Komentari na vest

Ako su Lige petice merilo, Srbija je treći ešalon evropskog fudbala

D

DA SU SPLAVOVI MERILO

pre 6 meseci

BILI BI PRVACI SVETA
H

Hidetoshi Nakata

pre 7 meseci

Zar nije najbitnije da igraju redovno za svoje klubove, bez obzira na kojem nivou? Nismo nikada bili, niti ćemo biti na nivou Francuske, Španije, Njemačke, itd. i zato se ne treba se zanositi glupostima. Problemi u našem fudbalu počinju od onih koji mijenjaju zakone i statut FSS da bi postavili svoje ljude, koji blago rečeno, nemaju veze sa fudbalom.
З

Зомбиленд

pre 7 meseci

Довољно је укључити тв и погледати на шта нам личе стадиони, колико су празни ти стадиони, и то упоредити са истом сликом у нижим лигама Западне Европе. Ми смо пресмешни, заостајемо сад већ пола века за континентом, а мислимо да смо нешто супер. Мени је феномен колико људи се прави слепо и не жели да види нашу јадност, заслепљени су државним улупавањем новца у 2 клуба за које 99% људи навија, и то улупавање и трошење туђих пара та 2 клуба су изгледа сасвим довољна анестезија за гро људи да спавају будни.
P

Preža

pre 7 meseci

I to je upitno.
A

Alexx

pre 7 meseci

Biće bolje kad stigne nacionalni stadion.
M

Mitros

pre 7 meseci

Treba dodati da Vanja Milinković Savić i Radonjić gotovo sigurno ne bi bili u ligi petice da nemaju leđa Ivana Jurića, koji se ipak izgleda preigrao sa bezobzirnim guranjem mahom prosečnih srpskih i hrvatskih igrača i smeši mu se otkaz. Tako da bi ova lista bila još i kraća.
G

Gostinjo

pre 7 meseci

Jednostavno treba koristiti moj metod. Strane igrace koji igraju u nasim klubovima i koje treniraju nasi treneri u inostranstvu preseliti na klupu ukoliko u skorijoj buducnosti igraju protiv nasih reprezentacija u razlicitim sportovima. Npr. izvucemo Madjare i od prvog do zadnjeg kola prikucamo Holendera za klupu u Partizanu.
г

гостиварски

pre 7 meseci

само ми објасни логику овог потеза, мојим ограниченим интелектуалним капацитетом не могу да досегнем тако дубоко...
G

Gostinjo

pre 7 meseci

Nista. Neka nas buse Ugricici i dalje.
r

realnoo

pre 7 meseci

Pa ja o tome pricam godinama. Do pre god dana maltene je nas ubedljivo najbolji igrac igrao u Ajaxu. Uz svo postovanje prema klubu, ali verovatno ni u top 15 klubova Evrope, ako ne racunamo onu sezonu kada ni oni ne znaju kako su dosli do polufinala LS. Sad imamo Vlahovica koji igra katastrofa i ispao je iz prvih 11 Juventusa koji je svake godine sve slabiji i slabiji i uz njega Kostica. Nijedan igrac nema zavidnu ulogu u Ligi sampiona vec sigurno 10ak godina, ako kazem ne racunamo tu jednu sezonu Tadica, nismo imali top igraca od Baneta koji je igrao beka/stopera. Ne mogu da se setim kada je neki nas igrac uzeo titulu u jednoj od liga 5, verovatno bih morao da se vratim opet do Baneta. Zbog toga kazem da je sam odlazak na Euro uspeh i sreca pa smo dobili ovakvu grupu, kao sto je i odlazak na SP bio nemerljiv uspeh s obzirom koliko smo tanki na svim pozicijama.
g

gost011

pre 7 meseci

pazi analizu, čovek stavio u isti koš nas i hrvate koji imaju finale i polufinale svetskog u poslednjih pet godina.
M

MilisavR

pre 7 meseci

dzabe se lozimo kao i uvek , ispusicemo mustiklu po obicaju , izblamiracemo se ako uopste i prodjemo na evropsko.

Crno Beli Partizan

pre 7 meseci

Jeste s tim da samo Vlahović i Kostić igraju u ekipi koja može da konkuriše u trci za titulu, plus ni oni ne igraju na nekoj zavidnoj formi, a i praktično još ništa veliko nisu uradili u reprezentaciji. Doduše tu je i Jović koji ni kriv ni dužan igra za Milan... Ovo sve ekipe koje igraju nebitnu ulogu u svojim prvenstvima, plus i dobar deo tih naših igrača isto toliko imaju nebitnu ulogu u tim ekipama. Tako da smešno sa timom koji je na primer igrao pod palicom Antića. Ali opet po meni to nije problem, nego činjenica da je sve trulo u našem fudbalu, da ga vode kriminalci, da nema nikakvog sistema, a time ni želje fudbalera da odigraju bolje. Tako da i da imamo slabije igrače po svim nekim statističkim parametrima sa kojima se bahćete, mi bi mogli da napravimo više od trenutnog, ali za to treba smislena organizovanost, pa i vreme, koje mi teško konzumiramo i večito želimo instant uspehe, zbog kojeg ispaštaju mnoge generacije fudbalera.
C

Che t

pre 7 meseci

Nismo mi sila, nemamo igrače top klase, nemamo ni Bog zna kakav izbor... ALI najgore od svega je sto mi nemamo ništa od stvari koje su mnogo značajnije za uspeh reprezentacije u fudbala uopšte... Međutim imamo i to u izobilju, korumpiranih funkcionera, trenera dunstera, fudbalera neznalica tatinih sinova... Toliko volimo fudbal a nikako da napravimo iskorak. Našem fudbalu treba totalni reset!
a

analiticar99

pre 7 meseci

Tekst nije bas tacan jer realno imamo oko 20 fudbalera koji igraju ili (kao sto text pravilno primecuje) - bi mogli da igraju u ligama petice, a cak i vise - u top 4 sampionata (bez francuske). Tako da stojimo sasvim dobro, i dovoljno da udjeno u 1/4 finale EP. Istina je da nemamo najbolje igrace na svetu, ali Vlahovic, SMS i Kostic mogu da igraju, i igraju, u najboljim timovima.
z

znanje

pre 7 meseci

tacno, dodao bih i gudelja i mitra u tu grupu. nisu najbolji na svetu ali jesu npr. za cetvrt finale ep
r

realnoo

pre 7 meseci

Taj Sergej je najprecenjeniji igrac Srbije u 21 veku. One price da je Lotito zakucao cenu pa ga niko ne kupuje ne piju vodu kad se za jednog Kaiseda dalo onoliko love, a ima jos 20 slicnih primera. Evidentno je da je limitiran na svojoj poziciji, slabo trci, tehnicki je odlican, ali svi ostali kvaliteti koje mora da poseduje dobar vezni igrac su mu sporni. Odlaskom u Arabiju je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom i ovo bi trebalo da bude jedan od poslednjih poziva za njega. Ubedljivo je bio nas najgori igrac u kvalifikacijama do sad i njegova nonsalancija prosto boli. Da nije naš, niko ga ne bi primetio, ovako se stvorila lazna fama oko njega zbog 10ak dobrih utakmica za sve ovo vreme u Italiji. Njegov nacin igranja fudbala je odavno zastareo i da je rodjen 60-70ih bio bi dobar, ovako samo zauzima mesto jer "mora" da igra. Pozdrav.
a

amaterizam

pre 7 meseci

mi nemamo fudbal
p

pikseta

pre 7 meseci

a da je pozvao i ove sto nije, bili bismo prvi esalon, je l? sigurno nismo u rangu sa najboljima, ali ovo nije pravo merilo da se to dokaze
A

ApsolutnoJa

pre 7 meseci

Mislim da se mozemo reci da je ovo karma. Busite bzvz strance(tipa Bahar i igrace Zvezde) umesto da udjete u srz problema i busite ove nase. Iskreno se nadam ako ste pravi novinari da ce biti svaki dan novi tekst jer se ovaj poraz ne sme zaboraviti! Busite ih svaki dan!
Y

Yanick

pre 7 meseci

Baš tako, slušam non-stop bajke o "našoj deci" kojima stranci zauzimaju mesto, a većina nije uopšte konkurentna za seniorski fudbal
g

gostivarski

pre 7 meseci

Pre neki dan bilo je 13 godina od pobede protiv Rumunije 5-0 kad smo overili plasman na svetsko u J.Africi. Gledam, napadaci sampion u Ajaksu i jedan od najboljih strelaca Holandije, standardan u Primeri Zigic, vezni Premijer liga Milijas standardan, sampion Italije i osvajac LS Stankovic, kapiten MU, sampion Engleske i LS Vidic, sampion Engleske i kasnije LS Ivanovic (te sezone uvrsten u idealan tim Premijer lige), Kolarov koji tek treba da postane sampion Engleske sa Sitijem, Jovanovic sampion Belgije i jedan od najboljih igraca, te sezone kupio ga Liverpul, Krasic sampion Rusije i jedan od najboljih igraca, presao te sezone u Juve koji je tada bio supertim, Subotic sampion Bundeslige u Borusiji, Dragutinovic starter u Sevilji te sezone osvajaca Kupa Kralja, Kuzmanovic starter u Stutgartu, tu je i Lukovic starter u Udinezeu. Sve igraci iz top 5 liga, i ako nisu iz top 5 liga, onda su glavni igraci svojih ekipa. Cak 3 osvajaca LS. Trener Radomir Antic, trenirao Real, Barsu, Atletiko sa kojim je osvojio Primeru. Uporedite sa sadasnjicom i jasno ce vam biti gde smo bili tada a gde smo sada, pustite price evropska takmicenja...gde su nam talenti, ko rukovodi time, juce izgubili 9-1 od Engleza alo 9-1...nekad je ta generacija osvajala Evropsko i Svetsko prvenstvo...pogledajmo se u oci malo...Spirala Tole, Kokeza, Nedimovic pravo na dno!
N

Ne zaboravi

pre 7 meseci

Zaboravio si Dzajica, Terzu, Vucka...
z

znanje

pre 7 meseci

i sta je tadasnji selektor postiga sa tim odlicnim setom igraca? branio se protiv gane, izgubio i ispao vec u grupi.
H

Hames

pre 7 meseci

Pa oterali su Antića, čak je i deo navijača bio zadovoljan što su ga oterali, ne znam kome je pri zdravoj pameti mogao da smeta Radomir Antić. Valjda nismo osvojili SP pa je to bio problem
@

@znanje

pre 7 meseci

A bolji su tu bili od Antića Pižon i Ćurčić? Stručnjače
z

znanje

pre 7 meseci

pa antic jeste lose vodio repku na SP. Nazalost jos uvek nismo nasli boljeg. tuga.
г

гостиварски

pre 7 meseci

дајте људи да ли сте толико нереални, изгубио од Гане да, али је била онако тврда, ружна утакмица, десио се тај пенал пред крај, такве ствари се дешавају, не заборавите да је та гана дошла до четвртфинала, где ју је на кварно елиминисао Уругвај, онда велика победа против Немаца, и онда Аустралија. Прво полувреме смо их згромили али је голман правио чуда на голу, имали смо и ми неке нереалне промашаје нпр. Красић кад је обишао голмана и промашио...онда као што то у фудбалу обично бива следи казна, од тад је баш баш било тешко, да не причам о оној ПЕНАЛЧИНИ Кејхила коју судија није хтео да види. И то је последњи пут да смо били конкурентни на неком такмичењу у фудбалу. Шта причате бре ви, небо и земља са овим данас. Ви гледате на пораз као да је увек исти. Није исто онако изгубити од јаке Гане и развалити Аустралију, па незаслужено изубити, и бити најсмешнија репрезентација на првенству која прима 8 голова на три утакмице, бламира се против Камеруна и Швајцарске, а против Бразила игра као лилипутанац. Једно је фубал, а друго је неуспех и играчки и резултатски.
z

znanje

pre 7 meseci

ok ali antic je imao bolje igrace od gane i australije i nije to kapitalizovao. ispali smo u grupi... ni pixi nije imao srece, protiv portugala, koji je bolji od one nemacke iz juzne afrike se igralo fantasticno. nazalost, na SP je lose pripremio timn jesmo dali veliki br golova, mogli cak i vise ali i primili previse...
M

Madabre

pre 7 meseci

Mnogo smo bili jaki sa, Antićem. Imao po imena verovatno jači tim nego sada duplo, i uspeo da izgubi od Gane i Australije. Aj nekako od Gane al od Australije da izgubi, koji su prekjuče naučili pravila fudbala je jad i bruka, pogotovo za tako iskusnog trenera poput Antića
M

Ma.

pre 7 meseci

Novinar koji pripada generaciji statistika. Čitao sam tekst do pola i nisam hteo da idem dalje. Toliko gluposti, veze sa vezom nema. Zbog vas takvih i sličnih koji su našli posao zahvaljujući statistikama, nebuloznim tablama i crtanju šema fudbal je dogurao ovde gde jeste. Nezanimljiv, dosadan, mešavina šaha i ragbija. Šaha jer se previše razmišlja i taktizira, ragbija jer se igra kao tamo za osvajanje prostora fizičkim predispozicijama. Ljudi, vi ste možda dobri statističari, informatičare ili ti sta ja znam već ali idite i bavite se vašom informatikom, ubijate fudbal. On se igra znanjem (dribling,kratki i dugi pas, centaršut.. ), voljom (zalaganjem, ali ne kao ovi današnji junci ili ti "sveže žigosani bilderi", samo na snagu bez trunke tehnike) i naravno inspiracija preko potrebe za ovu igru da bi se vratila tamo gde i pripada,spektaklu za oči.
a

arroyo

pre 7 meseci

nemas ti pojma zato i sedis ceo dan u kladionici i igras druge albanske lige za 50 dinara
g

goattt

pre 7 meseci

Seria A Serbia A. Da je nema ne bi nas bilo, a i ovako kao da nas nema.
M

Mr007

pre 7 meseci

🤣Da je u pitanju FM,mogli bi biti svrstani u taj 3. esalon po kvalitetu igraca. Obzirom da se mecevi igraju u stvarnosti,neophodno je uzeti u razmatranje qrcobolju igraca za meceve reprezentacije,zelju za splavarenjem,cim ne igraju za timove koji ih placaju,uigranost ekipe ravnu nuli,cinjenice da je cak Krstaja bolje vodio reprezentaciju od Piksija na SP. Rezime je da cemo se plasirati na EP,zato sto nikad nije bila izvucena slabija grupa od ove sa nama u kvalifikacijama,a na EP ispadamo u grupi,zbog svih prethodno pomenutih razloga.
F

Fabri

pre 7 meseci

Normalno da je merilo kad se tu igra najkvalitetniji fudbal, pored svega toga jedini igrac u zadnjih 6,7 godina je Sergej koji je igrao u klubu koji je imao ambicije prema evropi, tacnije da se kvalifikuje za LS a ostali su u ekipama kojima je jedini cilj opstanak u ligi, sredina tabele im je premija. Sustinski igraju u ekipama koji nemaju imperativ pobede, nemaju pritiska i normalno da ne mogu da iznesu velike i jake utakmice jer prevashodno svemu tome nemaju kvalitet za ozbiljne domete
S

Srbija Majka

pre 7 meseci

Naravno da treba biti realan...ali isto tako ne mozemo se oteti utisku da imamo dosta igraca koji su igrali ili mogu da igraju u najboljim Evropskim klubovima. Ako uzmemo da "pobegulje" u Arapski fudbal, Mitrovic i SMS su sigurno mogli braniti boje nekih od najboljih klubova lige petice...isto tako do juce taj isti Dusan Tadic se poigravao sa najboljim igracima Real Madrida, a Dusan Vlahovic proglasen za jednog od najboljih mladih napadaca starog kontinenta...onda se mora priznati da ljudi ocekuju ipak da Srbija bude redovan ucesnik velikih takmicenja i da to sto igraju u svojim klubovima isto rade i u reprezentaciji. Drugi je padez taj, sto ovde izgleda ne moraju da trce i da se bore kao tamo gdje su placeni i gdje nemas tu vrstu slobode da se duris i da radis ono sto ti hoces. Ja ipak na kraju vjerujem da je nas najveci problem upravo taj...da ta nasa ljenost i mentalitet na kraju uvjek pobjedi, i vazda uspijemo sami sebi da zabijemo gol.
d

don tom

pre 7 meseci

Nemamo mi duh reprezentacije.
v

veljko9o

pre 7 meseci

Italijanska liga vecina.. Samardzic jedina pozitivna stvar uz ove iz Salzburga i Ilica.
G

Genije

pre 7 meseci

Peti ešalon, ne treći.I to sam mrtav ozbiljan.
v

v1ad

pre 7 meseci

Malo nas je al smo zato g....
h

hsjsh

pre 7 meseci

Dobro jutro Kolumbo fudbal nam je katastrofa ko to ne vidi ili nema pojma ili je plaćen tako da misli.Počev od rukovodioca koji samo da ućare nešto,od trenera neznalica koji samo da prime što manje golova do vas novinara koji ne znate za kritike nego samo da se dodvoravate.Nije ni čudo što narod voli da čuje Radeta Bogdanovića
M

Milojko Arsenić

pre 7 meseci

Ovo su posledice guranja Srpskog Bajerna svih ovih godina koliko je duh na vlasti. SD crvena zvezda i njeni ljudi su od mržnje prema Partizanu uspeli da za par godina unište vaterpolo, mušku odbojkašku, košarkašku i fudbalsku reprezentaciju svih kategorija ali većinom mlađe kategorije. Posledice su već odavno stigle i godine će proći do potpunog oporavka od zla koje je naneto.
u

u3838

pre 7 meseci

Nema vece mrznje od grobara prema Zvezdi
Z

Zvezda sampion 1

pre 7 meseci

majstore, nikqd bolji nismo bili na uefa listi, dosli smo do toga da imamo dva predstavnika u LS, ne znam sta ti nije jasno, mqda jasno je da si navijac patlidzana, tako da opusti se malo, Zvezda bar uzme neki bod u LS, a vi jednom kad ste igrali, krompirko bio koliko se secam, tako da ne laprdaj mnogo, samo pogledaj rezultate sada i kada su vas gurali zuti 😉
M

Milojko Arsenić

pre 7 meseci

Ovo su posledice guranja Srpskog Bajerna svih ovih godina koliko je duh na vlasti. SD crvena zvezda i njeni ljudi su od mržnje prema Partizanu uspeli da za par godina unište vaterpolo, mušku odbojkašku, košarkašku i fudbalsku reprezentaciju svih kategorija ali većinom mlađe kategorije. Posledice su već odavno stigle i godine će proći do potpunog oporavka od zla koje je naneto.
г

гост 1312

pre 7 meseci

И од свох њих имаш Костића у Јувентусу и евентуално Гудеља у Севиљи за које можеш рећи да играју у врхунским клубовима, остали су на нивоу Турске, Грчке, па чак Звезде и партизана, јер не постоји универзум у ком су Мајорка, Торино, Хетафе велики клубови, у ма којим лигама играли. Просечни играчи, свакако квалитетни да зараде неке озбиљне паре од лоптања, али просечни и то је гола истина.
D

Daj faul

pre 7 meseci

Juventus je veliki klub ali trenutno nije vrhunski nivo!! Sevilja takodje, dobra ekipa, ali nije vrhunski!! Imas 10-ak vrhunskih timova, nema vise…
г

гост 1312

pre 7 meseci

@Daj faul Севиља је буквално прије пар мјесеци освојила Лигу европе, слажем се да имају проблем, да нису у форми која је очекивана, али освајање евротакмичења није занемарљиво. Јувентус и ако у кризи, велики је клуб историјски, притисак је увек велики, самим тим и амбиције. Кад играш у Јувентусу циљ је титула, европа, кад играш у Торину циљ је опстанак, врло је једноставно.
z

znanje

pre 7 meseci

Tacno, dodao bih i Vlahovica, SMS pa i Mitra koji bi mogli da igraju u klubovima koji su u top 5-10 u evropi (po uefa koeficijentu). Nije to toliko lose kako se predstavlja.
D

Daj faul

pre 7 meseci

Znam brate, sve si u pravu, ali to nije vrhunski! Juventus je prosle godine bio koji na tabeli? Liga Evrope je drugorazredno takmicenje! Svaka cast na svim titulama u LE, ali Sevilja u Ligi sampiona je neprimetna… nece dzabe ovi mocnici da prave Superligu, ne zele da gube vreme na utakmice sa Dinamom, Zvezdom, Partizanom, Ferencvarosom i slicnima… nadam se da me kontas
M

Milojko Arsenić

pre 7 meseci

Ovo su posledice guranja Srpskog Bajerna svih ovih godina koliko je duh na vlasti. SD crvena zvezda i njeni ljudi su od mržnje prema Partizanu uspeli da za par godina unište vaterpolo, mušku odbojkašku, košarkašku i fudbalsku reprezentaciju svih kategorija ali većinom mlađe kategorije. Posledice su već odavno stigle i godine će proći do potpunog oporavka od zla koje je naneto.
G

Gost999

pre 7 meseci

Konačno malo istine. Ali bih na to dodao i selektora koji je kineske proizvodnje, tj, izgleda kao da radi, ali se za čas pokvari. U prevodu, veliko fudbalsko ime i karijera, trenerska neznalica.
B

Blaki

pre 7 meseci

Najveći problem su menadžeri i vaspitanje igrača 90% ima samo završenu osnovnu školu ,a možda nema ni to . Oni dođu u Beograd na okupljanje repke sama da se provedu i jure starlete.
D

Daj faul

pre 7 meseci

Kooonacno neko da napise da nemamo NIJEDNOG igraca top klase! Nismo sila, ni blizu, nemojte imati preterana ocekivanja!
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Nije problem sto nema igraca u klubovima lige petice, nego sto nemamo nosioca u tim ekipama ni lige petice ni ostale lige...nijedan igrac nije u top 3 svoje ekipe....e to je problem.
D

Dajpivo

pre 7 meseci

Veća je sramota za Engleze, koja je kolevka fudbala i ima ubedljivo najskuplju reprezentaciju i najjaču ligu na svetu, da izgube na Vembliju od Mađara 0-4 nego ovaj naš poraz klinaca
M

Mlevena Plazma

pre 7 meseci

Nisu igrači problem nego trener. Bolje je da lav vodi 25 ovaca, nego ovca koja vodi 25 lavova, viđeno milion puta kroz istoriju
M

Mladen84

pre 7 meseci

Pozovi FSS i reci im da si zi bolji selektor i da imas vece znanje od Piksija. Ne lupajte vise, svi vi selektori iz fotelje.
D

DonKyo

pre 7 meseci

"Mileta" Auuuuuuu je l pises i Pavleta neuspeli pr Zvezde?
i

igor978

pre 7 meseci

Zvao čovek 4 golmana!!!!
B

Babaroga

pre 7 meseci

Onda bi Nemačka i Italija bili super sile a i Holandija, odavno to nisu nijedni ni drugi a deluje mi da neće više biti ni Španci ni Englezi. Imamo top reprezentaciju, i ne treba svi da igraju u ligama petice. Ima Brazil strašne igrače pa su izgubili gajbi 7-1, posle toga bilo par stotina samoubistava, jer se tamo živi za fudbal ali bukvalno. Nakon onog poraza, alo Brazil izgubio kući 7-1, ništa me više ne čudi.
r

rea

pre 7 meseci

Inače Italija i Nemačka nisu supersile i nemaju kombinovano osvojeno 9 svetskih prvenstava, od čega 2 u poslednja 4.
m

mikac678

pre 7 meseci

Nisi izgubili "gajbi" jer niko ne živi u kutiji sklepanoj od daščica, ti u gajbi ispod Mostara 🤣🤣🤣
B

Babaroga

pre 7 meseci

Bili nekad supersila, sad im Makedonija lupa ćuške. Italija i Nemačka su u ozbiljnom reprezentativnom padu, kao i sve evropske selekcije. Evropa će vrlo brzo biti smešna u fudbalu, poješće nas Afrikanci i Azijati, pre svega Afrikanci. To će tek vreme pokazati
P

PeraKojotNo1

pre 7 meseci

Apsolutno se slažem sa naslovom. Nadam se da ćemo izgubiti oba meča što predstoje zbog potrebe da široke naradno mase konačno prihvate tužne činjenice vezane za naš srpski fudbal. Mulj! Radi se na prodaji klinaca ASAP. Gleda se samo provizija i što veći broj izlaznih transfera mlađih igrača. Naravno ugrade se oni i na dolasku stranaca, gde to da propuste. Što pre ljudi shvate da je fudbal kod nas kombinacija i ništa više, to bolje. Generalno upropastili su nam nazovi menadžeri skoro čitav sport u zemlji. Ipak, biće tih individualaca sa medaljama, bar nešto ne mogu da upropaste i da se ugrade. Treba bodriti istinske šampione a ne da se čovek nervira tamo gde nema smisla.
M

Mlevena Plazma

pre 7 meseci

Gde to fudbal nije kombinacija??? Slažem se da su banditi kod nas, al svuda su veruj mi. Isto ti je u Nemačkoj gde sam živeo dugo, isto je i u svakoj drugoj državi. I ja se ne slažem sa ovim šta se sve dešava al tako je nažalost
з

зока_мип

pre 7 meseci

asap?! угаси се сам.
J

Japp

pre 7 meseci

Ne lupetaj,kakoav ti je zivot zemljace kad si tako negativan ranom zorom
J

Japp

pre 7 meseci

Ne lupetaj,kakoav ti je zivot zemljace kad si tako negativan ranom zorom
G

Gostinjo

pre 7 meseci

I ja bih se nadao da sam kroasan
P

PeraKojotNo1

pre 7 meseci

gostinjo@ Da ti odgovorim, dugima neću. Učestvovao sam u ratu protiv tih kroasana, tako da ne rise.
G

Gostinjo

pre 7 meseci

Na kanter strajku mozda