""
""

Zvezdin dželat oblači crno-beli dres

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.01.18. | 19:53

Kevin Gameiro napušta Španiju i Atletiko iz Madrida

Navijači Crvene zvezde sećaju se svog dželata iz prošle decenije Kevina Gameira, koji je u dresu Strazbura izbacio Beograđane iz tadašnje Lige UEFA. Francuz je napravio dobru karijeru posle tih utakmica, igrao je i za Sevilju i za Atletiko iz Madrida, ali je došlo vreme da napusti Španiju.

Izabrane vesti

Dolazak Dijega Koste iz Čelsija označio je i kraj romanse između Kevina i Jorgandžija iz prestonice Španije, pa iskusni napadač sada gleda ka Engleskoj u kojoj bi mogao da nastavi karijeru. Imao je Gameiro početkom januara na stolu i poziv Bešiktaša, ali u 30. godini ima još šta da pokaže, nije još za Tursku.

Ponude mu ne nedostaju. Svonsi se do skoro ozbiljno zanimao za njega, ali otkako su Labudovi počeli da pregovaraju sa Nemcem Aminom Junesom iz Ajaksa, menadžeri Gameira su se okrenuli drugoj opciji ka severu Engleske i Njukaslu.

Rafa Benitez želi da se pojača pre nego što se januarska pijaca zatvori, a za dovođenje Gameira trebaće mu ravno 18.000.000 evra, koliko Atletiko traži za njega. Zanimljivo, isto toliko Njukasl je platio Majkla Ovena pre 13 godina kada je dolazio iz Real Madrida.

Svrake će novac za transfer obezbediti prodajom Džondža Šelvija Vest Hemu za 14.000.000 evra.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiPremijer ligaKevin GameiroEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara