""
""

Zvezdin novi cilj – ući u „klub 100“

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.05.16. | 19:20

Crveno-belima nedostaje još pet pogodaka da stignu do čarobne cifre postignutih golova u jednoj sezoni

Brojne rekorde oborila je aktuelna generacija igrača Crvene zvezde. Malo im je nedostajalo da ugroze i svetsko dostignuće Euzebijeve Benfike, ali biće ovo godina koje će se navijači najtrofejnijeg srpskog kluba rado sećati.

Crvena zvezda je odavno obezbedila titulu, ali posle današnje“ petarde“ u Čačku mogli bi da imaju još jedan motiv u poslednjem prvenstvenom kolu protv Borca. Crveno-beli su do sada u prvenstvenim mečevima postigli 95 golova na 36 utakmica ili 2,5 po meču.

Izabrane vesti

Sledi svečarska atmosfera dobro popunjene Marakane i Radnički iz Niša za kraj. Verovatno že želeti Luković i drugovi da se pobedom oproste od Delija, a mogli bi da stave ukras na sjajnu sezonu.

Dakle, crveno-belima je potrebno još pet pogodaka da uđu u „klub sto“. Na prvu loptu vrlo težak zadatak ako se zna da niški Radnički pod vođstvom Milana Rastavca ima sjajnu defanzivu. Elem, Nišlije su posle Crvene zvezde primili najmanje golova u prvenstvu.

Zvezda im je u prethodna dva meča dala tri gola. Međutim, znala je Crvena zvezda da iznenadi efikasnošću, posebno kada uđe u seriju.

A dueli u Surdulici i Čačku kažu da je Crvena zvezda u opasnoj pucačkoj seriji...

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaHugo VijeiraEvropaAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara