Abidal otišao po Mirančuka

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.05.20. | 12:45

Mundo navodi da je Barseloni potreban svestrani vezista koji može da pokriva više pozicija u timu...

Katalonski mediji iz dana u dan nižu igrače koje navodno prati Barselona. Kako vreme prolazi i posledice krize izazvane pandemijom koronavirusa postaju sve vidljivije, primarne mete (Nejmar i Lautaro Martinez) sve su dalje. Pogotovo u situaciji kada za jednog od najskupljih igrača kluba i veliko opterećenje budžeta - Filipea Kutinja, ne postoje nikakve ponude. I pitanje je da li će ih uopšte biti.

Zato se Barsa svako malo okreće nekim mnogo jeftinijim i realnijim opcijama. Mundo deportivo danas piše da je Erik Abidal otputovao za Moskvu gde bi iz prve ruke trebalo da dobije informacije od čelnika Lokomotive kakve su šanse da na leto puste svog ponajboljeg igrača Alekseja Mirančuka (24).

Izabrane vesti

Mundo navodi da je Barseloni potreban svestrani vezista koji može da pokriva više pozicija u timu, a Mirančuk je poznat po svestranosti. Najbolje se snalazi kao centralni vezista, međutim može da pokrije i levu i desnu stranu. Pritom, ima zavidnu defanzivu.

Za sada nema detalja oko cene. Izvesno je da Moskovljani Mirančuka ne bi pustili za obeštećenje manje od tržišne vrednosti, a ona iznosi oko 15.000.000 evra. Španci još podvlače da bi ozbiljna konkurencija Barseloni mogao da bude Juventus.

Ove sezone na 24 utakmice Aleksej Mirančuk postigao je devet golova i podelio pet asistencija.


tagovi

Aleksej Mirančuk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara