""
""

Zvezdina uteha u Zadru! Pred Radonjićem je mnogo posla!

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.09.15. | 17:50

Crveno-beli odlično odigrali prvo poluvreme, ali onda u trećoj četvrtini doživeli pomračenje i postigli samo dva poena

Košarkaši Crvene zvezde stigli su do utešnog petog mesta na turniru u Zadru posle pobede nad domaćinom (68:57), ali pred trenerom crveno-belih Dejanom Radonjićem je definitivno mnogo posla. Nema igra aktuelnog vladara regionalne košarke šampionske obrise, mada ruku na srce Crvena zvezda je u kompletnom sastavu odradila tek nekoliko treninga.

Posle solidna partije protiv Darušafake, te blamaže u sudaru sa kombinovanim timom Fenerbahčea, ekipa Dejana Radonjića odlično je počela meč protiv Zadra. Za crveno-bele je zaigrao i Tompson, ali je napad našeg tima počivao na kvalitetima Skorcanitisa i Mekela. Zvezda je u prvom poluvremenu delovala furiozno. U jednom trenutku imala prednost od 19 poena (35:16). Crveno-beli su dominirali ispod obruča. Skorcanitisu se pridružio i Nastić.

Izabrane vesti

Zvezda je na poluvremenu imala prednost od 18 poena, ali je onda – stala. Neverovatno lošu četvrtinu odigrala je ekipa Dejana Radonjića. Za devet minuta crveno-beli su postigli samo dva poena i to preko kapitena Mitrovića. Igrači Zvezde su igrali kao da imaju povez na očima, pa je Zadar serijom 20:2 stigao do izjednačenja.

Ovakva žuta minuta mogla bi skupo da košta Crvenu zvezdu u evroligaškim okršajima. Međutim, u poslednjih deset minuta Zvezda je uspela ponovo da se odlepi. Kreator Zvezdinog pobedničkog zanosa bio je Jović koji je svih sedam poena postigao u poslednjoj četvrtini. Tačku na meč stavio je trojkom kapiten Mitrović.

 


tagovi

Stefan NastićSrbijaSofoklis SkorcijanitisJadranska ligaEvropaDejan RadonjićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara