Marcelo Brozović (AFP)
Marcelo Brozović (AFP)

Al Nasr i Inter se ponovo rukovali, samo da Brozović ne izmisli nove scene za dokumentarac

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.07.23. | 21:28

Nerazuri prihvatili 18.000.000 evra obeštećenja od Al Nasra, Đanluka Di Marcio tvrdi da je Hrvat već odradio lekarske preglede

Nema luđe priče aktuelnog prelaznog roka do one o Marcelu Brozoviću i selidbi u Saudijsku Arabiju. Dva puta se činilo da je transfer na korak do realizacije i dva puta je sve do tada urađeno padalo u vodu voljom ili hirovitošću reprezentativca Hrvatske.

Zato i danas, nakon što je Đanluka Di Marcio javio da je Inter prihvatio Al Nasrovih 18.000.000 evra obeštećenja - što u normalnim okolnostima i situacijama uglavnom znači da je transfer praktično gotov - i dalje postoji skepsa da će se prva pluća Serije A preseliti na Bliski Istok. Posle svega što se izdogađalo prethodnih dana, samo fotografija sa dresom Al Nasra može da razuveri, mada bi se i tada verovatno našao neko ko bi pomislio da je u pitanju foto-šop.

Izabrane vesti

Šalu na stranu, čini se da su sve prepreke otklonjene. Di Marcio tvrdi da je popularna Bomba već završila lekarske preglede, a evropski i italijanski mediji da je tokom dana viđen u Parizu gde je trebalo da sastanči sa predstavnicima budućeg kluba. Navodno, baš večeras trebalo bi još jednom revidirati ranije utanačene uslove koji podrazumevaju 100.000.000 evra za trogodišnji ugovor i usaglasiti dodatne detalje.

Već je Brozović skrojio poprilično sadržajan filmski scenario, slao skrivene poruke putem društvenih mreža, u danu kada je trebalo da se nađe u Saudijskoj Arabiji na potpisivanju ugovra na Instagram lansirao fotograju sa plaže. I uspeo je u nameri da napakosti Interu koji ga je sve vreme pritiskao da napusti Đuzepe Meacu kako bi se zaradio novac i uštedeo na njegovoj visokoj bruto plati. Minirao je transfer za dogovorenih 23.000.000 evra i izbio Nerazurima 5.000.000. Sve ovo pod uslovom da i treći put ne počne da izmišlja nove scene za dokumentarac.

Trenutno samo Brozovićev potvrdan odgovor, odnosno potpis nedostaju da se transfer realizuje. Inter neće dobiti očekivanu sumu, ali će moći da je iskoristi za Marcelovog naslednika, najverovatnije Davidea Fratezija.


tagovi

Saudijska ArabijaAl NasrMarcelo BrozovićInter

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara