""
""

Zvezdin prioritet je Esteban Saveljić! Sedlar – alternativa! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.12.15. | 09:17

Crveno-beli blizu dovođenja kvalitetnog štopera

Kvalitetan štoper i Francuz iz redova ruske Mordovije Damjan le Talek! To su prioriteti Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, iako Miodrag Božović i ljudi iz sportskog sektora ne žele da govore o imenima potencijalnih pojačanja.

Kako prenosi Sportski žurnal prvi pik na poziciji defanzivca je reprezentativac Crne Gore rođen u Argentini Esteban Saveljić. MOZZART Sport je još pre mesec dana pisao o inicijalnom interesovanju Crvene zvezde za visokog štopera kome ugovor sa Defensom ističe 31. decembra 2015.godine. Adut beogradskog kluba u pregovorima je činjenica da je bio saigrač sa Luisom Ibanjezom u Rasingu. Argentinac se već pohvalno izrazio o kvalitetima Estebana Saveljića.

Izabrane vesti

Zvezda našla štopera: Iz Argentine je, ali se preziva na IĆ

Problem može da predstavlja činjenica da je Saveljić cenjen u Argentini i da će sigurno imati bogatije ponude od onog što crveno-beli mogu da ponude.

Otuda je u Ljutice Bogdana aktiviran i plan B. Rezervna opcija je Aleksandar Sedlar iz Metalca iz Gornjeg Milanovca. Čelnici Crvene zvezde već su seli za sto sa ljudima iz Metalca, ali nisu postigli dogovor. Prepreka je visoko obeštećenje.

(Foto Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SuperligaSrbijaEvropaEsteban SaveljićFK Crvena zvezdaAleksandar Sedlar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara