Aguero i Mesi (AFP)
Aguero i Mesi (AFP)

Aguero pobesneo i odbio intervju sa francuskim listom zbog Mesija

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.02.22. | 13:20

Nedavno penzionisani napadač nije želeo da priča u već dogovorenom intervjuu zbog tretmana koji je osvajač Zlatne lopte imao od strane francuskih medija nakon meča sa Real Madridom

Mnogo je kritika sasuto na račun Lionela Mesija nakon prve utakmice osmine finala Lige šampiona protiv Real Madrida, a prednjačili su francuski mediji. Argentinac osmi put uzastopno nije uspeo da zatrese mrežu u utakmicama protiv Kraljevskog kluba, iako je u drugom poluvremenu izveo penal.

Međutim, kao da francuski novinari i nekadašnji Mesijev saigrač Serhio Aguero nisu gledali isti meč. Jedan od najvećih igrača u istoriji Mančester Sitija i nedavno penzionisani golgeter stao je u odbranu čoveka koji mu je krstio sina Bendžamina, na zanimljiv način. Prvo verbalno, a zatim i tako što je odbio da da već dogovoreni intervju jednom francuskom listu. Pobesneo je Kun zbog činjenice da mu je ugledni L'Ekip dao ocenu tri za nastup.

Izabrane vesti

"Leo je igrao dobro, razbio je. Ne govorim ovo zato što smo prijatelji... Jednostavno, bio je dobar i vrlo aktivan. Šteta za promašen penal, ali posle toga je bio odličan. Francuski časopisi i novine su ga razapeli nakon utakmice. Imao sam zakazan razgovor sa jednim francuskim listom, ali sam odbio da pričam (zbog tretmana prema Mesiju)", rekao je Argentinac.

Nezavisno od Mesijevog nastupa na Parku prinčeva, od jednog od najvećih u istoriji fudbala mnogo se više očekivalo po dolasku u Pari Sen Žermen. Brojke su još i vrlo dobre sa sedam golova i sedam asistencija na 21. utakmici, ali daleko je to od standarda koji je postavio u Barseloni. Pritom, u novom klubu ne deluje ni upola srećno kao na Kamp Nou, a izraz lica i govor tela često odaju utisak da je izgubio nadahnuće i želju za fudbalom.



tagovi

Lionel MesiPari Sen ŽermenSerhio Aguero

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara