Komentari na vest

Aleks Vigo nije ubedio šefove i zvezdaše da vredi 2.500.000 evra!

D

Delija Zapad

pre oko 1 godinu

Ako Vigo ne vredi 2,5 miliona evra, kako mogu da traze za Erakovica vise od 2,5?
c

cjepka123

pre oko 1 godinu

Možda je razvio 35 km/h....., ali na biciklu.
i

ide u

pre oko 1 godinu

Seltu.....
F

Fakt

pre oko 1 godinu

Vigo da je vise igrao sigurno bi dao vise golova od Pesica!E sad,da je Miloje imao damu da ga stavi u spic mozda bi cak i Kataia obisao po broju golova.
s

slom

pre oko 1 godinu

U Zvezdi trebaju da igraju nasa deca Nedeljkovic,Lekovic,Mijatovic,Radojevic...itd a ne Vigo,Azarov itd... gurajte nasu decu koja sigurno imaju kvalitet,al nemaju sansu da se pokazu kako treba. Da Je Mijatovic imao sanse kao Pesic do sad bi dao 15 golova,da Nedeljkovic imao kao Vigo videli bi sta je bek kako ubacuje lopte,koliko je brz,srcan borben...Viktor Radojevic isto vrhunski moderan bek. Nasu decu stavljajte u zvezdu i dajte im sanse,a ne spustite dete u prvi tim i onda neki Katai,Borjan,Ivanic i Pesic se bune sto igraju mladji.
K

Kolo

pre oko 1 godinu

I Vigo se namučio kroz život,nije imao ko Leković oca da ga ...
b

batađoristi

pre oko 1 godinu

Treba da igraju deca u domaćoj ligi ali ne LŠ. Ne lupaj. Problem je što domaći treneri nemaju hraborsti sa decom tek kad vode 3 razlike. Takav je bio i stari MIloje i ovaj novi i Stankela.
v

velur

pre oko 1 godinu

Dug zvanicno je 75 miliona a nezvanicno 200.
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Da se ne lazemo, nikad nisu ni planirali otkup, cisto daj nekog zednog preko vode da prevedemo. Otkupice ga kao sto su Dionija i Falcinelija otkupili, to je taj rad...
m

maestro

pre oko 1 godinu

Vigo jeste igrac za Zvezdu
d

dejamax

pre oko 1 godinu

Ko jos ovog Darjana shvata za ozbiljno. Ne znam kako bi pisao o umetnickom klizanju , ali fudbal definitivno , neka batali
f

fer4trg

pre oko 1 godinu

To si u pravu, samo sto on pise ono sto mu kazu, naruceno tekstove. On koliko se secam imao je jedan kriticki tekst jednom, i onda je imao razgovor sa Grofom Bozovicem u cetiri oka i odjednom je plocu promenio. Znaci kad ga Grof "ubedi" da promeni misljenje sta onda ovako ocekivati kad dodje neko drugi sa vecom moci ubedjivanja. Zato on i tako i pise i ocenjuje igrace, uvek nesto nadje strancima jer njima i sme samo, racuna ne razumeju jezik ali i dosli su u stranu zemlju pa nece moci nista da urade. Uzmi unazad najboljeg igraca CZ stranca dal je to Kanga ili neki drugi i uporedi kako je Darijan pisao za njega ili Gobeljica, Srnica itd i vodeces da je vise kritikovao te strance a da je hvalospeve udarao za Gobelju, Srnica, i ostale vedete... Mozart ne sme ili nece objaviti ovaj komentar naravno ne smeju ni oni ili ce nas iznenaditi pozitivno?
V

VladaBG

pre oko 1 godinu

Terza Madjija i Marin Legenda scoutinga su presekli i rekli ne vredi . Tj u prevodu Aj nadji nekog za DZ da dodje da igra za platu 40.000 na papiru ali realno 20.000 mesečno dobijas
S

Sta vas briga

pre oko 1 godinu

Ne brinite nase brige. Samo izmisljate probleme
g

gx

pre oko 1 godinu

Imamo mi malog Nikolića..tako Terzo...on vredi i više ali nas je...Ej druže moj nećeš ništa pametno da uradiš u buduće za nas. ..Vigo bi eksplodirao u ligi šampiona dečko je dobar su tu sumu novca i vredi...i prodati ga za 6..7 Milki ..sledeće sezone ..ne ti bi nešto za džabe pa za 500.000 ga prodajes..i ti si uspeo .
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

To se bar lako resava kad bi se navijaci grupno udruzili i izvrsili pritisak da se ukine pravilo o ogranicenju od 4 stranca ima toliko kvalitetnijih desnih bekova od Viga koji mogu da se dovedu u Zvezdu.
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Naravno da ne vredi toliko, možda milionče.
f

fore

pre oko 1 godinu

Boljeg ćemo teško naći. Bekovi koji su odlični i u napadu i u odbrani koštaju 100 miliona, a ima ih tek nekoliko na svetu, vidim da takvog očekuju naši stručnjaci. Ni najveći klubovi sveta nemaju kompletne bekove, kakve su rupetine u odbrani Arnold, Kanselo, Zinčenko, a koliko su plaćeni.
Z

Zilijen drago mi je

pre oko 1 godinu

@Nenad1246 alo druze nauči terminologiju!!! Đunta je sa sitnim nutom.

Звездаш

pre oko 1 godinu

Ако овај дечкић вреди 2 и по милиона, Чумић вреди најмање 5 милиона.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Što je i pokazao u subotu kad ga je izvozao kod gola Vojvodine;iz mesta trk i 5 metara razlike!!!Koja 2,5 miliona € za Gaučosa!!!To je ista provalija kao onaj magarac Moučeeeee,kom su “kliktali”,neki dunsteri na istoku,pre par godina,nervirali ostalu publiku,a čovek se sastavio sa loptom nije!!!E sa 700.000 € jeste!!!Takodje Ruiz,Edson,u toj sezoni!!!Katastrofa sa koliko bezobrazluka pljačkaju klub,bahato i bestijalno ponašanje,doduše u skladu sa onim ko ih je na ponocnom sastanku formiranja uprave i postavio!!!
V

Vladimirkgffm

pre oko 1 godinu

Pre ce moja baba da nadje igraca kvalitetnog nego sportski sektor zvezde.Da je slavoljub muslin imao ovaj nekontrolisani budzet bili bi vrhunski tim .Ovako smo nakaza od tima ,istroseni ,spori,stari ,bezidejni i iznad svega bez energije koju je zvezda uvek imala .Uz sve to nam je i konkurencija blagi uzas a sudjenje takvo da me je sramota kao starog zvezdasa da gledam bilo kakvu utakmicu.Energija na tribini nije ni 10% onoga sto je bila
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Neka se spremi Gobelja! Istinska legenda Zvezde! Čovek koji je 200 utakmica odigrao u Zvezdi! Svi dolaze, prolaze, samo Gobelja ostaje! Nedokučiva misterija modernog fudbala bez odgovora na pitanje KAKO i još važnije ZAŠTO. Živ bio i dabogda Bahara "preživeo". Nebo je granica!

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Sa ili bez kvaliteta a zabio ga je Bufonu, Gobelja diše za Zvezdu i poturao je glavu gde drugi nisu nogu, kao i Pavkov uostalom. To što si ti napisao je i licemerno i ružno al nije ti prvina.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Šala da se Gobelja nasmeje! Bez njega svlačionica neće biti ista! Opusti se, ne mora uvek ozbiljno! Ako ćemo ozbiljno, stvari su mnogo gore i ne vidim im se kraj! Iskreno, ozbiljno zabrinut! Sve što smo pisali, na kraju je istina! Pozzz ...
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Aleks Vigo pravi fudbaler vidi se u njemu ta Juznoamericka krv.
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Aleks Vigo je golom u Vecitom Derbiju pokazao da je pojacanje nadam se da ce isto tako da nastavi da daje golove da igra dobro do kraja ove sezone i da ostane u sledecoj sezoni.
l

lion zion

pre oko 1 godinu

de je onaj bek iz aeka sto su ga hteli i vladan milojevic i stankovic kako se zvase,ne moguce nema desnog beka u evropi

Kalimero90

pre oko 1 godinu

Ima gobelja i talentovani kosta nedeljkovic! I to za ligu sampiona. Koji smo mi cirkus od ekipe booze boze. Ovaj vigo izmislio beka za gobelju, picinija, al ne. Ne znam sta ocekuju od beka, da da 3 komada na utakmici mozda!?
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Da li je ovo narucen tekst, decko je za nase financiske uslove azdaja, eto treba nam i na drugoj strani jos jedan Rodic, koji kao rekreativac kad mu se igra igra, kad ne on se ne vidi. Ako je ovo naruceno samo da se obori cena fudbaleru, onda je ok, ali da kazete da decko ne vredi, onda se vi stvarno ne razumete u ovaj sport.
Š

Šta čekate,pustite lap topove

pre oko 1 godinu

Ako taj momak iz Grafičara upola vrijedi koliko piše,neka ga odmah stavljaju u tim,taman primali 5 golova sa te strane.Evo,Vidić na Areni priča da je sa 19 bio kapiten Zvezde i kasnije su ga fino prodali.Zašto bi onda taj dečko bio izuzetak?Što se Argentinca tiče,imamo mi mekanih nogu,nama trebaju sablje sa strane.
M

Mic

pre oko 1 godinu

Pratim Graficar vec tri godine i mogu ti reci da u Srbiji nema trenutno boljeg desnog beka od Koste, jos samo da mu damo sansu i bice medju top 10 bekova, znaci decko sve ima za desnog beka
S

Salesman

pre oko 1 godinu

Ne vredi te pare ni priblizno.
d

deki maky

pre oko 1 godinu

Da-lik ne igra odbranu-napad tu i tamo-ali za te novce suludo dati za drugog Lazara...
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Pa zar "stralca gola" u derbiju da otpustite?!
G

Gost2222

pre oko 1 godinu

Kanselo je slobodan od 1.7
Z

Zvezdan Terzic najveci presednik u istoriji Z

pre oko 1 godinu

Realno on I Gobelja su barabar
d

d. g.

pre oko 1 godinu

On te pare ne vredi.
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Vigo nije ubedio a Azarov kao jeste? Generalno ni jedan ni drugi nisu ono što Zvezdi treba, ali da li ima mogućnosti za nešto bolje? Generalno u LŠ jako tanko osim u slučaju kad budemo igrali sa tri štopera i ako budemo imali ozbiljnog zadnjeg veznog a u našem prvenstvu kao prvo vidi se da bi mogli da budu od koristi a kao drugo da shodno tome Milojević ne izmišlja toplu vodu nego da ih pusti da igraju. Azarov je koliko toliko imao kontinuitet, ako nije bio starter ulazio mesto Rodića, a Vigo odigra jednu, dve pa odmara dve i tako u krug. Vidim kritika je za utakmicu protiv Voše!? Pa tu je Milojević glavni krivac! Ako si hteo da pobediš a znaš da ti pojedinci nisu spremni ne možeš da stavljaš Spaića pa ga menjaš Milunovićem, pa kad vidiš kako Vojvodina ubacuje Čumića, Simića i Nikolića ti ponovo izmišljaš pa vadiš Mijailovića i dodatno slabiš defanzivu i ostavljaš odbranu na vetrometini. I onda Čumić pretrčao Viga. A niko ne kaže da je Borjan zaplivao, da se ni Bukari, ni Kangva nisu potrudili da pomognu a o reakciji i Erakovića i Milunovića da i ne govorim.
С

Су-57

pre oko 1 godinu

Много вам 2.5мил€ кажете. Па ви нађите онда неког бека за 50мил€ кад сте паметни. Виго има штофа, уз правог тренера ће још напредовати, а не заборавите да је тек дошао у Звезду, период привикавања је одрадио добро. Мишљења сам да ће бити све бољи и да ћемо опет усрати мотку, јер ће га сутра неки други клуб продати за 15-20мил€. Ми једноставно увек желимо све а да не платимо, то је изгледа у крви свим функционерима у Србији, зато тако и пролазимо. За Азарова важи исто. Оба бека ако остану бар још годину дана у Звезди ће експлодирати, не заборавите да су обоје млади!
G

Gobelja je

pre oko 1 godinu

Mason
v

vdeded

pre oko 1 godinu

Zezas mada ne bi cudilo takve sada primaju tamo i guraju u svim sferama
b

bu2

pre oko 1 godinu

Prijovic u zvezdi provereno!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Zvezda nema bekove! Vigo i Azarov su na nivou bekova iz plej-aut grupe SLS! Ko ne veruje, uveriće se posle prvih utakmica u grupnoj fazi LŠ! Oni jednostavno nemaju kvalitet za Zvezdinog beka, nemaju igru u odbrani a u ofanzivi imaju naizgrađeni centaršut obojica. Zatim, Zvezda nema zadnjeg veznog i nema centarfora! I što je kruna svega Zvezda nema centralnog veznog igrača. Kako ćemo sa ovakvim neizbalansiranim timom igrati u LŠ?! Možda, pomoću trikova!
S

Statler

pre oko 1 godinu

Sa ovim timom sigurno nećemo igrati LŠ
V

Vin

pre oko 1 godinu

Azarov sa onim Kvaradonom iz Napolija odvalio Norvesku nisu znali kako da ga zaustave. Da si gledao, znao bi.... Ne sekiram se ja za Azarova pogotovo sto treba da dodje trener koji gaji napadacki stil fudbala gde bi se ne sumnjam i Vigo uklopio jer ako se uklopio u ovo sada, tek onda ne bi bilo problema. Najzad nadjemo solidnog beka kog rotira Nikolic ( inace jako slican tip igraca ) i vracamo se na Gobeljinja, covek je neunistiv!
m

monteroo

pre oko 1 godinu

Bilo ko, sto vredi je apsolutno nepozeljan,decko je ozbiljan igrac ,u oba smera ali nece sicu.....to hoce ovi koje niko nece gobelja roda srna borjan katai...kad bude bice...sve ok. Pa u speciji ,spic- gvineja valjda razbio juce kjera bas dobar ali i on je dosao za pet miliona... Znaci moze samo krs,i bez ugovora...
h

hmm

pre oko 1 godinu

sto volim strucnu analizu. pa decko je krilni igrac, kao i lazar nikolic kao sto je bio i vesovic, zander, i slicno. 4 pozadi, defanzivca + sanogo zadnji vezni. ne izmisljajte toplu vodu. oprace nas u ligi sampiona sa ovim instant bekovima. mada ako vigo igra desnog beka, azarov levog, kangva zadnjeg veznog, a ivanic krilo. borjan bi mogao da proba kao spic.
S

SvedokSaradnik

pre oko 1 godinu

Gobelja ako spoji jos pet sezona u Zvezdi ima na casovima istorije da se uci o njemu... Kao da je Karadjordje licno
g

gostinhoo

pre oko 1 godinu

Zato Motika vredi te pare. Ne brukajte se, molim vas.
z

zvezdale

pre oko 1 godinu

2.5 za ovoga je premnogo dobar ali ne toliko za te pare... bolje te pare za spica i da se nadje drugo resenje.
G

Gostić

pre oko 1 godinu

1. Vigo je dao intervju gde je izjavio da bi želeo da se vrati u Argentinu i pokuša da se nametne. 2. Desni bek od 2.5 miliona je ludost, ne zato što ne vredi, nego zato što je to 2.5 miliona. Nemamo špica, zadnjeg veznog, a da dajemo te pare za otkup, ok, ako zaradimo baš puno. 3. Sve ostalo je samo prazna priča.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Jel ti znaš da su 2.5M smešne pare za igrača kad igraš LŠ? Mi bi džabe ako može i da rasturi Nejmera pride ili ko već igra u Realu, Barsi, Bajernu, Juventusu, Jedinstvu iz Mančestera i sličnim klubovima. Ono idemo da se trkamo sa F1, a u naseg fiću nabudžili bombinu sa sitnim nutom. E to ti je kad damo za igrače 1 do 2 miliona.
n

nenad1246

pre oko 1 godinu

a znas li ti nenade da su nas ovi zaduzili sa 76miliona eura. 2.5miliona je premnogo. da se radi o nekom veznom ili odbrambenom igracu pa ok, ali za beka i to defanzivno loseg ne vredi

Zvezda ispred svih!

pre oko 1 godinu

Ja bih malog Nedeljkovica iz Graficara gurnuo u vatru i istrpeo.Verujem da mozemo dobiti dobrog beka u njemu. Valjda mozemo istrpeti jednog defanzivnog uz Rodica,Dragovica i Spajica.
N

Novak majstor

pre oko 1 godinu

Zato nam je Gobelja koji na evropskim utakmicama pravi penale,daje auto golove i dobija crvene kartone, jeftin .Nista onda da vratimo i Pankova iz Cukarickog
e

esex

pre oko 1 godinu

Svasta se pise a stvar je jasna.vigo je najbolji desni bek kojeg imamo ali ne vredi te pare.
9

95

pre oko 1 godinu

Slažem se da je 2 miliona mnogo za njega ali samo da primetim da je većina stručnjaka ovde kukala godinama jer Gobelja "nema centaršut", sad ovaj nema defanzivu... Jednostavno ovaj narod ništa neće! Ili hoće Roberta Karlosa za pola milke
t

treba

pre oko 1 godinu

probati sa Bronovickim ako se oporavio
B

Bob Rock

pre oko 1 godinu

😂😂😂 gde iskopa Bronovickog?
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Vredi on 2.5 lagano. Vredeo je i Van La Para. Problem je što ljudi u Srbiji fantaziraju da za takvu lovu možeš da kupiš igrača za LŠ.

AvantiStellaRossa

pre oko 1 godinu

Bas to, 2.5 miliona je sica za danasnji fudbal. A za LS ako ces bas ozbiljnog igraca mora da se pljune bar 15, 20 miliona minimum
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Slazem se da su to male pare, ali su to isto tako pare koje niko nikad sa nasih prostora nije platio, narocito ne za odbrambenog igraca. A igraci Vigovog kvaliteta svakako ne vrede te pare, mozda 500k plafon.
G

Gostivoje

pre oko 1 godinu

Dajte malo realnosti. Jel mi napadamo trofej u LŠ kad tražimo igrače od 10-15 miliona? I komšije su se ložile da osvajaju EL, pa su spušteni na zemlju. Vidite da dežurni botovi ne miruju danima..
S

Srbija Majka

pre oko 1 godinu

Na zalost...ali poslije svega vidjenog do sada, mislim da on ne moze biti sigurno rjesenje za desnu stranu Zvezdine igre u Ligi Sampiona. To se pokazalo vec u nasoj Superligi, i najvise ogolilo upravo u ove dve utakmice sa Partizanom i Vojvodinom. Kada kazem da nije rjesenje onda mislim prije svega na tu defanzivnu ulogu koju ce i prevashodno morati da igra u tako jakom takmicenju, i da se bori sa igracima vrhunskih fizickih predispozicija i odlicne tehnike. Na zalost obestecenje od 2,5 miliona je u ovom trenutku previse za ono sto mozemo dobiti od njega, a da ne mozemo negdje iskopati i skrojiti igraca koji moze to da nadomjesti. Cak sam citao i Milojevicev intervju gdje i on sam konstatuje (a ko moze bolje da vidi od njega) da je mala razlika izmedju njega i Lazara Nikolica koji nam je vec tu i treba mu samo pruziti povjerenje i sansu da redovno igra i da stice neophodno iskustvo. Mozda kupiti jos jednog cvrstog i defanzivno orjjentisanog beka i koristiti ih po zavisnosti i potrebi protivnika.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Nikolića izbušio Ludogorec tri puta za 30 minuta! Vigo je dao jedini gol na derbiju sa Partizanom
G

Gost ali pravi

pre oko 1 godinu

Dobra stvar je to što je na pozajmici do januara, pa nek Bahar proceni koliko mu je bitan. Mada, 2.5 miliona je mnogo za beka ako ne možemo da ga prodamo za barem 4 miliona.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Vredi Vigo 2.5 miliona. Ne znam o cemu pricate? To sto ga je Cumic pretrcao pa prvo Cumic jeste jedan od najbrzih igraca u zemlji, plus napadac je tu uvek u prednosti kad napada licem ka golu dok odbrambeni mora da trci unazad prakticno. Vigo je nesto losiji u odbrani (kao i Azarov na drugoj strani) ali da se razumemo, alternative Lazar Nikolic i Gobeljic su isti ili jos gori u odbrani a u napadu daleko losiji od Viga. I sa cime cemo sad u Ligu Sampiona na desnom beku? Sigurno ne sa Nikolicem i Gobeljicem. Naravno, kad treba da se pljune po nekom stranom igracu, eto ga Darjan odmah.
h

halo

pre oko 1 godinu

Darjan kad bi pisao tekst svaki put kad neki gardista, senator, kako ih već zove ovih dana, napravi loš potez na meču ko što piše za strance, imao bi materijala 10 godina svaki dan da izbaci po 5 tekstova.
M

Ma daajj

pre oko 1 godinu

Ma gde vredi bre...ne dovodi se u pitanje da li je neko bolji od gobelje i nikolića, to uopšte nije teško biti bolji... I šta sad, svaki malo brži igrač treba da nam stvori šansu za gol kad god krene na njega? Pusti te fore, u prednosti onda bi svako krilo svakom beku u svakom napadau kad krene stvorilo gol-šansu....Neka se bolje pozicionira onda kada je već sporiji...i nije samo Čumić već ga je i Menig pretrčavao lagano....Jednostavno ne vredi 2,5 miliona i tačka.

AvantiStellaRossa

pre oko 1 godinu

Pa ko da nam igra LS? Gobelja? Kukala nam majka...
M

Ma jok

pre oko 1 godinu

Defanzivno tanak a nema ni brzinu baš neku, gol protiv Voše, Čumić ga je prešao k'o plitak potok....onaj crnac iz partizana ga je isto lagano prolazio,šta bi mu tek radili ovi jači igrači!? Tako da tu lovu ne vredi svakako...možda ima mesta napretku ALI....
D

Da podsetim

pre oko 1 godinu

Vigo je dao Partizanu jedini gol na utakmici
l

lopta je okrugla

pre oko 1 godinu

sreća terzinjo će ponovno špica da dovede, već po peti put
M

Mutommbo

pre oko 1 godinu

Zvezda nije imala boljeg desnog beka od Viga još od prodaje Pavla Ninkova Tuluzu. Prava vrednost će se videti u LŠ. Na ovoj utakmici ga je u drugom poluvremenu probio Čumić i centritao. Normalno je da na utakmici napadač dobije neki duel i da.odbrana ispadne ponekada u suprotnom ne bi se postizali i primali golovi. Ovakav tekst može da napiše samo neki dunster koji se ne razume u fudbal. Vigo je za sada dobro rešenje, školovan bek, uporan, disciplinovan, zna da prati igru da iskoči visoko na ofsajd... Pišete samo tekstove da bi pisali. Reprezentacija Srbije nema boljeg beka od Viga.
S

Svabo

pre oko 1 godinu

Dobar je Vigo (ne iodlican) ali nema se para pa sad naruce tekst ovde da pljuju po njemu. Dobar vam je Gobelja - on vam nije skup? Znate koliko je para na njega otislo samo u zadnjih par godina?!?!? E Srbi moji dragi.. sta vam rade
М

Мозак у шпицу

pre oko 1 godinu

Зато је Гобељић убедио све да заслужује још један нови уговор. И Ракоњац је показао да вреди милион. Може да дође и још неки Мотика или Фалко, крила никад доста. Полако људи - позајмица је годину дана, ваљда је то свесно договорено да може да игра и у ЛШ. Има времена да одлучимо да ли је довољно добар и да ли вреди тих пара. Чему ова прека оцена и "избацивање из школе" на полугодишту?
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Tacno je da Vigo ima nedostataka u odbrani. Ali Vigo takodje kao retko ko ima snage za celu utakmiicu, ima solidnu brzinu, dribling, centarsut. Ima li Zvezda nekog boljeg na tom mestu? Po meni je dobar igrac i ako se bude pravilno radilo sa njim, bice odlican.
S

Sta bi bilo kad bi bilo

pre oko 1 godinu

Dobar bek, ne i odlican. Pratio sam njegove igre u Zvezdi i primetio sam dve mane: 1 - pas i centarsut unutrasnjim delom stopala (da toliko sam isao u detalj jer mi je bilo neverovatno) prosto ne postoji. On vise loptu udara zadnjim delom unutrasnjeg dela stopala (blize peti) nego gornjim (blize prstima) - ne moze da podbode loptu i lopta uvek ide kratko, nisko i iza ledja igraca. Ko ne veruje neka pogleda neku utakmicu. 2 - nema kontakt spoljnim delom stopala, skoro uopste. Opet, neka neko pogleda ako mi ne veruje. To je ozbiljan limit. Kamo srece da ostatak tima ima takav motiv i zelju kao on, to su mu ogromni plusevi, ali i tu dolazimo do treceg limita, koji je timski iznudjen - zeljan dokazivanja dok ostatak tima boli uvo da se dokazu kada su vec osvojili titulu. Prosto se karakterno ne uklapa (ili obrnuto ali nece 9 igraca sa menja pristup zbog jednog). Kada bi Vigo imao kontrolu lopte, pas i centarsut kao Azarov, a kada bi Azarov imao zelju, borbenost i agresivnost kao Vigo, imali bi dva (pre)strasna beka. I to krilna beka, nesto sto je jako trazeno. Ali to je ono - kada bi baba bila deda…
P

Poko

pre oko 1 godinu

Znači jedan od problema je što ima želju i borben je??
Z

Za pismene pise

pre oko 1 godinu

Tako ispada ako izvuces iz konteksta. Ne znam da li si pismen ili samo bezobrazan. Sta god od ta dva, po tebe lose. Lepo je napisano, ostatak ekipe ga ne prati u tome, samim time on upada u problem. Ako nesto o sportu znas, onda valjda znas da jedan agresivan igrac ne znaci nista ako su ostalih 9 staticari, sto na zalost jeste slucaj u Zvezdi. Samim time on upada u limit sa se trosi bez veze. To utice i na motiv i na zelju za igrom. I lepo je napisano i zasto.
e

evo

pre oko 1 godinu

Opet ovde ljudi koji po nekom difoltu ostavljaju komentare,ako se mrzi uprava,onda sta god uradi,bice se protiv i obrnuto,niko argumentima da nesto objasni,ajmo realni biti,po kojim kriterijumima je vigo dokazao da treba preko 2 miliona ga platiti,ne kazem da je promasaj kakvih je bilo,ali za tu klauzulu vrhunski igrac na bilo kojoj poziciji se moze dovesti,rakonjac 2 miliona isto,pa ljudi moji to ako neko isplati za njega,onda stvarno se ponasamo ko pijani milioneri...vigo max 500-600 hiljada,rakonjac ni toliko,moje misljenje kao coveka koji nijedan mec nije propustio,a bio i na dosta treninga
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Majstore deficit je bekova u svetu a u danasnje vreme 2M dolara je smesna cifra za igraca i vredi svakog dinara realno! Boljeg beka Zvezda nije imala odavno, od nekog pocetnog mandata Zuleta Stojkovica! Rakonjac je drugo nesto, spiceva ima na kilo po svetu i milion je za njega ogroman novac
h

halo

pre oko 1 godinu

To je sve lepo, nego koga klub planira da dovede umesto Viga? Dobro, on nije vredan, ko je onda vredan? Gobeljić? Nikolić? Opet neki naš mega giga veliki talenat koji će zaboraviti kako loptu da šutne posle 3 odigrane utakmice? Opet neki istrošeni stranac kao Pićini? Uopšte nije pitanje da li Vigo vredi, pitanje je ko će doći umesto njega. Ako ne dajemo pare na njega, znači li to da dajemo na neki napredak? Ne bih lično rekao sudeći prvo po izjavi trenera pre neki dan, a onda i po ovom tekstu. Znači 4-5 meseci pred Ligu Šampiona mi umesto da poboljšavamo ekipu, mi je unazađujemo. Al dobro, bar ćemo sačuvati 2 i po miliona, zar ne? Zar ne? A možda i nećemo ako pogledamo najnoviji izveštaj APR-a koji sponzor našeg kluba sumnjivo nije preneo kao vest ovih dana. Znači, smanjujemo kvalitet ekipe, gubimo novac i pored toga, šta tačno mi radimo?
h

halo

pre oko 1 godinu

To je sve lepo, nego koga klub planira da dovede umesto Viga? Dobro, on nije vredan, ko je onda vredan? Gobeljić? Nikolić? Opet neki naš mega giga veliki talenat koji će zaboraviti kako loptu da šutne posle 3 odigrane utakmice? Opet neki istrošeni stranac kao Pićini? Uopšte nije pitanje da li Vigo vredi, pitanje je ko će doći umesto njega. Ako ne dajemo pare na njega, znači li to da dajemo na neki napredak? Ne bih lično rekao sudeći prvo po izjavi trenera pre neki dan, a onda i po ovom tekstu. Znači 4-5 meseci pred Ligu Šampiona mi umesto da poboljšavamo ekipu, mi je unazađujemo. Al dobro, bar ćemo sačuvati 2 i po miliona, zar ne? Zar ne? A možda i nećemo ako pogledamo najnoviji izveštaj APR-a koji sponzor našeg kluba sumnjivo nije preneo kao vest ovih dana. Znači, smanjujemo kvalitet ekipe, gubimo novac i pored toga, šta tačno mi radimo?

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Koji vrhunski bek sa svim potrebnim u superlativu ili makar jednim segmentom se može dovesti sa 2 miliona evra a da je dostupan i voljan da dodje. Ako se izuzme prvi komentar ovog šbbbkbb ostalo je sve gola frustracija i pseudo stručnost. Zvezda se pljuje najstrašnije od nekolicine likova kojima je ovo poligon za ko pljune više i ko pljune dalje. Ovako ste strašno pljuvali i kleli dok je Gobelja igrao. Evo sad ne igra a vi podigli nivo pljuvačine, da nije problem u vama ??? U svim ovim komentarima nema dva grama mozga. Ko god u našoj ligi gde je svaki od igračamogao da se pokaže svi igraju sa parkiranim autobusom u šesnaestercu pa gde i kako. Drugo igrači se udvajaju a nečesto i utrajaju i svaki gol je ko porodjaj sa komplikacijama. I treće i najosnovnije vas niko nije zvao da vodite politiku niti pametujete a pogotovo predlažete i dovodite. Vaše je da kupite sezonsku i člansku i pojavite se u objektu ali vi više volite džabe da pljujete nego da radite ono za šta ste kvalifikovani a to je prevoz, stadion, navijanje, prevoz, kuća. Da to radite bili bi sretniji. Ko nije sposoban da bezrezervno pripada srcem jednom klubu taj ne valja ni porodici ni državi. A Vigo će ili da ostane ili da ode a vaša pljuvačina i patologija je etalon u jedinici vremena i prostora.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Neka dovedu Krnetu, Cilinseka ili Paju Ninkova hihihi.
d

dexiko

pre oko 1 godinu

Meni se vigo učinio boljim igračem već što jeste.U LŠ nebi postojao u odbrani.Gobelja je u odbrani maldini za njega.Azarova smo platili 250 000€ a otprilike su vigo i on tu negde(dobri u napadu,tanki u odbrani).
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Vigo je agresivniji i fizički jači nego Azarov (Plus daje golove,pa čak i u derbiju)
R

Rico89

pre oko 1 godinu

Svaki prelazni rok kao dan mrmota. 5 godina, zimi i leti, tražimo desnog beka i špica.
G

GostLazar

pre oko 1 godinu

Za milion i ajde. Ali bas nije nista spec pokazao, cak i onaj gol protiv Partizana slucajnost. Bolje da Bahar odabere nekoga, nego da kupimo, a posle pljujemo trenera sto ga je ostavio, a pare smo bacili. Nama treba neko ko kida, pa i da se plati 3 miliona, ali da je top. Vigo je borben, ali ne vredi toliko iskreno
J

John1976

pre oko 1 godinu

Bahar će aminovati svakog igrača koji dolazi i svakog koji dolazi,sve ostalo su nagadjanja.Zvezda i dovodi i plaća Bahara da promeni krvotok tima i samog kluba,da vrati energiju i publiku,strast.. Bahar je Jevrej ,čovek na koga naši domaći egomanijaci,javnost ne mogu uticati,imaće 1000% samostalnost u radu i u dovodjenju igrača ,ovo he sigurna i proverena informacija.
M

Mikki

pre oko 1 godinu

Kampanja na stranicama mocarta traje već 2 nedelje, jasno je bilo odmah da se priprema teren za to. Nije ni bitno, u suštini, da je stvarno ne znam kako dobar svakako se ne bi zadržao duže od tih godinu dana u zvezdi.
A

Apsolutno logično

pre oko 1 godinu

U defanzivi jako tanak. Baš mršavo. 500,600 000 plafon. Sve preko ozbiljno bacanje para.
S

Sudija Picilkas

pre oko 1 godinu

U defanzivi tanak, ali zato je ofanzivno bas los.
N

NN3

pre oko 1 godinu

Bitno da je na Gobeljinu platu i "bonuse" za ovih 6 godina dato preko 3.5 miliona i da se veoma isplatilo 🤣🤣🤣
K

Kakva je ovo kampanja

pre oko 1 godinu

Ma Gardista na desnom beku nam treba, a ne neko ko poput Viga zna fudbal.
h

halo

pre oko 1 godinu

Lepo lepo, baš lepo. Nek ne vredi, bitno da vrede u tekst spomenut Marko Gobeljić koji je Zvezdi svojim majstorijama u Evropi izbio sigurno bar 10 miliona evra, ako ne i više, a navijačima uskratio možda najveću pobedu još od Barija, i Lazar Nikolić, ispodprosečno krilo Javora koji je u drugoj ligi izgledao kao izgubljen slučaj, pa su ga uz očaja prebacili na beka, gde se iz ispodprosečnog prebacio na nivo možda prosečnog na dobar dan, naravno ovo je sve gledano na nivou kluba kakav je Javor, ako je takav igrač kalibar za Zvezdu, ovu Zvezdu, ne Zvezdu iz 2012, mada je i za tu upitan, onda ne znam stvarno. Veliko hvala i Mocartu što vrši ovu propagandu u ime kluba. Tako ste i na Ohija okomili pre godinu dana, pisali hvalospeve o Pešiću ko da će nam on rešiti sve probleme, pa smo to videli kako se završilo. Šteta samo što među navijačima ili nezainteresovanost ili strah da kažu nešto protiv ovoga, tako da će naravno i ovaj pokušaj kluba proći bez mnogo otpora.
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Nikolić je bolji bek od Viga 20%. Ima šut, ima centaršut, ima masu za razliku od ovog sa 25kg. Pogledaj gol Vojvodine oa dođi da nam pišeš o Vigu. Dečko je suvi prosek.
h

halo

pre oko 1 godinu

@NoName1 ovo ako nije šala, ti blage veze o fudbalu nemaš i trebalo bi da prestaneš da pratiš ovaj klub pošto samo potpomažeš upravu u validiranju njihove propagande. Drži se bolje boćanja ili tako nečega ako ti je ozbiljno stalo do kluba.
G

Gost1511

pre oko 1 godinu

Ostavine momka na miru on vredi ove novce,jel treba da podsecam na Zardela,Kafua,Mucea,one pizza majstore iz Italije,La paru,itd samo slep ne vidi razliku i da je klasa za ove nase,sto se tice Cumica ja dam sam Zvezdan doveo bi ga Zvezdu i vratio Luku Ilica a nekima se zahvalio a svi znamo ko igra na njihovim mestima u Zvezdi..
m

madmax80

pre oko 1 godinu

Ako postoji mogućnost da nam Gobelja opet bude prva opcija na toj poziciji onda ni 5 miliona za Viga nije mnogo ...
C

Czz

pre oko 1 godinu

Zadovoljavali su i gori od njega ali bice mi drago ako je ovo kriterijum za sledeci prelazni rok jer u tom slucaju dovodimo azdaje. Ajde da vidimo sta ce “struka” sa mitomanom na celu da uradi ovog puta jer do sad je bilo-“ hvala Bogu da je partizan gori” prelazni rok…
p

protaras

pre oko 1 godinu

Odlicno ni mene nije ubedio, otkupiti Rakonjca za milku obavezno
G

Grbavica

pre oko 1 godinu

Puno pozdrava od Cumica...
F

Fußballspieler

pre oko 1 godinu

Posle one odvale Milojevića da su on i Nikolić slični znao sam da kreće kampanja protiv Viga. Prvo ga čovek izostavi sa 3 uzastopne utakmice, igrač izgubi ritam i naravno onda ga stavi od starta i očekuje da odigra kao Kafu iz najboljih dana. I naravno cilj je da totalno ispadne iz forme (samo ne znam čiji cilj i čiji interes) i da se ne plati obeštećenje za normalnog igrača a nama ostaje da nas Nikolić i Gobeljić zabavljaju svojim ispadanjima, pravljenjem glupih penala i lomljenjem nogu protivničkim igračima. Ista će priča biti i sa leve strane sa Azarovim a mi ćemo gledati Rodića kako se bori za vazduh već posle 15 minuta igre!
P

Polo

pre oko 1 godinu

Sramota kako zezaju dečka,Vigo je sasvim dobar desni bek.Defanziva mi jeste slabija strana,al zato daje i golove kad je važno
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Слажем се у потпуности са тобом! Играју прљаво и праве алиби дага неоткупе. Нико неможе у 10 утакмица да покаже дали је, или није оно што тражимо. Ипак 2.5 милиона је велика свота, треба и да сам играч каже, дали је главом у звезди, или мисли и сања о дебију у Ривер Плати. Има још довољно времена, нека одради и летње припреме, нека има 20-30 утакмица, па да видимо!
l

lol12

pre oko 1 godinu

Kakvi golovi kad je vazno,nije to posao beka.Defanziva je broj 1 za tu poziciju.Sigurno ce on davati golove u LS ali zato ako je u nasoj ligi tanak u odbrani onda igraci poput Mbapea,Vinisiusa i ostalih ce moci da daju po 10 golova
в

всс

pre oko 1 godinu

Ајде људи, 2,5 милиона за бека, још странца је више него много. Поготово што је слаб у дефанзиви а нама је то потребније у ЛШ од офанзиве. Тако да… Добар је он за наше првенство, али танак за нешто више. Мора да се тражи нови брк јер је и Николић слаб.
P

PG

pre oko 1 godinu

Nije njegov posao da daje golove kad je važno.Zna se šta je njegov posao a tu nije nešto posebno.Dobar je jer boljeg nemamo,ali milion je previše.Ne vredi te pare.Ne znam što ne probaju tog klinca što spominju.Ako je tako brz i snažan uz par utamica uigraće se i što bi Radovan III rekao "ETO RRRREŠENJAAA"
P

Poko

pre oko 1 godinu

Otkupiti Viga,dati mu i srpski pasoš. Gobeljić ne može,a Nikolića izbušio Ludogorec 3 puta za 30 minuta

kln

pre oko 1 godinu

opet sa gobeljom u ls
P

PsihoDelija

pre oko 1 godinu

Bitno da je Burek Behar ubedio čelnike da vredi 3 miliona Evara..