David Alaba (©Reuters)
David Alaba (©Reuters)

Alaba ima pohlepnu piranu za savetnika

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.09.20. | 12:17

Uli Henes besan na Austrijanca

Osvojio je titulu prvaka Nemačke, osvojio Ligu šampiona, ali ne da se Bajernu da uživa u bonaci.

Partibrejker koji sreću kvari je David Alaba, sa kojim se uprava kluba bori oko produžetka ugovora. Austrijski defanzivac je igrao perfektno u prolećnom delu sezone, bio je najbolji odbrambeni igrač na završnom turniru Lige šampiona i sada to želi da naplati.

Izabrane vesti

Alabi ugovor sa Bajernom ističe za godinu dana tako da je u poziciji da postavlja uslove, a oni su neverovatni: tamnoputi Austrijanac traži godišnju platu od 25.000.000 evra i ugovor na pet godina!

To je razbesnelo bivšeg predsednika Bajerna Ulija Henesa koji nije birao reči kada su ga novinari upitali za mišljenje.

Svi mi želimo da Alaba ostane u klubu zato što je dobar igrač i donbar momak. Ali, on ima pohlepnu piranu za savetnika! Njegov otac, koji mi je jako drag i sa kojim sam uvek imao odličnu komunikaciju, zatrovan je od tog čoveka“, besan je Henes.

A, taj čovek je Pini Zahavi, čuveni izraelski menadžer, vlasnik investicionih fondova sa kojim je svojevremeno glavobolje imao i Partizan.

Henes je dodao da mu nije jasno gde bi Alaba želeo da ode iz Bajerna.

On je već u najboljem klubu na svetu, pa ne znam gde bi to voleo da ide. Prema tome, vidimo da je sve u novcu. Mislim da David ne bi smeo sebi da dozvoli da na njega utiču ljudi iz okruženja“, istakao je Uli Henes.

Za sada, ipak, ne deluje da su neka popuštanja u stavovima na vidiku...


tagovi

David AlabaPini ZahaviBajern Minhen

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara