©Starsport
©Starsport

Aleksa Vukanović pred potpisom za Vojvodinu

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.09.23. | 15:23

Novosađani zaoštravaju konkurenciju u napadu

Poslednjeg dana prelaznog roka vrlo je živo u taboru Vojvodine. Nakon što su dogovorili sve sa dosadašnjim ofanzivcem Javora Normanom Kembelom, blizu potpisa za Novosađane je još jedan ofanzivac. Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, reč je o Aleksi Vukanoviću (31), koji primarno igra na poziciji levog krila, ali po potrebi može da deluje i po desnoj strani, kao i u špicu.

U Vošu dolazi kao slobodan igrač, poslezavršene epizode u katarskom Um Salalu.

Izabrane vesti

Vukanović je nastupao za Crvenu zvezdu od 2019. do 2022. godine i za to vreme sa beogradskim crveno-belima osvojio četiri šampionske titule i dva trofeja nacionalnog Kupa. U lepom sećanju Zvezdinim pristalicama posebno je ostao zbog pogotka protiv Jang Bojsa na "Marakani", koji je kako se ispostavilo bio vredan grupne faze Lige šampiona.

Posle Zvezde, Vukanović se otisnuo u inostranstvo, najpre u kinesku Haku, a potom u Katar. Čini se da je došlo vreme za povratak u srpski fudbal i za epizodu u dresu novosadskog kluba.

Aleksa Vukanović je karijeru započeo u Hercegovcu iz rodne Gajdobre, a kasnije još nastupao za ČSK Čelarevo, OFK Bačku i kruševački Napredak, odakle je stigao u Crvenu zvezdu.



tagovi

Aleksa VukanovićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara