Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Ačerbi se smejao posle primljenog gola, Marušić i navijači Lacija besneli zbog njegove reakcije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.04.22. | 04:27

Iskusni štoper je ovim gestom samo ubrzao proces odlaska iz kluba

Imao je Lacio protiv Milana sva tri boda u jednom trenutku, ali je u nadoknadi meča ostao bez izjednog i time izgubio korak za gradskim rivalom Romom u trci za petu poziciju i učešće u Ligi Evrope naredne sezone. No, više od samog načina na koji je njihov tim pretrpeo poraz navijače Bjankoćelesta zabolela je, ili bolje reći razljutila je reakcija njihovog igrača Frančeska Ačerbija.

Naime, iskusni italijanski štoper je isprva slabo reagovao na ubačenu loptu Antea Rebića, a nakon što je Sandro Tonali u nastavku akcije loptu smestio iza leđa Tomasa Strakoše, Ačerbi ju je iz mreže izvadio sa osmehom na licu. Taj njegov potez izazvao je lavinu negativnih komentara navijača Lacija na društvenim mrežama, a Ačerbijev smeh primetio je i Adam Marušić . svojom greškom kumovao primljenom golu - koji se zbog toga uneo u lice saigraču iz odbrane i počeo da viče na njega.

Izabrane vesti

Ubrzo nakon meča, Ačerbi se oglasio objavom na svom zvaničnom Instagram profilu.

"Sad je dosta. Uvek sam davao sve za ove boje i ponosan sam što sam osvajao trofeje u ovom dresu. Bilo je nekih nesuglasica, i ponavljam kao što sam već rekao, pravio sam greške i izvinio se. Večerašnji smeh bio je histeričan zbog načina na koji smo izgubili, a ne jer sa bio srećan zbog našeg poraza. Ne želim da navijači čak ni pomisle tako nešto o meni", napisao je Ačerbi.

Međutim, teško da će navijači Lacija poverovati u njegove reči. Biće da je ovim gestom samo ubrzao svoj odlazak sa Olimpika. Jer, Ačerbi je već neko vreme, otkako ih je u decembru ućutkivao posle gola Đenovi, na ratnoj nozi sa pristalicama kluba. Italijanski mediji nedavno su pisali kako je Italijan od svog agenta Federika Pastorela zatražio da mu na leto pronađe novi klub u kojem bi odigrao još nekoliko sezona na visokom nivou.

Celokupno gledano, njegov četvorogodišnji borakav na Olimpiku može se smatrati i te kako uspešnim. Sa rimskim klubom je osvojio italijanski Kup i Superkup, a partijama u nebeskoplavom dresu vratio se i u reprezentaciju Italije sa kojom je letos postao prvak Evrope. Ipak, pomenuti ispadi i jedna duža povreda ove sezone baciće mlju na njegov mandat u glavnom gradu Italije.


tagovi

LacioFrančesko Aćerbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara