""
""

Zvezdin štoper ide u Lokeren?

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.06.15. | 12:39

Ponuda na Marakanu je navodno već stigla, a očekuje se da Crvena zvezda upali zeleno svetlo

Belgijska Pro liga polako postaje kolonija srpskih fudbalera. Odlična izdanja Aleksandra Mitrovića, Ivana Obradovića, Sergeja Milinkovića Savića, Miloša Kosanovića i ostalih srpskih fudbalera pširom Belgije, otvorili su vrata ovog šampionata njihovim zemljacima.

Izabrane vesti

Sledeći srpski fudbaler koji bi mogao da završi u Belgiji je Zvezdin štoper Darko Lazić. Mladi defanzivac je i prošle zime bio na meti Genta, ali se transfer u redove aktuelnog šampiona Belgije nije realizovao. Slabije partije u dresu Crvene zvezde u nastavku šampionata su ga koštale i boljeg rejtinga na fudbalskoj pijaci, pa se sada za njega ne interesuju klubovi iz vrha belgijskog fudbala.

Kandidat za dovođenje Lazića je Lokeren koji je završio prvenstvo u sredini tabele. Prema pisanju belgijskih medija, Lokerenova ponuda za Lazića je već stigla na Marakanu, ali se ne otkriva o kojoj sumi je reč. Iz Zvezde su veće najavili da će morati da prodaju neke igrače zbog finansijske situacije, a s obzirom da Lazić ne deluje kao perspektiva za prvu postavu u narednoj sezoni, nije isključeno da Zvezda ubrzo prihvati ponudu Lokerena. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaŽupiler Pro ligaLokerenEvropaDarko LazićFK Crvena zvezdaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara