Printscreen
Printscreen

Ajndhovenu preti nova katastrofa

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.03.21. | 11:42

Plavo-beli u prvom delu sezone počašćeni sa pet komada od Kambura, a forma dva tima pred novi međusobni okršaj ukazuje na još jedan rutinski trijumf lidera Erste divizje

Sve je ovog vikenda bilo kao poručeno za Kambur. Grafšap je remizirao sa Ekscelziorom, Breda je poražena od Volendama, međutim, biće lideru Erste divizije uzalud kiksevi pratioca ukoliko u poslednjem meču 29. kola ne savlada Ajndhoven (20.00) i dodatno se učvrsti na čelu tabele.

Izabrane vesti

"Znao sam rezultate na poluvremenu, a onda sam ih ispratio još malo. Ali u finišu sam otišao da prošetam psa. Onda me je nazvao sin i rekao mi da su rezultati dobri. Ali biće dobri jedino ukoliko pobedimo u ponedeljak", rekao je trener tima iz Leuvardena Henk de Jong na konferenciji pred večerašnji meč.

20.00: (1,20) Kambur (6,25) Ajndhoven (11,00)

Njegov tim je na poslednjih devet utakmica ostao neporažen i u istom periodu mrežu je sačuvao u pet navrata, pa trenutno jedino Go Ahed Igls ima bolji defanzivni učinak od žuto-crnih. Međutim, niko u prvenstvu nema napadački arsenal kakvim raspolaže De Jong. Kambur je na dosadašnjih 28 utakmica postigao 77 pogodaka, što je u proseku 2,75 pogodaka po meču.

Ajndhoven su primera radi u prvom delu sezone počastili sa pet komada. A kako plavo-beli igraju u poslednje vreme, sva je prilika da im se sprema nova katastrofa. Nijednom na poslednjih devet prvenstvenih utakmica nisu sačuvali mrežu, osvojivši samo dva boda u tom periodu.

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

Ono što uliva nadu gostima iz Ajndhovena jeste podatak da je Kambur sva tri dosadašnja poraza doživeo na svom terenu, međutim, plavo-beli na strani nisu slavili još od sredine novembra, a u Leuvardenu su se radovali samo dva puta na poslednjih 12 gostovanja.

ERSTE DIVIZIJA - 29. KOLO

Ponedeljak

20.00: (1,20) Kambur (6,25) Ajndhoven (11,00)



tagovi

Erste divizijakamburHolandija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara