Komentari na vest

Aguero izneo svoje zahteve pred četiri kluba - plata 11.000.000 evra godišnje, bez bonusa

V

Vidim da ovde...

pre oko 3 godine

...mnogi kažu povređen, godine, itd. A vidimo kakvu je grešku napravila Barsa što se odrekla Suareza i Rakitića, doveli Grizmana, čekaju Dembelea, Kutinjo ne igra, a potpisujem da se Aguero malo i čuva da bi potpisao ugovor.Vidimo da kod "velikog Pepa" ne igra ni Žesus, Strrling povremeno. Možda je to zato što neće da potpišu ugovore...

Wolfasin

pre oko 3 godine

Mnogo.
G

Gist

pre oko 3 godine

Ne hvala, sto je mnogo mnogo je
E

Ej

pre oko 3 godine

Dva mil. I da se ne farba može :)
E

E samo da mi je

pre oko 3 godine

videti Mesija i Aguera u Barsi zajedno, još da je Suarez ostao milina jedna,da ne moram gledati onog debilka Dembelea od 120 miliona a pola utakmica ne zna gde bije!
i

imam lud da sam papir

pre oko 3 godine

Da se ne povredjuje cesto, mozda bi i nasao klub koji ce mu dati ovoliko para. Ja licno mislim da mu ovu lovu ne bi dali ni u Kini. Fantastican igrac ali zadnje 2 godine vise je bio povredjen nego sto je igrao.
D

DusanGost

pre oko 3 godine

Majstore imas li ti rodni list ?
G

Gost2311

pre oko 3 godine

Aha, važi...
I

Igor78

pre oko 3 godine

Ako ke ManUtd dao 10 miliona za majstora Cavanija koji igra kao Mladić, nema šanse da iko normalan plati ovom liku 11 milliona godišnje u 34 godini, a jedva da može da sastavi 3 utakmice bez povrede.
T

Tik0

pre oko 3 godine

E moji znalci, njegovo je proslo, bla, bla. Pametnjakovici. Vi znate da je njegovo proslo, covek je top klasa. Ajde da 5 godina propada, pa da kazes, covek je resetao prosle sezone. Ove je povredjen. Pa sta, 11 miliona? Dolazi bez obestecenja, ko god da ga dovede pokrice tih 11 miliona od prodaje njegovih dresova. Svestan je toga i sam, pa moze da trazi platu koju hoce. Koga danas imate da kupite za 11 miliona? Vredi probati sa njim, kome god treba klasa, kao privrwmeno resenje.
X

XNXX

pre oko 3 godine

Pa ti prvi pametujes! Kazes extra igrac, top 5 napadac, a u zadnjoj recenici napises, pa privremeno resenje!!!
O

Opo

pre oko 3 godine

Ha ha ha "pokrice tih 11 miliona od prodaje dresova".A da bude spic?To nista 'pametni'.Covek vise povredjen nego sto igra.
g

gosttt

pre oko 3 godine

Ali me uvjek nasmiju ovi kad kazu pa klubovi zaradjuju od prodaje dresova haha, pa samo cu ih pitati pa ko pravi te dresove, klubovi ili velike kompanije koje ih sponzorisu. Pa sta mislite da npr. adidas potpise sa nekim velikim klubom sponzorski ugovor na neku veliku cifru i da onda jos klub uzima i pare od dresova. Uzima ali vrlo mali procenat i to u klubskim prodavnicama.
K

Kosta11

pre oko 3 godine

Celsiju bolje zirua da ostavi,nema problema sa povredama.
W

Wat

pre oko 3 godine

Nema latina koji nije alav na pare
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Za sta 11 miliona? Za 33 godine koje puni uskoro ili 2 meca koja je odigrao ove sezone. Jeste klasa, ali bio, ozbiljni problemi sa povredama...
G

Gledje

pre oko 3 godine

Sta je sporno majstore? Arsenal dade za Vilijana toliko. Dolazi kao slobodan igrac, ima ime, prodace se i dresova. Za razliku od pomenutog. A ako bude zdrav, dace i ozbiljan broj golova. Ako ne bude nije neka steta.
!

!!!

pre oko 3 godine

Aguerovo vreme je proslo + povrede konstantne.On da bude prvi napadac vise negde, pretesko.Ne da ne vredi 11 miliona godidnje, nego ni upola od toga.Bio je dobar igrac bema sta, ali to su davna vremena sada vec.