a ovoga puta od izabranika Dejana Radonjića bio je bolji turski velikan Fenerbahče - 65:88 (18:26, 9:18, 19:15, 19:29).

Izabrane vesti

Ekipa iz Istanbula tokom kompletnog toka utakmice bila je daleko bolji rival, pa stiče utisak da je ovom timu srpskog šampiona potreban još jedan vanserijski igrač, kako bi rame uz rame mogla da stane i onim najkvalitetnijim ekipama Starog kontinenta.

Treba napomenuti da crveno-beli, pored povređenog Majka Cirbesa, ni ovoga puta nisu mogli da računaju na Rajana Tompsona, koji će sasvim sigurno doneti kvalitet više, a da li će to biti dovoljno za ispunjavanje visokih ciljeva u ovoj sezoni proceniće stručni štab i Uprava kluba sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli su već na startu utakmice izgubili priključak sa ekipom Željka Obradovića, na poluvremenu gubili rezultatom 44:27, pa im je bilo izuzetno teško da se vrate u meč, uprkos znatno boljoj igri u trećoj četvrtini.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Judo sa 16 poena i Mahmatoglu sa 12, a toliko je sa druge strane ubacio i borbeni Stefan Nastić.


tagovi

Stefan NastićJadranska ligaEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara