Komentari na vest

Ako nam se sada vratilo za Ronaldov gol, vratiće se i za mušku igru u Dablinu

d

dr. hyypi

pre gotovo 3 godine

Mocni sergej. Kakav autogol....
M

Mile Srbija

pre gotovo 3 godine

Moramo sa dva stopera a ne sa tri jer fali sredina onda. Juce se Tadic vracao u sredinu a to nije njegova pozicija zato juce nije odigrao dobro a ne da nije biko njegovo vece
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Nema tu nikakve veze ronaldov gol i vracanje bilo cega. Juce nismo pobedili jer prosto nismo na nivou velikih reprezentacija koje pregaze svoje protivnike kada su bolje na terenu. Mi nemamo mentalitet velikih reprezentacija, da rutiniramo timove poput irske. Portugal nikada nismo pobedili u istoriji, necemo ni sada. Ja ne mrzim svoju reprezentaciju, voleo bih da gresim i da pobedimo portugal, ali to ce se tesko desiti.
N

Neša77

pre gotovo 3 godine

Francuzi imaju mentalitet velike reprezentacije pa su igrali kući nerešeno sa Bosnom i remizirali u Ukrajini, kako to objašnjavaš?!
s

samo

pre gotovo 3 godine

prestanite da pljujete PIXIJA, stvarno smo stoka od naroda
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Piksi kao Antic vraca vjeru u reprezentaciju!
G

Gile 88

pre gotovo 3 godine

Vedetu Lacija na tribine onda neće imati ko da napuca svog saigrača sa pola metra razdaljine
K

Kost

pre gotovo 3 godine

Sta uradi kopija Darka Panceva? Vratilo nam se za megalomaniju. Jadna Reprezentacija ciju okosnicu cine...
B

Balkan 85

pre gotovo 3 godine

Cast izuzecima ovde sto pisu ,ali ova deca sto su "pametna" covece!!! HAHAHAHAH!!!! I ovi 'tardi sto se vecito dele na klubove a igra REPREZENTACIJA!!!!!! 100%✓✓ podrska za Piksija! I da ne odu na to Svetsko,covek zna znanje i ima "#UDA"!!! Igra napadacki u ZDRAVO!
b

bojank911

pre gotovo 3 godine

Posle dugo vremena me je sinić iskreno zaboleo neuspeh. Ne kao prethodnih godina kad se samo kiselo osmehnem i ugasim TV. Dobre šanse imamo da odemo na svetsko ako održe ovakav pristup. Pa svaki put kad naoadnemo imam osećaj da možemo do 16-erca. Jedino mi je bio nelogičan zakasneli ulazak Lazovića umesto Kostića koji je baš podbacio i što Lazović i Radonjić nisu zamenili strane. Sve ostalo odlično, puna podrška
n

nebo

pre gotovo 3 godine

Znaci, Ronaldo je ipak kriv za sve!??? Ne vidim razloga za bilo kakvu paniku ili neke teorije koje nemaju veze sa fudbalom. rezultati su relativno tu, jos smo u igri, atmosfera oko i u reprezentaciji je cini mi se na zavidnom nivou ali to nije samo po sebi dovoljno da se sad odjednom kvalifikujemo za SP ili da ocekujemo vrhunske rezultate preko noci.Nemoguce!!! Bitan je kontinuitet i sistemski nastaviti sa daljim radom i rezultati ce nekad valjda doci, svi znamo gde nam je fudbal bio juce ( sto ne znaci da jos uvek nije) i ocekivati preko noci da se to izmeni, prosto je nemoguce. Taletnta i sve predispozicije imamo, samo je pitanje dali imamo i prave ljude koji ce to sve da vode (prevashodno mislim na FSS)!?!?
r

raaraa

pre gotovo 3 godine

Ma divno je sve to. Pedeset godina sam napunio, silni majstori fudbala prošli kroz reprezentaciju tokom tih pola veka, ali kad dođe veliki turnir uvek isto: navijam za Italiju ili ranije sa Diegom za Argentinu zato što Srbije/Jugoslavije ili nema ili ispadne odmah u grupi. ‘90. smo mogli i da osvojimo, Piksi je bio te godine očigledno najbolji igrač sveta, ali džaba, pored njega u timu gomila nekih raspalih Baždarevića dok Zvezdini igrači koji su sledeće godine osvojili svet sede na klupi. Nemci nikad odvratniji tim sa onim jadnim prevarantom Klinsmanom koji iznudi crveni za argentinu u finalu a nije ni dodirnut i opet osvoje. Neko uvek ide dalje i kad je loš, a nama uvek nešto fali, uvek više sile, muljanja, truo savez, menadžeri i ostalo. Jednom se zaj..em da se ponovo naložim i odmah šamar. Bolje sad nego u Kataru gde nam možda ipak nije mesto kao društvu i državi koja je trula i spolja i iznutra. Pozdrav svima.
S

SMRDIN

pre gotovo 3 godine

Tebi su takodje SRBI OSVOJILI TU LS,zar ne ?
S

Sms

pre gotovo 3 godine

Baždarević nije bio na sp 90-te bio je kažnjen zbog incidenta na kvalifikacionoj utakmici sa Norvežanima
N

Neša77

pre gotovo 3 godine

Ti pojma nemaš, Baždarević je bio svetski igrač a na SP 1990. nije ni igrao zbog pljuvanja sudije u kvalifikacijama.
J

Juuujuuu

pre gotovo 3 godine

Ne znam da li ste znali baraz se igra kao mini turnir za ligu nacija,znaci polufinale i finale.Od dvanaest reprezentacija samo 3 pobednika finalnih utakmica idu na svetsko.Znaci bice veoma gustooo
S

Skituljko

pre gotovo 3 godine

Vratilo nam se to sto su malo I igraci poleteli. Nahvaljeni su malo vise I to je to. Katar I Luksemburg nisu merilo. Trebalo je samo da Mitar bude Mitar, da radi ono sto najbolje zna. Nema potrebe da glumi Benzemu, pa ako ne dobije loptu na aut liniji da ne trci sa podignutim rukama ili da ne trci da on deli savete. Te dve situacije preslikane od Benzeme. A mnogo je bolji kada je sam svoj. Tadic I kompanija da shvate da igra I Vlahovic I da ne moraju sve lopte na Mitra ako ima I drugi napadac. Jer ako se I njemu ukaze dovoljno poverenja I sansi moze biti kao Mitar a I bolji. Nedostajala je I desna strana, ubacivanja Lazovica, Djuricic nije taj tip igraca. Za njega je vise sredina, kao zamena za Tadica
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Ma oke to, nego Dres od Mitrovica gde je? HVALA
D

DDS

pre gotovo 3 godine

Jos da stvarni zivot tako funkcionise bilo bi lepo, ali on je mnogo suroviji

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre gotovo 3 godine

Vi stvarno mislite da mi imamo reprezentaciju za velika dela? Malo se prsimo protiv luksemburga,azerbejdzana...Pa ako prodjemo na mundijal,jupi super,ovo ono.Pa kad te sacekaju u grupi saciri i kompanjerosi,e onda ide drvlje i kamenje.
S

Sove

pre gotovo 3 godine

Ovaj remi takoreći ništa drastično ne menja, od početka se znalo da ćemo juriti 2. mesto, svakako ako želimo direktno u Katar moramo pobediti Azerbejdžan, Luksemburg i Portugal.
M

Miskotaa

pre gotovo 3 godine

Dogodilo se. Ne treba sad pametovati, citam ovde trebali smo sa jednim napadacem, Mitar i Vlahovic ne idu zajedno jer su istih karakteristika, bla, bla, bla. A mi dali gol sami sebi. Puna podrska Piksiju u igri sa dva napadaca, posebno protiv reprezentacija ovog ranga. Nikad ranije kad smo igrali sa jednim spicem protiv timova ranga Irske, Severne Irske, Jermenije na primer nisam video da dominiramo i da je lopta stalno na njihovoj polovini. I da gol visi stalno u vazduhu. To je prvo, a drugo video sam juce ovde komentar nekog lika koji je ceo esej napisao kako Mitrovic i Vlahovoc ne mogu zajedno,kao da je izmislio fudbalsku igru za Piksija. Sto je najgore pokupio je sve pluseve. Ja se apsolutno ne slazem sa tim, jer nisu ni blizu, ali ni blizu istih karakteristika. Jedan je desnjak, drugi je levak, jedan je stari kov napadaca, target man, drugi je moderna devetka, pokretljiviji,moze da se izvuce i na stranu. Isto vazi ako i Jovic nekim cudom proradi, moze da igra i sa Mitrovicem i sa Vlahovicem sa ovako kreativnom sredinom. Tako da ne vidim cemu neko izmisljanje tople vode i potreba da budemo Piksiji nad Piksijima. Ono sinoc je bilo dobro, izgledalo je kao da igraju protiv Spanije iz 2008. Centar nisu presi 10 puta. Dogodio se onaj momenat, to je fudbal. Ali vidi se sve i ideja i plan igre i sta je ciji posao.
M

Momirr

pre gotovo 3 godine

Zivim za dan kad necu gledati Rajkovica na golu. E, onda cu biti 100% uz reprezentaciju i znacu da ne igraju i dalje menadzerske seme ulogu u nasem fudbalu. Sve dok vidim ovog nevidjeno guranog, prosecnog golmancica, znam da se nista nije promenilo, nego su nam oci samo zamazane. Inace, za ove tvrdnje imam i vise dokaza. Dok je Rajko prvi golman, reprezentacija je menadzerska. Kraj bilo kakve price o fudbalu. Tu je tacka.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

To su trebao za Pavlovića da napises,posto je ovaj uz Navasa bio najbolji golman lige u kojoj Pavlović nije skupio ni dve utakmice.
G

Gol

pre gotovo 3 godine

je Rajkovicev kao suza,nema ovde podele ko je ciji navijac,jednostavno u ovakvim situacijama se golman dere "moja",i ostali grade samo loptu da bi je on pokupio,na zalost Rajkovic je ostao nem i gladio svoju bradicu, umesto da ih razgrne i polipi laganu loptu...
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Momire pocela ti je skolica ajde ti lepo u klupicu
H

Hahahahahaha

pre gotovo 3 godine

@Gol "golman se dere moja"??? Hahahaha! Mozda u seoskim ligama bi ga culi saigraci, kad ima 50 gledalaca...
R

Realan covek 36

pre gotovo 3 godine

Protiv Luksemburga kada sam upozoravao da je moglo 2:2 da bude ljudi me ismevali po komentarima , evo sad vidite sta se desava , velika neozbiljnost i najveci problem je nenormalno opustanje kada povedemo . Ne valja ovo nista . Ako u barazu izvucemo Svajcarsku, Svedsku/Spaniju(zavisi ko prodje), Izrael ili Hrvatsku\Rusiju ——>ispadamo . Neverovatna neozbiljnost i neopravdana euforičnost nacije.
1

1244

pre gotovo 3 godine

Вратило вам се за клечање.Животи свих људи су битни,а не само једне расе. Иначе ок игра,само преофанзовно...Можда би још боље било на средини уз Гудеља нпр Максимовић...а горе Тадић и типа Живковић а у шпицу Митар...Очекивао сам победу уз голове, штета.
T

Trpke

pre gotovo 3 godine

Kakvi dvostruki Arsini, pa nista bolje ne igramo Nego pod Muslinom,mi smo sa Muslinom bili jednako efikasni I Zasto ovolika lozana kad ce nam Portugalija spakovati tricu. Ko god misli da ovo Moze proci protiv Portugalije nije u zivotu sutnuo lopte. Pa i prvu utakmicu bi izgubili da je bilo Vara.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Trpke-Zato što slepci ne vide dalje od nosa.Samo zato što je Piksi selektor.7 golova smo primili sa tendencijom da primimo još koji pritom 5 reprezentacija imamo u grupi a 6 reprezentacija je bilo kod Muslina primili smo 10 golova i to je bio očajan fudbal a ovo je savršenstvo....Kao igramo napadački fudbal a u odbrani duva promaja,čim nas iole malo pritisnu odmah kreće panika i obavezno primimo gol....
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Штета што не постоје склањалице кад игра репрезентација. Ај да питамо ове из рупе како функционише тај систем?
L

Leotar Amaterus

pre gotovo 3 godine

Majn frojnd, javi se da ti objasnim kako
1

1244

pre gotovo 3 godine

Питај Ливерпул, Наполи,Краснодар,Салзбург,Копенхаген,Цска,Олимпијакос,Спарту итд итд или Шамрок,Фљумунтари,Петах Тикву. На вест о Србији ти пишеш о Звезди,Партизану срамно! Ја сам Звездаш и кад игра Србија баш ме брига ко је из ког клуба... Митру желим још 100 да да!Миленковићу да сачува сваког шпица! ...једино ми није било драго Мустафу да гледам...
T

Treba bit fer

pre gotovo 3 godine

i reci da su igrali fantastican fudbal. Nisu pobijedili ali to se tako desi. Prvi put nakon mnogo godina je bilo uzivanje gledati nas tim. Hvala im na tome a ovi sto kritikuju...stvarno trebas biti maj... pa kritikovati bilo sta od sinoc

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

nista novo, nista cudno, gubitnicki mentalitet.... i onaj gol sto su dali dali slucajno.... aj da se ne lazemo jesmo imali 30 sansi za gol, al ono sto odvaja kukolj od zita je: jovic, radonjic, mitrovic promase prazan gol 1:1 sa golmanom ali benzema, ronaldo ili leva daju 4:5 takvih situacija.
G

Gospodo

pre gotovo 3 godine

Sta se desilo?? Nama je cilj Katar, za ocekivati je bilo da budemo drugi u ovakvoj grupi i to se upravo i ostvarljuje! A kao drugo da kazem i da smo pobjedili opet bi smo morali dobiti Portugal zato sto ce nabiti gol razliku vecu nego mi 90%.
o

otodjibaje

pre gotovo 3 godine

Ja sam uzivao u sinocnoj utakmici, kad smo primili gol uopste mi nije bilo krivo, bio sam prezadovoljan izdanjem jer se konacno pojavio selektor sa pobednickim mentalitetom, koji zna kako to svoje samopouzdanje da prenese i na igrace....samo napred i samo vera u sebe donosi rezultate....
T

Tačno!

pre gotovo 3 godine

Apsolutno,sa ovakvom igrom je nemoguće ne ići na SP.Također,svaka čast selektoru na pruženoj šansi u zadnja tri meča velikom broju igrača!
h

hvala sve si rekao

pre gotovo 3 godine

bas tako odigrali su hrabro tako nase fudbalere nisam video od pokojnog antica ere
n

nebo

pre gotovo 3 godine

Jedna lasta ne cini prolece!!! Jedan covek nije dovoljan da sam napravi sve, makar se zvao i Dragan Stojkovic!! Potrebni su ljudi koji ce obezbediti potrebne uslove za dalji napredak srpskog fudbala a ovi koji su gado juce unistavali jos uvek su tu, tako da.....!!!
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Е ајде ова прорицања оставите Милану Тароту. Крадете му посао, а то није лепо!
J

Joe Lesh

pre gotovo 3 godine

Vratilo se jer vole da kleče.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

ajmo splavari
c

coygs

pre gotovo 3 godine

sve je to super, igra odlicna dosta ofanzivna .. ali ne moze se sa onim stoperima protiv jacih ekipa treba autoritet ljudi da igra, Kolarov mora da pocne u portugalu inace nam eksplodirase ove bombe pozadi
C

Cer

pre gotovo 3 godine

Sigurno. Mozda i Vidica da zove. I zasto tu stati, zasluzio je i Hadzibegic poziv.
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Sta reci a biti pametan poslije ovakve utakmice. Drzis sve u svojim nogama...dominiras u savkom aspektu igre...uputis 18 suteva, od toga 10 u okvir gola...tri odbrane Irskog golmana za emisiju verovali ili ne...nedas im da predju centar i da ti upute sut prema golu do osamdeset i nekog minuta...imas 8 kornera a oni 1 u skoro pa devedeste minuta igre i onda se desi onako pomracenje uma i nerezonska i panicna intervencija jednog od nasih najboljih igraca i sta???...Nevjerica i sok...i "kontas", j...m ti fudbal i krv mlade rode i krusnu mrvu i filadendron i sve...!!!
t

to je fudbal

pre gotovo 3 godine

treba nastaviti ovako i bice sp