Navijači Vidada (©Reuters)
Navijači Vidada (©Reuters)

AFRIKA: Vidad igra za Radžu u Maroku, Simba se ne odriče borbe za krunu u Tanzaniji

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.04.24. | 08:53

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Tanzanija 1)

Simba i dalje gaji nadu da može da se bori za titulu, ima sedam bodova manje od šampiona Jang Afrikansa, ali i meč manje. Domaćin je u seriji od tri pobede. Ihefu je na 11. mestu, ima dva vezana poraza i boriće se za opstanak.

ČIKEN IN – GRIN FUEL, 15.00

(Fudbal, Zimbabve 1)

Gosti su sakupili osam bodova u prvih pet kola šampionata Zimbabvea i nalaze se na četvrtom mestu. Čiken In je je bez pobede več četiri kola. Na utakmicama domaćeg tima pada mali broj pogodaka. Na pet utakmica gol-razlika Čikena je 3:3.

-----------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

KLUB AFRIKEN – STED TUNIŠEN, 18.30

(Fudbal, Tunis 1)

Posle tri kola plej-of za titulu u Tunisu, Esperans je lider, dok Klub Afriken ima samo pet bodova, sedam manje od lidera. Na dva poslednja međusobna meča ovih timova dolazio je tip GG3+. Klub Afriken je bez poraza već četiri meča na svom terenu u svim takmičenjima.

FUS RABAT – UNION TUARGA, 20.00

(Fudbal, Maroko 1)

FUS Rabat je na četvrtom mestu u šampionatu Maroka, bori se za plasman na međunarodnu scenu. Union Tuarga je na sedmoj poziciji. Tim iz Rabata je u seriji od dva poraza, pokvario je solidan utisak koji je imao u većem delu šampionatu. Nije bilo golova u poslednjem odmeravanju snaga ovih rivala.

VIDAD KAZABLANKA – FAR RABAT, 20.00

(Fudbal, Maroko 1)

Vidad je daleko od nekadašnjeg nivoa, kada je bio vladar Maroka, a pre dve godine je bio i šampion Afrike. Sada je skroman, na petom mestu je i može da ostane i bez plasmana u međunarodno takmičenje. Liga šampiona je nemoguća misija, ali Kup konfederacije nije daleko. FAR je branilac krune i lider. Ima četiri boda više od Radže, pa će zeleni deo Kazablanka da navija za gradskog rivala kako bi Radža ostala u borbi za tituu. U prvom delu šampionata FAR je pobdio sa 3:1.


tagovi

Afrikasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara