Komentari na vest

Adidas novi Realov saveznik u ofanzivi na Halanda: Tajnom sastanku prisustvovali Zidan i idol iz mladosti Miću

D

Dortmundddd

pre oko 2 godine

Halland ostaje u Dortmund jos jednu sezonu pqzite sta vi pricam a onda ide u Real, Psg ili City za preko 150 milki mozda i vise.Potpisace ugovor sa Pumom kakav bre Adiddas, Puma je sponzor Dortmunda i City. Kod Hallanda za sve se pita otac a onaj debeljko sluzi samo kao marioneta. ERLING HALLAND osvaja narednu sezonu titulu sa BVB 09 i onda ide u Englesku u najacoj ligi sveta i postaje glavni golgeter Man City.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Mnogi nisu skapirali poentu ovog teksta. Spominjete mesija koji ima ugovor sa adidasom, a barsa sa najkom i mbapea koji ima sa najkom, a real sa adidasom. Nije poenta ako igrac vec ima ugovor sa sponzorim kada prelazi u neki klub. Poenta je da haland, u ovom momentu nema ni sa kim ugovor. I tu na scenu stupa adidas koji mu nudi fenomenalne uslove i zeli da ga vidi u dresu kluba koji oni sponzorisu. I glavni sponzor ima veoma veliki uticaj. Setite se slucaja kada je gece presao u bajern. Bajern ima ugovor sa adidasom, a gece se pojavio u najkovoj majici na predstavljanju i bajern je debelo kaznjen zbog toga. Dalje, kada je ronaldo dao odlucujuci penal u finalu ls skinuo je dres i real je zbog toga placao penale adidasu. I ima jos milion primera. Prosto, ljudi daju ogromne pare klubovima i moraju imati uticaj.
Z

Zoyyy

pre oko 2 godine

Niti ce ni on ni Mbape preci u real, a kamoli obojica, ali dobro, nesto mora da se pise.

1902

pre oko 2 godine

Eto ti znas ko ce hahahahahah
K

K R O J F

pre oko 2 godine

"Ne vidim" Halanda u Realu.Nekako mi je više za Premijer ligu eventualno Bajern.
n

nikdzon

pre oko 2 godine

Kakva Homa i Mančester Siti, o čemu pričate? Valjda Puma
D

Damir92

pre oko 2 godine

Nema to bas neke veze i Mbapea sponzorise Najki pa ipak prelazi u Real ciji je sponzor Adidas.

Mr 007

pre oko 2 godine

Odlazi u Siti 100%. Vrlo je jednostavno. U Real dolazi Mbape,koji ima malo vecu popularnost (Haland je rekao da zeli da bude glavni igrac tima),plus i dalje je tu Benzema,koji igra na vrhunskom nivou. PSZ ima Mesija i Nejmara i tesko ce se i tu probiti do mesta prve zvezde tima,plus francuska liga ima vrlo malu gledanost,zbog dominacije PSZ-a (ako izostavimo te retke izuzetke,Monako i Lil). U Sitiju bi bio prva zvezda tima,jer iako imaju De Brujnea,napadaci su uvek najpopularniji zbog golova,a Premijer liga je svakako najatraktivnija,a i Siti je uvek jedan od glavnih kandidata za sve trofeje.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Postoji jedan problem tu. Rajola i gvardiola se ne podnose. Razlog sukoba je ibrahimovic i nacin na koji se pep ophodio prema njemu. Od tada oni ne komuniciraju niti imaju bilo kakvu saradnju. Pep uopste razmislja o rajolinim klijentima, a dobro znamo koliki uticaj ima mino na konacnu odluku igraca.
G

Gost13

pre oko 2 godine

Ovakvu facu može eventualno majka da voli.
K

Korita Ivanova

pre oko 2 godine

Halande dodji u TSC i njima je Adidas sponzor :D
Z

Zippi

pre oko 2 godine

Hahahaha, vrhunski komentar :D
G

Gost99

pre oko 2 godine

Po ovoj logici,igraci koje sponzorise Najk mogu igrati samo za ekipe koje imaju istog sponzora.Ne znam kako bi uopste sponzor mogao uticati na to.Real i Barselona su po ovom trebali da zamene Messija i Ronalda,posto Adidas sponzorise Messija a Najk Ronalda.Stvarno nekad pisete gluposti