""
""

Zvezdin tandem blista u Sidneju: Dimitrijević i Petković oduševili Australijance (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.04.15. | 20:08

Nekadašnji prvotimci srpskog šampiona odigrali još jedan perfektan meč u pobedi svog tima u derbiju sa Pert Glorijem (0:3), kojim se Sidnej izjednačio na liderskoj poziciji današnjim rivalom i Melburn Viktorijem

Srpski internacionalci i nekadašnji prvotimci Crvene zvezde Nikola Petković i Miloš Dimitrijević blistaju u dresu australijskog Sidneja.

Izabrane vesti

Njih dvojica odigrali su još jedan perfektan meč u pobedi svog tima u derbiju sa Pert Glorijem (0:3), kojim se Sidnej izjednačio na liderskoj poziciji današnjim rivalom i Melburn Viktorijem.

Petković je još jednom bio apsolutno dominantan po levoj strani, u tandemu sa Markom Jankom lagano je probijao odbranu rivala slao upotrebljive centaršuteve svojim igračima.

Dimitrijević je u nekoliko navrata napravio pravi dar-mar odbrani Pert Glorija, a u prvom poluvremenu je mogao da postigne i pravi evrogol, ali je njegov udarac završio na stativi protivničkog gola. Ipak, slalom kroz odbranu rivala definitivno je bio jedan od najupečatljivijih momenata ovom meča, što se može videti i na vidio klipu ispod teksta.

Hvalospev na račun srpskih internacionalaca izrekli i komentatori australijske televizije.

(FOTO: MN press)

 

tagovi

Nikola PetkovićMiloš Dimitrijevićmeđunarodni fudbalFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara