Abiola Dauda ima novi klub u Grčkoj

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.01.20. | 22:18

Iz Larise u Panetolikos

Otkako je pre tačno sedam godina došao u Crvenu zvezdu, Abiola Dauda nigde nije sastavio dve cele kalendarske godine. Sada je ponovo promenio klub, ovo mu je treći u poslednjih godinu i po dana.

Dauda je danas potpisao ugovor sa grčkim Panetolikosom, u koji je došao kao slobodan igrač, nakon što je završio saradnju sa Larisom. Promeniće Nigerijac grad i klub, ali makar zemlju neće.

Izabrane vesti

Nekadašnji napadač Zvezde je jesenas odigrao 14 utakmica za Larisu i postigao je dva gola, što nije bio dovoljno dobar učinak za čelnike kluba, koji su ga pustili da ode bez obeštećenja. A, Daudi nije bilo teško da se za kratko vreme ponovo skući. Nigerijac će probati da pomogne novom klubu da se izbori za opstanak, pošto je Panetolikos trenutno pretposlednji na tabeli, sa samo 11 postignutih golova, što je ubedljivo najmanje u celoj ligi.

Nigerijski fudbaler je u međuvremenu, otkako je otišao sa Marakane posle godinu i po dana, igrao za Vitese, škotski Harts, potom je prvi put otišao u Grčku u Atromitos, pa u turski Giresun, odakle se vratio u zemlju Helena i zaigrao za Larisu.

I gde god je odlazio, Abiola Dauda je išao kao – slobodan igrač.

Foto: FCPanetolikos


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara