Frank Kesi (©Reuters)
Frank Kesi (©Reuters)

Al Ahlijev odgovor Al Hilalu – Frenku Kesiju duplo veća plata da dođe u Saudijsku Arabiju

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.06.23. | 15:23

Njemu samom se ne ide, ali...

Al Hilalovi predstavnici su u Parizu presreli Marka Veratija sa ponudom od 50.000.000 evra po sezoni, Al Ahli je spremio odgovor, istina, nešto skromniji. Kako piše Atletik, klub iz Džede se zaleteo na Frenka Kesija, koji nema svetlu budućnost u Barseloni.

Kesiju je naime već rečeno da će posle dolaska Ilkaja Gundogana biti tek peti izbor u vezi, jer tu su pored Nemca i Pedri, Gavi i Frenki De Jong. Pošto se čeka još jedan zadnji vezni, situacija će mu možda biti još komplikovanija.

Izabrane vesti

Ali, Kesi ne odustaje od borbe za mesto u timu. On je aprila prošle godine potpisao ugovor na četiri sezone za platu od 6.500.000 evra koja sa lako ostvarivim bonusima dobacuje do 7.000.000. Kesijevi zastupnici zato su već dva puta dematovali medijske napise da njihov klijent ide sa stadiona Kamp Nou.

Barsa je shvatila signal i maltene odustala od ideje da njegovom prodajom zakrpi nešto od silnih rupa u klupskim finansijama, ali ponuda sa Blistog Istoka možda moglo da bude baš ono što Kataloncima treba. Jer Al Hilal nudi Kesiju duplo veću platu da dođe u Saudijsku Arabiju. Oko 15.000.000 evra.

Da li će biti dovoljno da ga ubedi da se predomisli i napusti Barsu? Saznaćemo uskoro. Al Ahli bi svakako na ovu sumu morao da doda i 30.000.000 evra da i Blaugrana nešto zaradi.


tagovi

Al AhliFrank KesiLetnji prelazni rok 2023Saudijska ArabijaSaudijska Arabija 1

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara