Aleksandar Dragović napustio Zvezdin kamp

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.01.23. | 12:18

Trenutno je u Beogradu, čeka let za Italiju

Sve je izvesnije da Aleksandra Dragovića nećemo gledati u dresu Crvene zvezde u prolećnoj polusezoni. Saga oko njegovog prelaska u Italiju, tačnije Sampdoriju, blizu je završetka. Prema saznanjima Mozzart Sporta bivši reprezentativac Austrije je tokom jučerašnjeg dana napustio kamp srpskog šampiona u Beleku i vratio se u Beograd.

Praktično to znači da se nalazi na korak od prelaska u Sampdoriju. Iako je Leče pokazao ozbiljno interesovanje za Dragovića, Srbin iz Beča je u razgovoru sa predstavnicima Zvezde i menadžerske agencije koja ga zastupa insistirao na Sampdoriji. Pre svega zbog bivšeg trenera Dejana Stankovića, sa kojim ima želju da sarađuje u budućnosti...

Izabrane vesti

Mesec dana trajala je neizvesnost oko toga da li će Aleksandar Dragović i u narednoj polusezoni nositi dres Crvene zvezde. Imao je ogromnu želju iskusni štoper da karijeru oplemeni igranjem u Seriji A, posebno što ga je kontaktirao Dejan Stanković i u njemu video spasonosno rešenje u defanzivnom redu. Međutim, odbijala je Crvena zvezda ponude iz Ligurije. Nije želela u prvom trenutku da ga pusti, ali je očigledno popustila pod pritiskom Aleksandra Dragovića.

I tokom boravka u Beleku iskusni štoper je ponašanjem i u razgovoru sa čelnicima kluba jasno stavljao do znanja da želi da promeni sredinu. Imao je na stolu mogućnost da pređe u Leče, ali mu je Sampdroija, što se tiče Italije bila prva i jednina opcija.

Ostaje da se vidi kakav su na kraju dogovor postigli Crvena zvezda i Sampdorija. Prema prvobitno planu Đenovljani bi trebalo da plate pozajmicu i da se obavežu na otkup ugovora na kraju sezone, bez obzira da li će ostati u Seriji A.

 


tagovi

Aleksandar Dragović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara