Miler i Gorecka (© Reuters)
Miler i Gorecka (© Reuters)

Ako je Robert LevanGOLski, onda je Leon GOLecka

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.03.21. | 17:41

Kreativni Tomas Miler

Najveći šaljivdžija na Alijanc areni. U klubu koji je sinonim ozbiljnosti, mora neko, s vremena na vreme, da zbija šale. A Tomas Miler ima ne samo smisao za humor, već i kreaciju, pa je tako dodelio novi nadimak saigraču Leonu Gorecki i indirektno ga pozvao da u kritičnom trenutku za Bajern preuzme ulogu egzekutora inače namenjenu Robertu Levandovskom.

Kako poljskog reprezentativca neće biti na terenu naredne četiri sedmice (sigurno propušta dvomeč četvrtfinala Lige šampiona sa PSŽ-om, bundesligaške derbije sa Lajpcigom i Leverkuzenom, te prvenstvene duele sa Union Berlinom, Volfzburgom i Majncom), Miler je označio nemačkog vezistu kao glavnu pretnju protivničkim golmanima.

Izabrane vesti

Doduše, u šali, ali kako u svakoj šali ima zrno zbilje...

Umesto LevanGOLskog, naša ekipa ima Leona GOLecku“, rekao je Miler tokom ćaskanja sa Matsom Humelsom, posredstvom Instagrama.

Sadašnji član Borusije iz Dortmunda, nekada i sam prvotimac Bajerna saglasan je da je Tomas još jednom pogodio sa nadimkom, pošto je prošle godine, tokom jedne konferencije za medije, prekrstio Roberta u LevanGOLski.

Dobar je nadimak“, rekao je Humels.

Bundesliga, subota, 15.30: (3,05) RB Lajpcig (3,45) Bajern (2,30)

Naravno, Gorecka nije napadač, niti ima izražene golgeterske sposobnosti, međutim, ove sezone učestvovao je u 16 pogodaka prvaka Evrope (sedam dao, devet namestio). Ako Bavarcima bude stani-pani u naredne četiri sedmice, zna se kome ide lopta.


tagovi

Leon GoreckaTomas Miler

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara