Komentari na vest

Al Vasl dao ugovor života Milošu Milojeviću – do 2026!

S

Sf

pre 4 meseca

Cokna je 3 puta odučavao prepotenka ELMERA od fudbala a ne 2 puta.
C

Ccc...

pre 4 meseca

"...posle dvostrukog trijumfa nad Markom Nikolićem." Koja bolest.
(

(ko)lektor

pre 4 meseca

Milosom??? Stvarno??? Posaljite sve "novinare" na jedan kurs gramatike za osnovnu skolu sa fokusom na padeze, da se ne brukaju vise ovde. Ovo je zalosno, ali stvarno....
d

dkcz

pre 4 meseca

realno je da posle Piksija preuzme reprezentaciju
G

Gostara

pre 4 meseca

Nema od toga nista, on je kao i Paunovic prosao u inostranstvu i u ovaj mulj se ne vraca, a iskreno i ne krivim ga.
V

Viki Miljković

pre 4 meseca

Koliko mi je žao što je Zvezda krenula putem modernizacije i na sred tog puta neko povuče ručnu, sedne u avion za Izrael i raketira CZV. Hvala Miloju za učinjeno dok je bio asistent i za sve rečeno i učinjeno dok je bio glavni trener. Pitanje je koliko će vremena proći da ponovo dobijemo to što smo olako ispustili. Bravo Miloje!
b

banjalukka

pre 4 meseca

koliko mi je drago zbog ovog covjeka BRAVO
B

Baždaren

pre 4 meseca

A Elmer? Jel i on produžio?
D

DakaCZ

pre 4 meseca

A delegaciji toza terza mrka nije bio dobar pa isli po velikog bajnog strucnjaka koji nam unistio polusezonu i pokidao nerve.Uvek nam tudje bolje i zato dosta puta platimo debelo.Cokna pokazao i tamo da je dobar trener,eto otresao i kurcevitog celavca prepotenka dva puta!
m

milo123

pre 4 meseca

Nije bio dobar niti jednom navijacu Zvezde. Oni su ga i oterali kao i sve ostalo. Da se mene pita (a ne pita), meni bi jos na klupi sedeli I Dusko Ivanovic, I Bahar, a verovatno i Milojevic. Nema bez kontinuiteta nista. NIsta ne moze da se desi za jednu godinu - desava se, ali to je izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
I

Ika Čubri 90210

pre 4 meseca

Niste morali tu zadnju recenicu da napisete. Ili ste bar mogli nekim sitnijim slovima, da bude manje vidljivo. Dva puta ga je oducavao od fudbala I to nije dobro da se zna. Takodje njegovi rezultati nisu za ovdasnju javnost. Bolje da se ne zna. Smenjen je na pravdi Boga, zbog onog kome će sada da placaju penale. A onda na kraju napravljena dva koraka unazad - angazovanjem "spasioca", koji u medjuvremenu menjao klubove kao čarape. Samo napred Coki!
C

Ccc...

pre 4 meseca

Ko o cemu, Srbi samo o totalnim glupostima i stvarima koje nikog drugog na ovom svijetu niti interesuju niti znaju za njih da uopste i postoje. Druze, znas koliko je bilo vazno za to produzenje ugovora to sto je Milojevic "pobjedio Nikolica dva puta"? Razmisljas li uopste?
U

Urkan

pre 4 meseca

Po cijem nalogu su se sakrivali rezultati ovog coveka cele jeseni?
A

Aerkan

pre 4 meseca

po tvorzinom. radio mu iza ledja, pravio ga budalom, otpustio ga na pravdi Boga da bi doveo Bakija sa kojim ce sad da se sudi i kome ce da plati sve do poslednjeg eura. bolje da se ne zna. I komentare zabranio. Ne sme da se piše
B

Belgrano

pre 4 meseca

Kad se samo setim komentara, pljuvanja i stavljanja na stub srama nakon sto je u derbiju posle 1:0 zatvorio utakmicu. Minimalna pobeda je ipak premalo za tastatura bandu, koja iz fotelje smenjuje trenere i uprave. E, isti ti sad pisu hvalospeve o Milojevicu i pricaju kako je njegovo smenjivanje bilo pogresno. Bolest.
v

vučko1

pre 4 meseca

Sve si u pravu, zato mrzim naš odvratan mentalitet. Zvezda slavi Pantera, Lesora, Shabazza kao najbolje igrače, a kada napuste tim (što isto nije ok sa njihove strane) onda kreće međusobno pljuvanje kako su oni ovakvi, onakvi...
D

Deka PG

pre 4 meseca

Čitam komentare mnogih navijača. Ranije su ga pljuvali i svačim nazivali, a sad je genije na nivou Anćelotija ili Gvardiole. Brzo ste zaboravili kakva nam je igra bila i prošle sezone. Na sreću smo se provlačili mnogo utakmica u prvenstvu. Protiv Trabzona i Monaka na strani je bilo očajno. Nije mnogo mladih pustio u igru, iako je prvenstvo bilo riješeno skoro 10 kola prije kraja. To što je bio bolji od Bahara, ne znači da je bio dobar trener, nego da je samo manje loš bio. E sad, kog trenera angažovati, to je bilo upitno. Bahar je bar mladima dao da igraju, doduše jer su stariji bili rupe

Proficap

pre 4 meseca

Da, svi su ga kritikolali, kenjali, pogotovo nakon utakmice protiv Monaka u Beogradu. Sada pevaju drugacije. Samo ki nije jasno, zasto nema vise tekstova o njemu? Jer covek pravi cuda, sa prosecnom ekipom zavrsava na prvom mestu.
s

svakako

pre 4 meseca

je dokazao da je bolji od mareta bezosice celavog :D
P

Pa kako to?

pre 4 meseca

Gde je Barak Bahari? Terza i Mrkela su ocenili da je on TAJ!
I

Immobile

pre 4 meseca

Trenerčina! 4. ili 5. tim lige po budžetu, razbija sve redom. Igra napadački fudbal, daju najviše golova, dobio dva najskuplja tima Al Ain i Al Shabab Al Ahli(tim Marka Nikolića). Igra finale kupa, pregazio Nikolića u dvomeču sa znatno jeftinijim timom. Velike rezultate pravi. I ko god je gledao njegove timove, pre svega Malme, a pogotovo Hamarbi igrao je napadački fudbal i takav fudbal je forsirao. Kada je došao u Crvenu zvezdu, došao je u ekipu koja je u proteklih 5 godina sa doselekcijama igrala defanzivno i sporo. Nije pravio nikakvu selekciju i doselekciju, doveo je 2 igrača Mijailovića i Viga koji je na desnom beku koji je bio problem dao gol na prvom derbiju. Mijailović ovu sezonu sigurno u 5 igrača kluba, gde god ne znaju stave njega i on se dobro snađe. Dobar trener se prilagođava ekipi i onda pravi svoju selekciju i implementira ono što želi da igra, tako je i Miloš Milojević uradio ovde samo nije dočekao da napravi tu selekciju i smenjen je nakon duple krune i nijednog izgubljenog derbija. Verovatno i najveća nepravda koju je neki trener u srpskom fudbalu doživeo.
L

Lightning

pre 4 meseca

Najveca nepravda ikad je datincoveku otkaz iako je sve savrseno uradio. Mislim da je sve ovo sto se desava u zvezdi cista karma zbog ovog coveka. Nadam se da ce imati puno uspeha u karijeri i zavrsiti jednom u nekim jacim ligama.
S

SotirZvaniDjubre

pre 4 meseca

Decko oteran iz Zvezde bez razloga. Osvojio duplu krunu bez poraza, u Evropi se nije obrukao,... Ali ne mi hocemo atomski fudbal sa Baharom i budzetom koji je u evropskim razmerama jad i beda, i dobili smo ga. Što je još gore ni tom Baharu nije pružena šansa do kraja. Srecno Miloše!
V

Veljko9

pre 4 meseca

Dokaz koliko je jedan srpski fudbal. Covek osvoji duplu krunu bez poraza i dobije otkaz hahahah..
B

Belgrano

pre 4 meseca

Slobodno potrazi tekstove posle pripremnih meceva sa Fenerom i Fiorentinom, udji u komentare i pogledaj sta je sve pisano o Milojevicu. Narod, pogotovo srspki, slabo pamti ali moze se na internetu sve naci. Slobodno procitaj kako je Milojevic od strane tastatura simpatizera ismejavan, kako su mu se rugali i pricali da sa Baharom sad konacno imamo trenera. E, isti ti sad ovde pisu sve najbolje o Milojevicu. Tastatura bojsi, bez ijedne posete na stadionu u zadnjih 10 godina, su najvece zlo modernog vremena.
G

GOSTSD

pre 4 meseca

Eto imali smo trenera za narednih 15 godina i Terzić ga je oterao bez razloga.

Gosthjk

pre 4 meseca

Nije bez razloga. Vec jer je masa to trazila od bukvalni njegove prve utakmice. E sad, da li je trebalo da slusa masu, pa bas i ne...
P

Pera19

pre 4 meseca

Licemeri poput tebe su ga pljuvali. Usput ne može trener Zvezde da kaže posle derbija: "Ko hoće da gleda dobar fudbal, neka gleda Premijer Ligu.". Monako ga je odučio od fudbala. Isto i Trabzon.
1

1233

pre 4 meseca

Da li ste svesni da ovaj covek vec sezonu ipo nema poraz u ligi? Prvi me nervirao nekim svojim odlukama, al skidam kapu
S

Srbadoo

pre 4 meseca

U kakvim ligama tebra?! Linglongu I emiratima ?! Daj ne zasmevaj me bre.
s

stimpy

pre 4 meseca

Milosom > Milosem

Gosthjk

pre 4 meseca

Bas cudno, da su slusali strucnjake ovde, ne bi ga ni potpisali. A on sa ekipom sredine tabele prvi u ligi! Bravo Milose, zasluzeno!
H

Holse

pre 4 meseca

Nadam se da ima što veću platu,zaslužio je to