Aksentijeviću četiri meseca suspenzije jer je ostao dužan Radničkom

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.12.19. | 16:37

Disciplinci na šest meseci van fudbala kaznili i predsednika Inđije

Jesenja polusezona je završena za veći deo klubova Superlige, ali odmora nema za Disciplinsku komisiju. Na današnjoj sednici donete su tri bitne odluke koje se tiču klubova elitnog ranga.

Najpre jedna pomalo neobična situacija: desni bek Napretka Nikola Aksentijević suspendovan je na četiri meseca. To znači da Kruševljani neće moći da računaju na njega sve do aprila. Ono što je kuriozitet, Aksentijevića je disciplincima prijavio Radnički iz Niša, njegov bivši klub, da nije izmirio dugovanja. Igrač je ostao dužan klubu. Ne dešava se često, mada od disciplinske komisije nije se moglo saznati o kakvom se tačno dugovanju radi.

Izabrane vesti

Na tapetu je bio i fudbalski klub Inđija. Zeleno-beli sa stadiona kraj pruge u narednih šest meseci neće moći da računaju na pomoć predsednika Zdravka Mrđe. On je suspendovan na pola godine obavljanja svih funkcija u fudbalu, a greh su „neprimerene izjave u sredstvima javnog informisanja“.

I na koncu, već je krenulo i sa tradicionalnom zabranom registrovanja igrača u zimskom prelaznom roku. Rampa je danas udarena Radničkom iz Niša, Radu, Zemunu, Kolubari i Dinamu iz Vranja zbog neizmirenih dugovanja prema bivši članovima kluba, negde igračima, negde trenerima.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara