Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

AFRIKA: Paradu i Espoar vas nisu živcirali

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.05.21. | 23:43

Pogledajte kako su se završile neke od utakmica odigranih na azijskom kontinentu

PARADU – RELIZEJN 2:0 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Alžir 1)

U prvom poluvremenu ove utakmice nije bilo golova, ali Paradu je uspeo da se na vreme probudi i da početkom drugog dela igre reši utakmicu u svoju korist. Goste je načeo Mesibah pogotkom u 47. minutu utakmice, da bi Kadri u 69. postavio konačan rezultat i poslao Relizejn kući praznih šaka.

SKIKDA – BISKRA 2:1 (1:1)

(Fudbal, Alžir 1)

Danas su u Alžiru domaćini bili raspoloženi i došla su oba keca. Međutim, Biskra je mogla da napravi proble Skidi jer je povela u 10. minutu utakmice, da bi osam minuta kasnije Kaibu izjednačio. Nije bilo promene rezultata sve do 61. minuta kada je Bouda bio precizan i to je značilo zaokruživanje keca.

EL ENTAG – NB EGIPAT 1:3 (0:1)

(Fudbal, Egipat 1)

Da će NB Egipati izaći kao pobednik iz ovog meča moglo je da se vidi u 21. minutu kada je domaćin postigao autogol. Na startu drugog dela igre Farid je pogotkom podigao rezultat na 2:0 u 50. minutu, a Jaser sve potvrdio u 64. minuut. Probao je Entag da se vrati, ali je došao do samo jednog gola i to sa bele tačke. Strelac je bio Abdelmagid.

ESPOAR – MUKURA VIKTORI 3:1 (2:0)

(Fudbal, Ruanda 1)

Partizan je imao svog Sadika, a tako i Espoar ima svog. Sali Sadik je bio igrač utakmice protiv Mukure. Postigao je dva gola u prvom poluvremenu, u 24. i 32. minutu, i tu je presudio protivniku. Pobedu je potvrdio Umor u 47. minutu, a Abdulrahman je postigao počasni pogodak za goste.

AS KIGALI – POLIS 2:0 (0:0)

(Fudbal, Ruanda 1)

Kigali jeste upisao tri boda, ali nije baš tako jednostavno odradio ovaj meč. Čekao je domaćin više od sat vremena da postigne prvi gol, a to se dogodilo u 66. minutu kada je Husein bio precizan. To je svakako dalo domaćinu elana pa je sve Kigali potvrdio golom Biramahire u 78. minutu utakmice.

RADŽA BENI MELAL – AGADIR 2:0 (0:0)

(Fudbal, Maroko Kup)

Veliko iznenađenje u četvrtfinalu marokanskog kupa. Radža Beni Melal ide u polufinale, posle pobede nad timom koji se u Maroku bori za šampionsku titulu. Tim koji se bori da zadrži status u drugom rangu je uspeo da slavi i da pritom sačuva mrežu netaknutom. Poveo je domaćin u 64. minutu preko Mahrija, da bi samo 14 minuta kasnije ponovo šokirao goste preko Dgougija. U finišu su viđena i dva crvena kartona, najpre je Agadir ostao sa igračem manje kada je Morsli zaradio drugi žuti karton, pa fudbalerima domaće ekipe nije teško palo kada je Esdiri samo tri minuta kasnije uzvratio istom merom. Tim iz druge lige je će u polufinalu deliti megdan sa boljim iz duela Radža Kazablanke i Rabata.


tagovi

Afrikasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara