Adžić: Ne možete da se branite 90 minuta protiv Zvezde...

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.05.23. | 00:41

"Zasluženo su pobedili, čestitam im i titulu"...

Ofanzivac Čukaričkog Luka Adžić čestitao je Crvenoj zvezdi duplu krunu i kazao kako žali što nije bolje reagovao kada je pri rezultatu 1:0 imao šansu da duplira prednost svog tima.

Izabrane vesti

"Pokušali smo da iznenadimo Zvezdu, koja je bila favorit. Poveli smo sa 1:0 i igrali na kontranapade. Sve je delovalo dobro, ali jednostavno, protiv ovako kvalitetne Zvezde, ne možete da se branite svih 90 minuta. Zasluženo su pobedili, čestitam im i titulu. Nama je ostala još jedna utakmica, pa ćemo videti. U svakom slučaju veoma uspešna sezona za nas".

Komentar pomenute prilike...

"Jeste, imao sam ja kontru kod 1:0, gde sam izašao sam, ali šta da se radi. Morao sam bolje da reagujem. U svakom slučaju mislim da smo pružili dobar otpor Zvezdi. Sledi Evropa, ostaje samo da se vidi u kom takmičenju. Motivisani smo, ali nije sve na nama. TSC ima meč loptu, mi moramo da odradimo šta je do nas".

O samoj utakmici i taktici Adžić nije dužio...

"Sve što smo isplanirali pre početka meča ispunili smo u prvom poluvremenu. Zvezda je napadala, ali smo se dobro branili, odigrali smo taktički odlično. Šef Kerkez nam je dao podršku na poluvremenu, da nastavimo tako. Imali smo dve polukontre, ali Zvezda je kvalitetna i zaluženo je pobedila".


tagovi

Luka Adžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara