Frimpong (© Al Ain)
Frimpong (© Al Ain)

Abraham Frimpong u najgorem timu Saudijske Arabije

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.21. | 15:28

Nova destinacija bivšeg štopera Crvene zvezde

Listu fudbalera koji su se iz Evrope otisnuli na Bliski istok upotpunio je Abraham Frimpong. Doskorašnji prvotimac Ferencvaroša napustio je Budimpeštu i potpisao za Al Ain iz Saudijske Arabije.

S obzirom da je iz mađarskog prvaka prešao u najgori tim Saudijske Arabije jasno je da po sredi nisu sportski, već isključivo finansijskii razlozi. Zasad nema informacija kojom količinom novca su Arapi privukli 27-godišnjeg štopera iz Gane, ali je očigledno da je i sam igrač zadovoljan. Uostalom, saradnja je overena na tri godine, do 31. decembra 2023.

Izabrane vesti

Frimpongu je za pet meseci isticao ugovor sa Fradijem i ovo je bila poslednja šansa da zeleni makar nešto novca zarade, s obzirom da su ga leta 2018. platili Crvenoj zvezdi oko 300.000 evra.

U međuvremenu je bivši član Napretka i Vojvodine osvojio dve titule prvaka Mađarske, sa Ferencvarošem igrao grupnu fazu Lige Evrope i Lige šampiona, skupio ukupno 55 utakmica (dva gola, jedna asistencija), a u Saudijskoj Arabiji ga čeka težak zadatak da popravi odbranu tima koji je serijom od pet poraza ostao na poslednjem mestu tabele i predstoji mu grčevita borba za opstanak.



tagovi

Al AinSaudijska ArabijaSaudijska Arabija 1Abraham Frimpong

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara