"Zvezdini pioniri minulog vikenda na turniru u Banjaluci sa natpisima na majicama "Savke ostani""
"Zvezdini pioniri minulog vikenda na turniru u Banjaluci sa natpisima na majicama "Savke ostani""

Zvezdini klinci ostali bez još jednog trenera kojeg su obožavali

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.06.17. | 14:01

Uprkos nagradi „Crveno-belo srce“, jedinstvenoj podršci mladih fudbalera, Igor Savić prošao kao Mirko Bunjevčević

Zvezdini pioniri minulog vikenda na turniru u Banjaluci sa natpisima na majicama "Savke ostani"

Crvena zvezda deli otkaze, a dečiji vapaji odlaze u vetar. Posle Mirka Bunjevčevića, trenera mlađih kadeta koji je sa svojom generacijom osvojio titulu i prestižni turnir u Bijeljini, pa dobio zahvalnicu u vidu otkaza, na tapet je došao i učitelj crveno-belih pionira - Igor Savić.

Izabrane vesti

FOTO: Emotivni rastanak Zvezdine dece i trenera koji je doneo jedini trofej na Marakanu u prošloj sezoni

Čovek koji je za rođendan najtrofejnijeg srpskog kluba u martu ove godine primio nagradu „Crveno-belo srce” zbog sjajne saradnje sa decom i emocije koju je uneo u njihovo fudbalsko i ljudsko odrastanje, na kraju sezone takođe mora da pakuje kofere. Bez ijedne reči objašnjenja nadležnih.

Da podsetimo, Savić je priznanje kluba zaslužio zbog toga što je pred decom, posle nekoliko loših rezultata, izneo nesvakidašnji predlog vezan za nagradu po želji ukoliko u narednoj prvenstvenoj utakmici daju sve od sebe i ostvare povoljan rezultat. Umesto skupocenih poklona koji su bili „u igri”, patika, telefona i raznih sitnica interesantnih tinejdžerima, svi do jednog su na papiru napisali da im je jedina želja da trener ostane uz njih sve do seniorskog staža.

Nije ajfon, nisu nove kopačke... Šta zapravo žele Zvezdina deca?

To je očigledno bilo nedovoljno da se na stadionu Rajko Mitić zapitaju da li je najvažnije decu učiniti srećnom i izmamiti im osmeh na lice. Titula nije osvojena, kao što nije ni u bilo kojoj generaciji omladinske škole izuzev Bunjevčevićevih mlađih kadeta. Sluha ipak nije bilo, u ovom slučaju ne toliko za trenera, koliko za decu u koju se fudbalski poslenici uvek bezrezervno kunu. A rade u korist njihove štete...


tagovi

FK Crvena zvezdaIgor Savićomladinska škola Crvene zvezdeSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara