Komentari na vest

Alegri: Inter bolji od Juventusa, osvojiće titulu, da smo skupili još četiri boda bilo bi zabavno

a

axaxaax

pre preko 2 godine

luzerski mentalitet nesto nisam bas ubedjen da ce se ovakve izjave svideti navijacima juventusa, tesko da je ovaj covek pravi za juve.
G

Gist

pre preko 2 godine

He he, e masimilijano nadas se ti jos kako, racunas, presabiras, analiziras, samo je to dovoljno iskusan trener pa sa razlogom nece to javno da kaze, svako ko i nesto malo zna o juventusu zna da im se ne moze verovati nikad, nemojte samo vi iz juvea da inter proglasavate prvakom, procitana je ta fora odavno
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Gledao Sam sad sazetke na YouTube, meni neobjasnjivo kako je Muriel promasio prazan gol, Scensni izlece van sesnesterca lopta dolazi do igraca Atalanta Koji je prosledi do Muriela A ovaj sutirao traljavo lopta uopste ne Ide U okvir gola i artur je cisti, znaci praznu mrezu nije pogodio Muriel, sto se dibale tice da je dodao do vlahvica kad je Sam pokusao bio bi to go siguran sam, imao je juventus srecu da izjednaci U nadoknadi vremena i to se ne deesava cesto
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Korektna izjava Alegrija. Anjeli da pusti Alegrija da selektira i vreme da sklopi delove i deliće titula se vraća u Juventus.
D

Della Vale

pre preko 2 godine

Alegri ovo namjerno govori. Podriva scenu svjesno. Inter je tvrda i kompaktna ekipa i nece ih stici ove sezone ali provocira psiholoski Napoli I Milan. Zna da se Napoli uvijek moze okliznuti pogotovo kad im je Juve iza ledja a dodatno provocira i Milan jer ovi znaju da je Juve 100 puta kroz istoriju stigao i prestigao konkurente pred kraj sezone.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Alegri ovim samo stvara pritisak na prva tri tima. Daleko je kraj šampionata, puno derbija je pred nama, a Juventus u naredna 4 kola igra sa klubovima ispod 10 mesta gde se očekuje 12 bodova. Nakon toga ce se znati ima li Juve sansu ili ovi iz vrha nece izgubiti neke bodove. U ostalom setite se sezone kada su bili blizi ispadanju nego vrhu i to oko polusezone... Do kraja vezali 90% pobeda i osvojili titulu. Nisam njihov fan ali definitivno ih poštujem.
G

Gist

pre preko 2 godine

Price za decu, 39 bodova u igri, razlika prvog i cetvrtog 11 ili 9 bod. ta njegova, juventusova prica bi imala smisla da je sada 33-34, kolo, ovako je provaljena, smesna onakva kakva se i ocekuje od takvog kluba, a alegri je samo glasnogovornik anjelija
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Poštujem Alegrija, ali ovo trener Juventusa ne sme da izjavi. Sve dok matematički ne mogu da prepuste titulu Interu, Juve, Napoli i Milan moraju da grizu do kraja bez odustajanja.
1

101

pre preko 2 godine

Grizu , ali za 4 mesto. Inace ce biti razocarani nakon svake utakmice Intera.
D

Donja_crta

pre preko 2 godine

Ovo je iskusan i nimalo iskren potez. Alegri jednu priču priča medijima da bi sa te strane skinuo tu vrstu pritiska sa igrača, a čisto sumnjam da u svlačionici i iza zatvorenih vrata ne motiviše i ne nada se tituli. Sad sto je to nerealno to je druga stvar.
1

101

pre preko 2 godine

Inter im bezi 8 poena, i ima utakmicu manje (protiv Bolonje). Tako 11 poena za 13 utakmica. Tesko se to stize. Inter je vec igrao protiv Milana , Napolija,Atalante obadve.Jos samo Juve od tezih utakmica. Lepo se nadati, ali...Uhvati se cetvrtog mesta...
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Pa kad tako pricas i vec si se predao onda najbolje da batalis ovu sezonu. Nisam pristalca Juvea , sad vas pratim zbog Vlahovica ali ne svidja mi se ova prica i kako da se trude i dalje igraci kad si ih motivisao ovako. To je fudbal jbga, povredi se par igraca , par izgubljenih bodova i eto vas opet u igri..
R

Rubikova kocka

pre preko 2 godine

Sas sam čitao komentare na Juventusovoj stranici, ne postoji ni jedan ružan komentar ili uvreda, sta vec podrška i da je on uradio dobar posao na terenu... A naši ovdje jedva dočekali da ospu paljbu po Vlahoviću!!! Al mozda mi bolje poznajemo Italijanski ligu i fudbal od Italijana!
l

lol12

pre preko 2 godine

Nisam gledao utakmicu pa nisam komentarisao nikoga ali samo me zanima zasto moras biti Italijan da bi nakon odgledane utakmice mogao da komentarises nekog igraca ili neki tim iz te lige?To zavisi valjda od toga koliko se neko razume u fudbal i koliko pazljivo prati utakmicu objektivno i neostrasceno.

NemanjaKZ

pre preko 2 godine

@lol12: Nije poenta u tome da li si Italijan ili nisi. Poenta je u tome kakvi su ljudi ovde, cast izuzecima. Zamisli navijam za Zvezdu i jedva cekam malo losiju utakmvicu Vlahovica da malo pljunem po njemu jer nemam drugog posla. Isto i u slucaju da navijam za Partizan pa cekam da pljunem po Jovicu. Da li tebi komentar "Panjina od 70 miliona" zvuci kao da ga je pisao jedan neostrasceni navijac? Naravno da ne jer i nije.