Komentari na vest

Al Kelaifi razočaran i besan na Embapea: Obećao je da će produžiti ugovor, u suprotnom vrata su mu otvorena!

1

12344

pre 10 meseci

obecanje, ludom radovanje.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 meseci

Enrike da moli Boga da Mbape ode ove godine, jer ako ostane, trajaće na klupi kraće od kocke leda na suncu.
i

igor978

pre 10 meseci

Ovog lika radi sujeta toliko da je to neverovanto. Nula od manira, profesionalizma - navikao da se bahati šeikovim parama, i kada naiđe problem oni ne znaju da ga reše drugačije osim što nude još para. Klub koji neće napraviti ništa značajno u fudbalu, osim što će da potroše par milijardi EUR, ne bi li jednom u 10 godina osvojili titulu LŠ.
T

Twix

pre 10 meseci

Znaju, znaju. Sitna je Mbape riba za njih.
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Smarate. Briga nas.
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Šta kaže mama na to?
p

pazza

pre 10 meseci

Batice nije bas tako...donaruma je bio alav na pare,i hteo je da se proda sto bolje,bilo kome. Messija je degen od bartomeua,kako vec najurio,i ovaj bio primoran da ode. Generalno ovo nije normalno ovaj lik i vecinom mladi igraci su pukli za parama,sta ti je bilo staro vreme,o ovome niko nije ni razmisljao,iako je novac bitan faktor naravno,ali ovo je sad stvar karaktera,ljudskosti,tj neljud...
I

Inzaghi

pre 10 meseci

"Ako pogledate današnje standarde u fudbalu, nigde ne možete da vidite da najbolji igrač napušta klub za džabe, posebno ne klub iz svoje zemlje". Reče čovek koji je Donarumu i Mesija pre dve godine za džabe.
S

Sherlocked

pre 10 meseci

Jeftinije bi ga izaslo da je platio klubovima obestecenje. Ovako su oni mogli da ga rasture i zahtevaju sta god im je palo na pamet.
p

paxnd

pre 10 meseci

Njemu je bolje da ne prelazi u Real, jer posle prve ovakve scene ono ce ga zakucati za tribine, i cao, to je klub od kog ni jedan igrac nije veci, i ne prestavlja im problem da disciplinuju i najskuplje i najbolje igrace. Koliko je dpbar igrac, toliko i tempirana bomba za svlacionicu, a Real to ne trpi. Tako da ako hoce u Real bolje mu je da menja nesto u svom karakteru i stavu, inace nikad nece ispuniti svoj puni potencijal, jer ga tamo trpeti nece.
V

Venom

pre 10 meseci

Coveku su samo pare u glavi.Ne bi me cudilo da ostane jos godinu kako bi uzeo bonus za lojalnost pa otisao za dzabe na kraju kako bi dobio jedno 100m bonusa za potpis od Reala i ogromnu platu.
z

zauzeto ime

pre 10 meseci

ima 30m platu + lojalti bonus 60m, pa kad potpise za real vec mu je keva dogovorila za potpis samo 125m, to je 215 miliona ako odradi jos jednu godinu u parizu .......... pariz ga zato nudio realu nedavno za 200m da ustede 90m na plati i jos zarade od prodaje plate .........200m +50m ako bude najbolji igrac ikada
G

Gost99

pre 10 meseci

Sumnjam da ce se Real usreciti nesto sa njim jer Mbape nije spic vec je po prirodi levo krilo tj. ista pozicija kao Vinisijus.Vinisijus,Mbape,Rodrigo 3 ista tipa igraca:desnjaci,brzi,dobri dribleri
g

gost978

pre 10 meseci

Mbape je brz, ima strašno ubzanje, ali nije dribler. On drivla tako što pusti loptu u dubinu i pokuša da pretrči igrača, to nije dribling. Slično je i C.Ronaldo radio kada je bio na vrhuncu forme - imao je jedan samo jedan dribling (biciklicu) iz kojeg izbaci igrača i gurne loptu pored njega, a zatim ga pretrči. Nejmar i Mesi su dribleri, mogu mozak da pomere drugima kada imaju loptu u nogama, dok Mbape to nikada neće biti, čak je lošiji u driblingu od CR7.
g

gott

pre 10 meseci

Ako planira da ode džabe celu godinu bi mi presedeo na tribinama
w

we

pre 10 meseci

To ne bi bilo lose ni za fudbal, jer bi se razne razmazene zvezde uverile da nisu nedodirljive.
Г

Гост442

pre 10 meseci

У раздобљу између Зидана и Модрића, Реал је био смешан. Исто тако ће бити и када оду Лука и Крос, јер можеш да имаш колико хоћеш спринтер, али када нема ко да им дода квалитетну лопту они су мало употребљиви.
M

Maree78

pre 10 meseci

Haha pa zato su tu Belingem Valverde Arda Guler, veznjaci koji idu napred a ledja im cuvaju Kamavinga Cuameni...Real je odrasio vanserijsku smenu generacija na sredini, dok ne potcenjuj ni malo Brahima Diaza i Sebaljosa...
A

Azzu

pre 10 meseci

PSG će prije uzeti ligu prvaka bez njega nego s njim. Odličan igrač ali mati mu samo misli o parama, uništiti će ga to. Tako je kada ti je mati menadžer.
L

Ludi Linac

pre 10 meseci

Ode Mambape u Real ! Haha Prso je PsG . Jos doveli ovog klovna od trenera . Daleko bilo . Koje će Real igrače imati čoveče . Ako ovaj dodje . Biće ludo .

uefalona

pre 10 meseci

2024. ce biti kompletiran tim, trebao bi Alfonso Dejvis da dodje, uglavnom desna strana da se pojaca. Vec od ove sezone drz'te gace svi. Pre ce Real do 20. titule LS nego neki drugi klub do 10. Real ce ponovo da pati od uspeha, naosvajace se svega i svacega da ce igraci izgubiti motiv pa treba sacekati koju sezonu da ponovo ogladne. Ne vidim ko moze da parira sem Sitija i mozda Bajern ako im dodje Kejn. Hejteri pisu kako ce Mbappe i Vini zajedno 😂 nista se vi ne brinite.
p

pdk

pre 10 meseci

Koji Bajern druze njima treba generalna...
w

ww

pre 10 meseci

Sto ne zovu Makrona da im pomogne ko i prosli put.
K

Koan

pre 10 meseci

Ni bi bio prvi koji ne želi da produži ugovor i nije to problem. Ali, kod njega je malo drugačije i mislim da je bio neiskren. Pa kad je već tako, ne želi novi ugovor već da ode a da Real ne plati obeštećenje klubu već njemu onda ga lepo držati na klupi sve vreme. Ni sa njim neće osvojiti LŠ a bez njega će opet biti prvi u Francuskoj.

uefalona

pre 10 meseci

Mbappe je obecao PSG da nece napustiti klub za dz, ovo je samo PR. Mbappe ce ispasti "dobar" na kraju kad se odrekne loyalty bonusa u korist PSG. Takodje PSG zbog FFP mora prodati Mbappea mada ne znam koliko FFP ima znacaja za njih. Dogovor izmedju Pereza i Emira 2022. je da Emir pokrije bonus za potpis u Real a za uzvrat jos 1 godina u PSG zbog svetskog tako da ovo svima odgovara.
s

svaka cast

pre 10 meseci

Uefalona ti sedeo sa njima pa sve to cuo?
m

milutin 15

pre 10 meseci

rekao sam pre godinu,Mbape vrhunski igrač,ali kao čovek vrlo tanak,ubiće ga ego gde god ode,arapin sigurno ne laže,Real se neće usrećiti sa njim
g

gostis

pre 10 meseci

Zamisli njega i Viniciusa kad malo zagusti i ne ide sve po planu. ..

uefalona

pre 10 meseci

To je to o cemu sam pisao. PSG hoce da pokaze kako nijedan igrac nije iznad, treba im "razlog" da prodaju Mbappea da bi fanovi PSG lakse prihvatili a razlog je izmisljen: obnovi ugovor ili ces biti prodat. Sve je odavno dogovoreno iza scene. Emir (Katar) je zeleo da Mbappe igra svetsko kao igrac PSG i Perez je pristao na to. Mbappe ce igrati za Real jer mu je to zaista san. Vece pare je mogao uzeti u PL. Svaka cast Don Perezu, iskreno me brine buducnost Reala nakon njega, tesko je boriti se protiv klubova iza kojih stoji drzava i arapske pare.
H

Hahahah

pre 10 meseci

Ali ""Perez je pristao na to" umirem 😅😅😅
G

Gost656

pre 10 meseci

Na kraju mjeseca samo cemo cuti... Mbappe to Real Madrid!!! HERE WE GO!!!
d

da i

pre 10 meseci

Radi ono što su mnogi uradili drugima da bi došli kod vas za dž
J

Jova1245

pre 10 meseci

i nije dosao niko za dz vec svskog preplatili i obogatili! Koloko god zvali PSG plastikom igraci koji su igrali nisu zasluzili ni euro. P ni Mesi! Odmos prema klubunje bio sramotan!
d

da i

pre 10 meseci

Preplatiće i real mbapea kad bude dolazio što se tiče plate i bonusa, a ovaj nek ne plače kako neće ništa da zaradi jer su oni to uradili mnogim klubovima
Л

Лазар

pre 10 meseci

Какав је човјек она француска Нинџа корњача од играча, говори и то да овај Арап испаде људина за њега.