""
""

Zvezdini vlažni snovi: Gojko Kačar uz Duška Tošića

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.05.16. | 09:29

Dnevni list Kurir piše da će uprava crveno-belih uraditi sve kako bi privolela na saradnju bivšeg reprezentativca Srbije

Pred vratima Crvene zvezde su mladi reprezentativci Uroš Đurđević i Andrija Pavlović, mašta se i dalje o angažovanju Duška Tošića, a najveća transfer bomba kluba sa Marakane uoči evropskih kvalifikacija mogao bi da bude Gojko Kačar.

Ovu vest je u današnjem štampanom izdanju preneo list Kurir uz konstataciju da su direktori Crvene zvezde Zvezdan Terzić i Blažo Raosavljević u stalnom kontaktu sa bivšim reprezentativcem naše zemlje.

Izabrane vesti

Dobra stvar za Crvenu zvezdu je činjenica da je Gojko Kačar prošle sedmice doznao da mu trener HSV Bruno Labadija neće ponuditi novi ugovor, tako da je trenutno slobodan agent. Došao bi u Crvenu zvezdu bez obeštećenja, što bi ostavilo prostor odgovornima iz Ljutice Bogdana da fudbalskom višebojcu ponude odličnu platu za srpske prilike. Kako Kurir saznaje, trener Božović vidi Gojka Kačara na poziciji štopera, mada je nekadašnji član Vojvodine tokom karijere imao zapažene role kao zadnji i ofanzivni vezni.
„Još se ne zna gde će Gojko da nastavi karijeri. Sigurno je samo da napušta Hamburg. Što se tiče dolaska u Crvenu zvezdu, mogu samo reći da je Gojko taj koji odlučuje o svom novom klubu“, rekao je za Kurir Milan Kačar, Gojkov stric i menadžer.

Sigurno je da će Crvena zvezda imati ozbiljanu konkurenciju kada je reč o 29-godišnjem fudbaleru koji je pre Hambruga sa mnogo uspeha igrao za berlinsku Hertu.

Za reprezentaciju Srbije Kačar je odigrao 25 utakmica.

(Foto Star Sport)

 


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaGojko KačarEvropaDuško TošićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara