Aleksandar Lutovac (©Starsport)
Aleksandar Lutovac (©Starsport)

Aleksandar Lutovac napustio Partizan

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.02.23. | 14:32

Svakako je bio prekobrojan u timu Gordana Petrića

Došao je kao mladi reprezentativac Srbije i crno-bela javnost se nadala da bi mogla da dobije hitrog igrača, sposobnog da razmrda ekipu. Umesto toga dobila je vernog vojnika, univerzalca spremnog da zakrpi gde god da treba. Ali posle evo već tri i po sezone saradnje čini se da se rastaju sa utiskom da ni Partizan ni Aleksandar Lutovac nisu sasvim zadovoljni.

Kako piše portal 24sedam, 25-godišnji levi spoljni je već dobio čiste papire, kako bi bez prepreka mogao da napusti Topčidersko brdo i prvi put u karijeri oproba se u inostranstvu. Konkretno u Austriji, još preciznije u Ridu, koji će se ovog proleća boriti za opstanak u elitnom društvu.

Izabrane vesti

Lutovac je ipak izabrao minute, jer u Ridu bi trebalo da bude starter, dok je u Humskoj već godinama rezervista, pa je za četiri i po sezone u Humskoj upisao 88 utakmica u svim takmičenjima, ali učinak od tri gola i osam asistencija svedoči i o tome da je često u igru ulazio sa klupe.

Tako je bilo i ove sezone, jer na krilu nije mogao do minuta pored Fuseinija Dijabaetaa, dok su i na beku prednost imali Marko Živković i Aleksandar Filipović. Na sve to, iz omladinaca je u prvotimac promovisan i supertalentovani Janko Jevremović i Lutovac je shvatio da je vreme za rastanak.


tagovi

Aleksandar LutovacZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara