Komentari na vest

A, šta bi bilo da je bilo VAR-a: 11 naših utakmica koje bi se možda drugačije završile

n

nije bas tako

pre 4 meseca

Kad vec spominjemo tu utakmicu zvezde i krasnodara onda je red da se analizira i drugi gol krasnodara kada je pre centarsuta i gola klasona igras ruskog tima zajedno sa loptom (verovatno) bio u autu citavim obimom. Kao i nepostojeci penal koji je krasnodar vratio u zivot odlukom nemackog sudije na marakani. Tako dacta utakmica je apsolutno zasluzeno otisla na zvezdinu stranu. A i uostalom da je risticev gol priznat vrlo tesko bi krasnodar opet dao gol za par minuta, zvezda bi se otvorila i napala jace kao sto je i bio slucaj posle 3-1,pa je pitanje kako bi se rezultat kretao, verovatno bi bilo opet 3-2 na kraju.

Rx

pre 4 meseca

Sta bi bilo ali mislim da je taj gol presudan ovo da li je bio u autu ni na snimku se ne moze tvrditi 100% ali se jasno vidi da je cist gol ponisten pa je Krasnodar onda morao da da 2 gola da bi mu priznali 1,dok je Zvezda golove dala slucajno i uz srecu jer je bila na konopcima tesko bi mogla da se vrati mozda bi lako pukla petarda onda u revansu bi bila druga utakmica.
Б

Бибарс

pre 4 meseca

Ма џабе ВАР, мафија је то, и даље би Црвеној Петокраци признали пенал на 50 метара од гола против Инђије.
F

Forever Young

pre 4 meseca

Nevezano za temu, ali kada je na utakmici Jugoslavija i Španija na Marakani, onaj lik sa Zapada pogodio Huanita u glavu sa čokanjčetom 😂😂😂😂😂😂
K

Ken-fe

pre 4 meseca

EP 2000te godine!Spanija-SR Jugoslavija 4:3.Sudija Žil Vesijer,lopurda!Penal za Spaniju koji brat bratu ne bi svirao!A utakmica je trajala otprilike dok Spanci ne pobede.
K

Kredibilitet

pre 4 meseca

Kad se to izgubi, onda treba da menjas profesiju

Bobi

pre 4 meseca

Koliki je Partizanu bio maler Real Madrid od samog pocetka pa i prosle sezone to se desilo kosarkaskom klubu. Veliki Bernambeu priznao da je razgovarao sa sudijama da se nebi obrukali i opet se jedva izvukli, to je bilo cetvrtfinale kasnije je Real bio prvi osvajac Kupa sampiona a mogao je to biti Partizan.I ono finale 66. u kome su sami sebe pobedili bio rasprodat tim pre finala niko nije ozbiljno bio spreman iako su bili duplo jaci ali nadam se da ce se to jednom vratiti.
L

LOLI

pre 4 meseca

Dakle, to su već dva čista Kupa šampiona za Partizan propuštena pukim spletom okolnosti, da ne kažem praktično oteta. I to kad se igrao pravi, najjači fudbal! Nisam znao, komšije, da pored 1966. imate još jednu evropsku titulu... Čestitam!

Bobi

pre 4 meseca

Sve sam objasnio to finale 66. sami sebe su pobedili zbog spleta okolnosti izgubljeno ali niko drugi sa strane nije bio kriv a to da je Partizan pokraden u prvom ucescu priznao je i veliki Bernambeu. Bio bi izbacen Real i igrao bi polufinale ne znaci da bi dobio ali bi imao veliku sansu i to je to gotovo odlazi u istoriju zato kazem mozda ce se jednom vratiti makar u kosarci sreca protiv Reala osmehnuti nama.
L

Lektor

pre 4 meseca

Bernabeu, ne Bernambeu.
I

Istinsky

pre 4 meseca

U Urugvaju 1930. je onaj Milan Jovanović, zvani Strongman, asistirao napadaču Urugvaja za neregularan pogodak. Lepo se vidi u filmu. Nema nikakve sumnje da je taj go neregularan!
p

pancevac992

pre 4 meseca

Ova kradja Milijasu kad je ponisten gol je najveca kradja ikada u svetu fudbala,i tu je sve pocelo
P

Pedja108

pre 4 meseca

Ako ste hteli najvecegreske sudija, onda su obavezno morale da udju u izbor jos dve situacije, kada je igrala jos reprezentacija Jugoslavija. Prvi trenutak je bio 1974. kada je protiv Spanije Hatunic dao gol sa pola terena, a sudija ga ponistio zbog ofsajda, koji je takodje bio pasivan i igrac ni blizu lopte. Drugi trenutak na SP u Spaniji kada Spanac gurne mislim Oblaka sa ledja u sesnaestercu sa obe ruka sa ledja i sudija nista, penal bio kao vrata, jer nije bilo drugih igraca, pa da nije moglo da se vidi. Ali je bilo vazno pogurati domacina SP. Ovde bi mogao da se doda i gol Zvezde protiv Partizana sa pola terena. Vec je bilo 3:0 za Zvezdu, Vasovic trener, i mislim da je Piksi takodje dao gol sa pola terena za 4:0, ali sudija ponistio zbog ofsajda, ali je mislim bilo vise da Partizan ne dozivi potpuni debakl.
A

Aleks45

pre 4 meseca

a lopta u mrezi Zvezde na ponovljenoj tekmi protiv Milana, posle magle ?
C

Chiske1

pre 4 meseca

Rapid-Vojvodina u Becu sramotno navlacenje na Rapid koje je kulminiralo nepostojecim penalom u 91 minutu. Kradja veka! https://www.youtube.com/watch?v=sZnhntFDc4M
n

neba8ra

pre 4 meseca

Svetsko prvenstvo 1982. Španija - Jugoslavija. Penal za Španiju za faul na 20 metara pa odmah ponovljen penal jer su ga Španci promašili. Najveća kraja u istoriji SP, a vi je niste ni pomenuli.
o

oldschool2

pre 4 meseca

To jje zato sto novinar ima 12 godina pa samo te utakmice zna. A za ovaj slučaj sa SP u Urugvaju je saznao iz filma.
P

Pedja108

pre 4 meseca

To nije bila najveca kradja, vec nesto posle toga kad je Spanac sa ledja sa obe ruke gurnuo mislim Oblaka i sudija nije ni pomislio da svira.
S

SezonskaJakarta

pre 4 meseca

Ako autor teksta ima dvanaest, a ne sto dvanaest godina, onda ima šanse i da nama sa gerijatrije medicinske sestre ne pomaze samo gusku, nego i patku. Svesno ili ne, jeste zaboravio jednu od najpoznatijih (ne)spornih situacija, ali je, stilski i sadržajno gledano, pokazao da ume daleko bolje od umrtvljivanja sopstvenog izraza i ideja iz prethodnih izveštaja sa utakmica. Može mu se zameriti manir pravljenja pogrešnih paralela sa vansportskim sadržajima ("javlja mi se" i da skače od sreće na svaku reprizu serija Siniše Pavića, a i da je kao mali želeo da postane Saša Popović). Nije problem konstrukcija "jer bi pukla bruka da neki klub iz komunističke Jugoslavije pobedi usred Španije (na čijem čelu je tada bio diktator Franko)", nego nepozvanje širih svetskih okolnosti, a pozivanje na iste. Naime, Španija je dugi niz posleratnih godina bila izolovana od strane ogromnog broja zemalja (kako zbog veoma morbidnog režima, tako i zbog podrške svog vođe koaliciji okupljenoj oko Hitlera), tako da im SFRJ nije predstavljala najveći trn u oku, kao ni ovdašnja, prema mnogima (ne i prema mojima) mekša varijanta komunizma u odnosu na staljinistički tip vlasti. Tih godina, zapravo, više problema (ozbiljnih problema) bilo je između Grčke i Jugoslavije, usled nekih bizarnih težnji Josipa Broza da postane Josip Silni, a u odnosima sa SSSR-om tek se naziralo otopljavanje. Konkretno, Franko nije podnosio nikoga, a najviše sopstveni narod, dok je Tito, i pored svega lošeg prema nama (da li je bio gori od tadašnjih i kasnijih Srba na vlasti prema Srbima, dikutabilno je), ipak bio ostareli bečki šarmer, pa i nije toliko iritirao evropske zvaničnike sa gomilom putera na glavi.
S

Sramotno spinovanje

pre 4 meseca

Partizanovaca. Mi stariji pamtimo malo bolje sta se radile Toletove sudije. Samo na jednom prolecnom derbiju na kome se odlucivala titula nisu svirana 2 penala za zvezdu zbog ociglednih grubih faulova i gazenja. Jos postoje slike. Ali ovaj novinar ne zna da je osnovno pravilo njegove struke objektivnost. Karijera i srce odlucuju, zar ne
G

Gost997

pre 4 meseca

Ko je pregurao Tole super ligu ni ne obraca paznju na kuknjavu samoprozvane institucije, jer njima nikad nije po pravilima ako ih svi redom ne guraju, jedino pod toletom su cvetali, pre i posle niko i nista
s

south

pre 4 meseca

Partizanu nije dosudjen penal 22 godine u derbijima. Oduvek ste bili drzavni projekat, shvatite vec jednom.
D

DS1989

pre 4 meseca

Da to je bio skandalozan derbi koji je odlucio sampiona. Poslednja njihova titula je isto dosla nakon skandaloznog sudjenja Grujica gde Leonardo koji ima zuti karton udara samar Frinpongu bez lopte a Grujic gleda i ne sme da mu da drugi zuti karton, a posle toga Tavamba daje gol za 1:2 i ako je bio faul nad golmanom Manojlovicem bukvalno nas je opljackao Grujic koji je danas naravno nakon penzije postao clan uprave Partizana. Al ako bi gledali bas najgrublje greske izdvojili su mozda i ta dva derbija taj fantomski izmisljeni ofsajd Milijsa, i kada smo mi njima dali gol a lopta izasla van terena to su bas realno grube NAMERNE greske. Ali po mom misljenju i cuveni Gruja sudija je trebalo da se nadje ovde jer je namerno navlacio na njih kada su uzeli tu poslednju titulu a da je bilo VAD-a morao bi da pokaze crveni Leonardu i ponisti gol Tavambi...
@

@DS1989

pre 4 meseca

Kad rece Gruja, pre 2-3 godine, njegpva poslednja ili pretposlednja sezona, sudio je neku utakmicu random,tipa Zvezda - Mladost, lagano 3 ocigledna penala za Zvezdu nije hteo da svira. Na kraju smo dobili 1:0 ili 2:0, ali je dao sve od sebe da nas saplete.

Dobro pamtim sve

pre 4 meseca

Bolje se ne doticite vremena Toleta ovo sto je u tekstu nije nista pune 22 godine nije sviran penal za Partizan ukljucujuci i njegovih 6,7 godina mandata a ofsajd Milijasa je bio u vreme kad je Terza bio na celu saveza ,ali zato u njegovo vreme Grof uzeo titulu na polusezoni sa preko 30 bodova u jednom trenutku.U derbiju tada Mihajlovic bio 2 metra u dobroj poziciji nije bilo drugih igraca pa da je sudija mogao da pogresi da li je pasivan ili aktivan ofsajd i opet je svirao ponisten gol.Hocete dalje sezone koja je odlucila titulu derbi na Marakani 2009/10 Zvezda 5 bodova bila u plusu lopta pogadja njenog igraca u visoko podignutu ruku penal 1 kroz 1 ne bi bilo polemike bez VAR a slepac vidi i ne svira.Zvezdi u to vreme na derbijima svirana i po 2 penala i onaj derbi par godina kasnije lopta pogadja u butinu Rnica jasno se vidi kako se odbija nije ni pipnula ruku i sudija penal ali uprkos tome Partizan je pobedio 0-2 na kraju.Toliko o tom vremenu a ima i snimci kakvi su penali i ostali propusti bili u Zvezdinu korist da bi ostala druga na tabeli imala vece sanse za Evropu, pa bar da joj se to tih godina isplatilo da se domogne Evrope ali ne pravda nije nikako mogla biti na strani onih koji kradu.
S

Sramotno spinovanje

pre 4 meseca

Danas moze svako da bude novinar, pogotovo na mocartu ako navija za partizan
G

Genije2

pre 4 meseca

posalji jos koji otuzni komentar
s

spinspin

pre 4 meseca

to majstore a u celoj redakciji mocarta grobari samo joksa, tomke i breza. sve ostali teski gani
G

Gg3+

pre 4 meseca

Da je bilo VARA ovaj derbi kad je Zvezda dala gol iz gol auta bi se zavrsio 0:0, imajuci u vidu i rukometni gol Djurdjevica koji je video ceo stadion bas kao i evidentni gol aut.
m

milisav kekez

pre 4 meseca

malo ste stavili situacije gde se sudilo u zvezdu korist nesmete da stavite jos situacije jer ih ima milijon gde se sudilo u korist zvezde nemože zvezda da igraš bez pomoci sudije videli smo sada u ligu od šampijona koko su prosli gde nisu imali pomoc sudija mančester cyty lajpcik i jank bojsi su ih ocitali cas fudbala posle ihje otreso partizan u derbe toliko o zvezdi
P

Purgeru

pre 4 meseca

@crni milisave. Štipa za oči koliko si nepismen.
C

Cccc

pre 4 meseca

Pisac redova okoreli Partizanovca priča kako je Simeunovic istrčao do peterac prilikom odbrane penala a to isto čini i Pandurevic pošto je to tada bilo dozvoljeno. Znaci laže današnju omladinu. Gol Piksija sa centra poništen zbog ofsajda kao kobojagi Cvetković uticao na igru ako bi se lopta odbila od prečke, poništen gol Milijasa ni u ludilu ofsajd i jedino gde su komšije oštećene je gol Kange kad je lopta izašla vani ali su to kompenzovali rukom Ozegovica. Nama sudije uzele pehar kupa uefa a njima poklonile drugu ligu šampiona i oni će i dalje kmecat kako ih kradu.
P

Pepe Le Tvor

pre 4 meseca

S kim se ti svadjas rodjace sto si napisao pise i u tekstu
G

Goran tebra

pre 4 meseca

PandurOvic.
N

Nbgd2222

pre 4 meseca

Zaboravili ste revans utakmicu Fenerbahce - Partizan u Istanbulu i fantonmski ofsajd sudjen nakon sto je loptom igrao defanzivac Fenera.
Х

Х Х

pre 4 meseca

Први и последњи пут да сам на некој утакмици навијао за Партизан.
G

GoksiBGD

pre 4 meseca

Trebali ste da stavite celu utakmicu finale kupa 2011 Partizan Vojvodina da se podsetimo kakva je kradja i otimačina Partizana bila što nigde u istoriji nije bilo !

Bojank91

pre 4 meseca

Ima li negde da se pogleda? Secam se ko da je juce bilo
@

@Goksi

pre 4 meseca

Trebali su da stave utakmicu CZ-Indzija, 2:1 da se vidi fudbalska lakrdija u korist CZ,do sada nevidjena u analima evropskog fudbala..
@

@@goksi

pre 4 meseca

Mislis na penal van 16? Kao onaj vas od pre dva-tri kola?
P

Pedja108

pre 4 meseca

Ili da stave utakmicu Partizan - Novi Pazar na pocetku prvenstva, gde gostima nije bilo dozvoljeno da registruju igrace i oni dosli sa 11 igraca, bez izmena. Lopta pogadja u ledja igraca Novog Pazara, a sudija svira penal za Partizan i daje crveni karton igracu Pazara. I pored toga jedva pobedise sa 4:3, nakon sto je priznat gol gde lopta nije ni presla liniju, a za pobedonosni gol, mislim da se Luka zvao igrac, kad je uterao u gol i golmana i loptu, ocigledan faul nad golmanom.
D

Don Vito Corleone .

pre 4 meseca

Sve su ove situacije ok, ali ipak najveća pljačka je bila u finalu kupa Uefa, gde igrač Gladbaha udara našeg igrača a sudija svira penal za njih, tragikomika. Zvezda bi osvojila kup Uefa, da nije bilo tog penala. Govedo nam je ukrao još jedan Evropski trofej.
B

Bl rs bih

pre 4 meseca

Niđe veze? Pa niste blog vec portal, medij! De ljudi neke standarde da držimo.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Krasnodar je dobio kompenzaciju izmisljenim penalom u Beogradu
J

Jalatan

pre 4 meseca

Zaboravili ste da je u istom derbiju kad je Ruiz navodno bio u autu Ožegović izjednačio rukom u 90.minutu
V

Volume

pre 4 meseca

Nije Ozegovic nego Djurdjevic i nije rukom nego glavom svi snimci ovog sveta to pokazuju
Л

Лонгацеф

pre 4 meseca

А која је тачно поента овог текста? Шббкбб? Шта би било да не беше Понтија Пилата? Или шта би било да није било уједињења у Краљевину СХС? Или да је Мијатовић дао гол уместо пречке? Ми вазда кукамо за нечим. Хајде мало да се мењамо и да гледамо шта нас чека, а не шта је могло бити... Да, из историје се може научити, али овај текст је апсолутно бесмислен.
S

Skroz

pre 4 meseca

Ocigledno je smislen cim si ga procitao
h

halo

pre 4 meseca

Poenta teksta je malo zabave sad kad je sporiji deo sezone i kad se ne dešava mnogo šta. Novinari moraju ipak nešto da pišu, ne mogu baš da odu na dvonedeljnu pauzu zato što Zvezda i Partizan sunčaju onu stvar po Emiratima, zato dobijamo ove "fan fekt" tekstove.
K

KM12

pre 4 meseca

tekst na istu temu imali pre godinu dana bbc, espn
d

don joe redington

pre 4 meseca

baš naprotiv, iako znaju da upropaste tekst neki opis događaja samo njima znanom percepcijom, ovaj tekst je odličan, valja se podsetiti nekih mečeva dešavanja, i da ide u rubriku vremeplov čudi me da nusu stavili utakmicu drugu posle magle Zvezda Milan, prvo poluvreme čist gol lopta prešla metar gol liniju, ali instikt roda , Dika je ipak ispucava u polje mi na severu kako on kreće rukama da maše elzneru najdiskom da idu napred sever u trans kao odbrana ni linijski nihe reagovap ni glavni , da li je bila namera , ili previd uz reakciju dike koji tera štopere iz 16, jer oni su sekund zastali misleći sviraće gol sudiks uz sinhro sa dikom huk severa, i znamo već kako he bilo, a ima i pravilo da ofsajd ne važi ako je linija odbrane prešla centar i napadać stoji iza njih a dobije loptu u prostor jedan na jedan sa golmanim i retko se viđaju takve situacije, ali 1990 niža liga sfrj igramo kup , iako niži rang , tu su sve bili iskusni dobri fudbaleri iz prve druge lige svetskih klubovs ti top igrači dođu na zalasku karijere u niži rang, takav je bio naš veznjak, ja igram krilo i fora, jer jači je tim od nas uglavnom se branimo i vidim njihov štoperski par se opustio , misle ja klinac jer tad je bilo pravilo da moraju utakmicu početi dva mlada igrača do 21 godinu , ali ja sam igrao ne sanmo zbig tiga već znam fudbal, već tada sam primenjivao što će milan isto te godine igra u prostor i taj par sve više na nsšoj polovini, vidim jedna dubinska prolazim ih kao od šale , na prekidu kažem tom našem veznjsku iz prve lige, draško njihovi štoperi stoje visoko ne bitno da li su u svom polju često su i u našem, prvom priliko pošalji dubinsku visoku prebaci ih ostalo je moje , i odbranimo se od njihivih talas napsda igramo murinjo kasnije autobus, ej 1990, taktika liga šampiona, lopta ispred našeg 16, dolazi do draška on vidi da sam na liniji kod centra štoperi malo ušli u naš deo, iskosa lob prebacuje njih dvojicu lopta meni u prostor ja kao tane krečem oni jure ka meni jedan sa leve drugi sa desne strane, vidim im u očima očaj, znaju da nema šanse me stignu , idem ka golu njijov golman istrčava u očaju na 35m, u tri sekunde se završava alcija nemam nameru da ga prelazim već sa 40m levom šut preko golmana ide pravo pod prečku mislio sam u jednom momentu da sam previše jako je šutnuo da neće imati taj pad i da će preći gil, ali neki čudni efe je dobila ide lopta gore dole i na metar ipo pred golom opet kreće na dole i pod prečku u gol, vodimo iako su nas stisli i uspeli smo dobiti utakmicu, iako su 90 min napadali a mi busić a napred ako se ukaže meni kontra, ok , i ukazala se u dogovoru sa veznim jer smo videli da izlaze visoko mjihovi štoperi što je i za očekivati kad se igraju viktorije, da smo krenuli otvoreno nakantali bi nas, dva ranga iznad nas spremili ekipu za viši rang ali u kupu se namerili na nsšu družbu, drugo poluvreme sam se povukao ispred našeg busića, igraki smo nas četvorica u klinu i prekidali njihove akcije na 20-25 i 16 metara od gola, igrali smo prostor , njihovi vezni su bili lak plen za mene, i moje saigrače , jednostsvno klin formacijs koja se pomera kako lopta ide levo desno , pokrivamo prostor, oni kruže kso kiša oko jrsgujevca, probali dubinske u 16 ali naši štoperi kao od brega odvaljeni 190cm lako su to čistili , još gore po boku krilima naši bekovi brzi snažni svako remplanje su dobili, na kraju , meča nam čestitaju kalav to fudbal igrate, svaka čast kup šampiona, ovako nešto još nismo videli, gol šmekerski štos, jbg kad mi se namestite na našoj polovini , najmanje što može da očekujete je beg i gol,

Kalčopolista®

pre 4 meseca

Koliko bi se samo derbija u korist Partizana zavrsilo da je bilo VARa? Svoj prljav posao su besprekorno odradjivali blagoje šipka, majo vujovic, elvis i ostali ljudi “od zadatka”
B

Blaki

pre 4 meseca

Koliko bi samo crvenih kartona u derbiju dobili Nađ,Zdjelar,Šćekić i ostali kostolomci da je bilo Vara.
U

Urgija

pre 4 meseca

Odgovor je nijedan! Tebi kao da je tata tole pa te naučio da kradeš i lažeš. Vama je to u krvi groboši.
d

daaaaa

pre 4 meseca

je bilo vara i pravde partizaiii zg bi imao barem 10 pobeda manje na kontu u derbijima,toliko
Č

Čuš Mateo

pre 4 meseca

pa ne mozes da nabrojis 5 takvih gresaka, dok partizan ima dvocifren broj, plus penala u poslednje vreme koliko hoćeš sviranih za JSD, ruka Djurdjevica, Tawamba, ponisten gol Milunovica, pa samo u poslednjih par godina imate dvocifreni broj pogresnih odluka sudije kod golova.
B

Brale

pre 4 meseca

Zlatno doba partizana cuvena toletova era, pola predsednika klubova u UO partizana.. Legendarni džomba davao premije za makar bod protiv zvezde a protiv partizana sa omladincima i kadetima.. Hajduk kula, Smederevo, Borac cacak... Niko zivi od tih nije mogao bod da vam otkine 5 godina.. Zato evropa sve vidi pa ste dobili po usima od Samroka, ael limasola i slicnih ekipa
G

Gosty

pre 4 meseca

Partizan bi imao bar 10 titula manje. Sigurno bi ostao bez one namještene u sezoni 2016/2017, kad Danilo Grujic nije svirao čist faul Tavambe nad Filipom Manojlovicem.

Kalčopolista®

pre 4 meseca

Da te podsetim samo intervjua Milorada Mise Kosanovica te sezone posle brutalne pljacke: “Izvinite, to su lopovi”
v

v1ad

pre 4 meseca

Ovo sa Krasnodarom i golom Ristica je najjace. Bas se videlo da je gol. Tu je Borjan spasio kad je odmah uzeo loptu i nastavio igru. Da su stali nesto da pricaju verovatno bi priznali, Zvezda bi ispala i verovatno bi se jos 2-3 godine mucila da udje u Evropu ko i do tada. Ta reakcija Borjana je mozda i spasila Zvezdu.
D

Dovloni

pre 4 meseca

Ne znam koju si ti utakmicu gledao. Borjan je jako sporo reagovao nakon gola Ristića. Sjećam se da sam čupao kosu čitavu vječnost i molio ga da ispuca loptu odmah u igru, a on čitavih 7 sekundi trčkara po šesnaestercu sa loptom u rukama i kao raspoređuje igrače. Moglo je to mnogo brže da se uradi. Sreća naša pa sudije nisu reagovale.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

A aut pre gola Krasnodara?
d

don joe redington

pre 4 meseca

kao dika protiv milana, lopta metar u golu dika ispucava, eizner i najdiski na sekundi zastali misle sviraće gol ali mahanje rukams bapred istovremeno huk severa elzner i najdoski kao tane istrčavaju iz 16 idu ka cenrru prave linijiu, da ki je bila namera, ili očiglefsn previd linijskig, mislim da je bio visoko i nije imao dobar ugao, glsvni he bio iza ugrača milana koji je šutorao sa ivice 16 u gol na 30 metara iskosa od gola i verovatno od njega nije dobro video, uz instiktivnu reakciju dike i huk severa, nije im dalo pristora za sumnju a igrači milana u očaju vataju se za glave ne veruju koji previd sudijsji ali i to je fudbal
T

Tite

pre 4 meseca

Niste stavili Srbija Australija igranje rukom u 90om minutu da je bio dosudjen penal i da je Srbija dala gol bilo bi 2-2 i sa tim bodom prosli bi grupu!
И

И

pre 4 meseca

Tako je, to je najveća kradja naše reprezentacije. Pogotovo što su na tom istom prvenstvu svirana dva penala protiv Srbije za potpuno identično igranje rukom,kao što je igrao Tim Kejhil u 90-om protiv Australije.
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

A derbi iz 2008.god,kada je Milos Bogunovic posla loptu prema golu.Lopta je presla celim obim gol liniju,a sudija nija priznao pogodak.To vam je onaj derbi,kada je Moreira zabiberio u 95.min🖤🖤🖤🖤
U

Urgija

pre 4 meseca

Piksi iz kornera, Prosinečki sa Autokomande, Krupniković iz helikoptera, Nikola Žigić iz haubice, Hugo Vijera iz torpeda... Čisto da se zna razlika.
B

Brale

pre 4 meseca

Zlatno doba partizana cuvena toletova era, pola predsednika klubova u UO partizana.. Legendarni džomba davao premije za makar bod protiv zvezde a protiv partizana sa omladincima i kadetima.. Hajduk kula, Smederevo, Borac cacak... Niko zivi od tih nije mogao bod da vam otkine 5 godina.. Zato evropa sve vidi pa ste dobili po usima od Samroka, ael limasola i slicnih ekipa
B

Brale

pre 4 meseca

Zlatno doba partizana cuvena toletova era, pola predsednika klubova u UO partizana.. Legendarni džomba davao premije za makar bod protiv zvezde a protiv partizana sa omladincima i kadetima.. Hajduk kula, Smederevo, Borac cacak... Niko zivi od tih nije mogao bod da vam otkine 5 godina.. Zato evropa sve vidi pa ste dobili po usima od Samroka, ael limasola i slicnih ekipa
p

partizanjesampion6

pre 4 meseca

i onda ovi iz zvezde nesto pricaju oni osteceni za jedan kup,a partizan za ligu ,jer da je dobio taj derbi imao bi jos jednu ligu i definitivno bio mnogo uspesniji od zvezde da je uzeo te godine..tako da bolje ne pricajte nista,partizan je u 21 vijeku pojam za zvezdu u fudbalu,u kosarci da ne pricamo.
s

spreman

pre 4 meseca

plaky. Spremi se na jos 7 godina tuge
v

v1ad

pre 4 meseca

Pricas po sistemu šbbkbb. Zvezda je ostecena za kup zbog to ponistenog gola Milijasa, to je jasno, ali Partizan moze da bude ostecen za taj jedan derbi. Da li bi uzeo titulu ili ne je pitanje.
U

Urgija

pre 4 meseca

Titule-kupovi-međusobne utakmice-evropska takmičenja? Vi ste jedina ekipa u Ligi šampiona koja ne zna šta je pobeda tako da ne mlati.
G

Goss

pre 4 meseca

Urgija@ lažove raduj se nameštenim titulama za bolje i nisi to je vaš sistem drugačije ne znate prevaranti
Z

Zika13

pre 4 meseca

Pa Partizan i jeste uzeo titulu te godine.