Sem Alardajsa (©Reuters)
Sem Alardajsa (©Reuters)

Alardajsu 2.200.000 ako sačuva Vest Brom u Premijer ligi

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.12.20. | 09:14

I odmah automatski ugovor na još 12 meseci

Ostrvska verzija Dragoljuba Bekvalca. Karijera već na zalasku, a nijedan trofej da se njime podiči. Ali kad treba ugasiti požar nema boljeg od Sema Alardajsa. Zato se u njegove sposobnosti sada opkladio i Vest Bromvič Albion nakon smene Slavena Bilića. I pride mu obezbedio pozamašnu finansijsku nagradu ako uspe u cilju.

Ugledni Telegraf piše da će Alardajs, ako VBA opstane u Premijer ligi, dobiti bonus od 2.000.000 funti, odnosno 2.200.000 evra. Takođe će mu ugovor automatski biti produžen na još 12 meseci što će mu doneti šansu da dodatno oplemeni klupski račun.

Izabrane vesti

I sve to ga je zateklo dok je sa porodicom bio na odmoru u Dubaiju. Nije loše za 66-godišnjeg penzionera, koji je pride bez posla otkako ga je Everton otpustio maja 2018. godine

Međutim, Alardajsa još prati reputacija da je trener koji nikad nije ispao iz Premijer lige. Sada će doduše imati težak zadatak, Vest Brom je trenutno 19. na tabeli sa svega sedam osvojenih bodova.

Dobrim delom i zbog toga Bilićevi odnosi sa upravom kluba nisu bili sjajni, razmimoilazili su se kad su govorili o planovima za pojačanja. Varničilo je već neko vreme. “Preživeo“ je u novembru pred reprezentativnu pauzu, ali posle poraza od Njukasla na Sent Džejms Parku nije mu bilo spasa, uprkos remiju sa Mančester Sitijem (1:1) u poslednjem meču na klupi Vest Broma.



tagovi

Sem Alardajs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara