Lampard i Grant (©Reuters)
Lampard i Grant (©Reuters)

Abramovič ima ideju: Grant stiže Lampardu u pomoć

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.01.21. | 17:48

Bio bi mu prvi pomoćnik

Korak napred, nazad dva. Tako izgleda Čelsijeva sezona, gde posle odličnih partija uglavnom dolazi do velikih padova. A, nije baš mali novac uložen ovog leta u ekipu koju vodi Frenk Lampard.

Gazda Roman Abramovič je procenio da je mladom stručnjaku potreban neko iskusan u stručnom štabu. I sevnula mu je ideja: vratiće u klub Avrama Granta!

Izabrane vesti

Informaciju su preneli maltene svi britanski mediji, što bi trebalo da joj da na težini. Grant je slobodan strelac, ali redovno prati mečeve Čelsija i nedavno se preko Instagrama obratio navijačima i Lampardu.

O trenutnoj situaciju u klubu mogu da kažem sledeće: Moraš da budeš jak kada stvari ne idu kako si zamislio. Kada idu dobro, svi su genijalci i znaju šta bi trebalo da se radi. Ali, u ovakvim momentima treba biti snažan, potražiti razne opcije i pokazati karakter“, rekao je Grant.

Možda se upravo time i preporučio nekadašnjem poslodavcu i velikom prijatelju Romanu Abramoviču, koji razmišlja da nakon 12 godina Grantu da posao na Stamford Bridžu.

Svojevremeno je, te sezone 2007/08, kada je smenjen Žoze Murinjo, Izraelac postavljen za menadžera Čelsija. Doveo je tim do finala Lige šampiona, gde je nesrećno poražen od Mančester junajteda na penale.

Nakon epizode u Čelsiju, Grant je vodio Portsmut, pa Vest Hem, a onda je na opšte iznenađenje došao u Partizan, gde se zadržao nešto više od pola sezone i doveo je ekipu do titule prvaka, posle čega je otišao iz kluba i dve godine nije imao angažman. 


tagovi

Premijer ligaRoman AbramovičČelsiAvram Grant

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara