©Reuters
©Reuters

Aktivirana klauzula: Lindelef u Junajtedu do leta 2025. godine

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.12.23. | 17:29

Šveđanin ostaje na Old Trafordu

Mančester Junajted je aktivirao opciju automatskog produžetka saradnje sa Viktorom Lindelefom, pa će Šveđanin na Old Trafordu ostati do leta 2025. godine.

Ugovor iskusnog štopera sa Crvenim đavolima isticao je narednog leta, ali deluje da nije bilo nikakve dileme da će to učiniti, pošto je Šveđanin najčešće korišćen igrač na štoperskoj poziciji od strane Erika ten Haga. Lindelef je važan za sistem igre Junajteda.

Izabrane vesti

Lindelef je na Old Traford stigao u julu 2017. godine, za obeštećenje od 35.000.000 evra, a do sada je odigrao 249 utakmica za Mančester Junajted i postigao četiri gola. Radi se o raznovrsnom defanzivcu, što potvrđuje i činjenica da je ove sezone četiri utakmice odigrao na poziciji levog beka.

Lindelefa je još u ranim igračkim danima angažovala Benfika, u kojoj je prvo tri sezone igrao za drugi tim, a potom još dve za najjači sastav. Njegov veliki uspon je ispratio Junajted i doveo ga kao veliko pojačanje pomenute 2017. godine.

Odlični defanzivac standardan je i u reprezentaciji Švedske, za koju je debitovao u martu 2016. godine, a do danas je zabeležio 64 nastupa i postigao tri gola.


tagovi

Viktor Lindelef

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara