Al Nasr (©Reuters)
Al Nasr (©Reuters)

Al Nasr pravi Galaktikose: Posle Ronalda želje su Ikardi i Ramos

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.12.22. | 14:02

Klub iz Saudijske Arabije rešen da postane svetska atrakcija

Angažovanje Kristijana Ronalda privuklo je ogromnu pažnju svetske javnosti na Al Nasr, ali u klubu iz Saudijske Arabije imaju još atraktivnih ideja koje bi mogle daleko da odjeknu.

Iz Španije stiže vest da bi Portugalac mogao ponovo da postane saigrač sa Serhiom Ramosom, dok Italijani tvrde da Al Nasr želi da pojača napad Maurom Ikardijem.

Izabrane vesti

Osim da su kontakti uspostavljeni i da su igrači radi da pregovaraju na temu saradnje, nema mnogo konkretnih informacija, ali imajući u vidu bogatstvo saudijskog kluba, pomenuti transferi i ne bi bili iznenađenje. Svakako ne kao odlazak portugalskog asa u Rijad.

Argentinac se nije dobro snašao u Pari Sen Žermenu i trenutno je na pozajmici u Galatasaraju do kraja sezone, posle čega se vraća na Park Prinčeva, dok je Španac pod ugovorom do kraja sezone, ali postoji mogućnost da mu bude ponuđen novi. Ramos je u prvoj sezoni po dolasku u Pari Sen Žermen odigrao tek 844 minuta zbog povrede, a ove je jedan od najstandarnijih sa 21 nastupom. Neće biti lako dovesti ga, ali ne i nemoguće, kao što smo se uverili na primeru Ronalda.

Što se tiče Ikardija, 29-godišnji napadač je želja i Njuels Old Bojsa, ali je jasno da argentinski klub ne može da parira finansijskoj ponudi Al Nasra.

Nije samo taj klub istakao velike ambicije. Žele Saudijci, generalno, da stvore moćnu i kvalitetnu ligu.

"Videli ste koliko Saudijska Arabija ulaže u sport poslednjih godina otkako se princ Bin Salman pita za sve. Tu je Šeik Al Turki, njegov blizak savetnik i ministar za sport i zabavu. Njegov plan je da digne saudijski sport na visok nivo. Krenuo je od fudbala i cilj je da liga bude među 10 najjačih na svetu. Ima novac, ima navijače, ima medije... Samo nedostaje kvalitet“, pričao nam je tokom Mundijala u Kataru novinar iz Omana, Abdulah.



tagovi

Al NasrKristijano RonaldoMauro IkardiSerhio Ramos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara