©Reuters
©Reuters

Alarm u Madridu, odbrana desetkovana na Etihadu?

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.04.22. | 14:26

Alaba i Kazemiro pod velikim upitnikom, neizvestan i Mendi

Sigurnosni alarm u Madridu je upaljen. Karlo Ančeloti bi na megdan Mančester Sitiju u utorak na Etihadu (21.00) mogao da izađe sa prilično okrnjenom odbranom, pošto su pod upitnikom David Alaba i Kazemiro.

Alaba je povredu primicača zadobio prilikom gostovanja Osasuni u prošlom kolu, dok se Brazilac povredio na treningu prošlog utorka. Prethodno je zbog suspenzije propustio meč sa Seviljom, a zbog nelagodnosti ga nije bilo ni na putu za Pamplonu. Lekarski tim Reala je usresređen da ga vrati u pogon za meč sa Sitijem, ali prema pisanju španskih medija postoji ozbiljna sumnja da će se to dogoditi.

Izabrane vesti

Problemi po Ančelotija se tu ne završavaju, s obzirom da još uvek nije poznato ni da li Ferlan Mendi uspeti da se potpuno oporavi do okršaja n Etihadu. Blage povrede imaju i Luka Jović i Marijano Dijaz, dok bi potpuno spreman trebalo da bude Geret Bejl.

(1,55) MAN. SITI (4,30) REAL MADRID (6,75)

Real je odušvio plasmanom u polufinale Lige šampiona, a sada će na delu, protiv jedne od najjačih ekipa u Evropi, morati da pokaže da li je kadar za napad na trofej. Problemi sa odbranom bi u značajnoj morei mogli da odrede njihove mogućnosti u polufinalu.


tagovi

Karlo AnćelotiDavid AlabaKazemiro

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara