Komentari na vest

Aleksandar Mitrović najbolji igrač Čempionšipa: Ako me pitate za mišljenje, trebalo bi da nas je više ovde

G

Gost444

pre oko 2 godine

realno i Brereton je mogao uci u prvih 11
G

GajaE87

pre oko 2 godine

Svaka čast. Još lik nagovara Sergeja da pređe u Fulham. Mislim da nema ništa od toga. Ali vidi se da voli Klub i to se cijeni.
B

Baš ga briga.

pre oko 2 godine

Lepo mu je, legenda kluba, obezbedili premijer ligu, najbolji strelac ikada reprezentacine, ima nenormalnu platu (veću nego naprimer SMS u Lazio). Šta ćete više.?
T

Taribo West

pre oko 2 godine

Zaslužuje sigurno i mladi Fabio Karvaljo da bude u idealnih 11, ali nema mjesta za sve. Karvalju je satisfakcija što na leto prelazi u Liverpul...
U

Uživalac

pre oko 2 godine

Ja ne mogu da razumem da neko proziva ovog čoveka. Realno zabole me gde je igrao pre, čovek grize i toliko daje pre svega za reprezentaciju da prosto ne možeš da ga ne gotiviš. A to kad neko kaže da igra u slaboj ligi, neka gleda pingponga onda i nek uživa u vanzemaljskom fudbalu sa naših pašnjaka
G

GostSP2022

pre oko 2 godine

Koliko mržnje i omalovažavanja među onima koji navijaju za Crvenu Zvezdu prema ovom momku samo zato što je iz Partizana i što voli Partizan. Nikada ništo ružno o Crvenoj Zvezdi nije rekao. Ako ne možeš da svariš to što je Grobar bar ga gledaj reprezentativno. Apsolutni je rekorder po broju golova za reprezentaciju, direktno nas je svojim golovima odveo na SP dva puta za redom. Šta hoćete više!? Meni nije jasno kako se ne stidite sebe samih dok to pišete? Ja kao grobar sam počeo da navijam za Junajted, Inter i Lacio zbog Vidića, Stankovića i Mihajlovića koji su okoreli zvezdaši i mogu da se zakunem da neki od njih trojice i mrzi Partizan. Ja sam se radovao svakom njihovom uspehu u tim klubovima. Ovo je level mržnje do ludila. Ovo je veliki uspeh i za njega i za naš reprezentativni fudbal. kažu 41 gol u drugoj engeskoj ligi to je ništa. Pa ako je ništa što se 40 godina nije pojavio fudbaler u toj velikoj fudbalskoj državi i postigao toliko golova? 41 gol u toj ligi je jednako kao 18 u PL 30 u Italiji ili 20 u španiji. Da li je to malo?Sram vas bilo sve na gomili. Ja bi stvarno voleo da mi u reprezentaciji imamo od selektora dogolmana pa do napadača da reprezentativci budu svi zvezdaši. Stvarno bi voleo to. Da se ugodi ovima koji izgleda Crvenu Zvezdu vole više od Srbije. Pa da grb Srbije bude Crvena Petokraka i zastava Srbije da bude Crveno Bela. Onda će da se živi bolje a?
@

@ GostSP2022

pre oko 2 godine

Potpis ispod komentara. Ja navijam za Zvezdu ali me Mitar baš raduje. I Dule u Juventusu i Milenkovića volim da gledam. To za Mitra da nikada nije rekao nešto za Zvezdu si 100% u pravu, pa kum mu je Zvezdin desni bek! I vidi koliko je Zvezdinih igrača bilo na njegovoj svadbi. Klinci se tako lože, samo se pljuju. Valjda je to danas zamenilo da budeš ultras, da se šibaš pre ili posle derbija. Ovako je mnogo lakše, nema da boli po tamburi...
G

Gost222

pre oko 2 godine

kad predje u višu ligu daje maks 10-15 golova i to je to
G

GOST 510

pre oko 2 godine

Misliš u "najvišu" ? U onu u kojoj nijedan naš igrač ne može da igra a i ako igra ( na čemu svaka im čast ) ulazi sa klupe ?
2

2.liga

pre oko 2 godine

2.liga

Katalonija

pre oko 2 godine

Jel ti je zivot bas toliko tuzan?
N

Nautralna slika

pre oko 2 godine

Što bi mu život bio tužan, momak lepo konstantuje... Vlada Jugović, Nemanja Vidić i Dejan Stanković su naši najtrofejniji i najuspešniji igrači u istoriji i svi su ponikli u Zvezdi. Zašto bi bilo koji navijač Zvezde koja je iznedrila ovakve igrače svetskog formata bio zavidan na drugoligaškom goglegeteru?
Z

Zabrinut

pre oko 2 godine

Mislim da gorih igraca u reprezentaciji od Vidica I Stankovica,nije bilo. Setimo.se samo Vidica na svetskom prvenstvu,covek je direktan krivac sto.smo ispali. A o Stankovicu da ne pricam.
M

Mop

pre oko 2 godine

@Neutralni...... I u reprezentaciji se proslavili. Na isto velikih takmičenja smo otišli kao i sa Mitrovićem sa njima.
@

@mop

pre oko 2 godine

Pa dobro, tvoj Mitar nam je direktno uskratio EP...
U

Ujka Zitko

pre oko 2 godine

Samo mi nije jasno,zasto se toliko omalovazava Cempionship? To je najjaca druga liga na svetu.Pa najslabiji tim iz Cempionshipa,bi mogao lagano da uzme skalp i Partizanu i Zvezdanki.Postici 41.gol u Cempionshipu,to je OGROMAN,OGROMAN uspeh.Samo nam je nebo granica!
U

Ujka Zitko

pre oko 2 godine

Bravo momak.Prerano si otisao iz Partizana.Samo tako nastavi.Ako nista ne uradimo u Kataru,onda treba za svagda da batalimo reprezentaciju.
D

Drogba11

pre oko 2 godine

Ja kao okorole zvezdas mogu da kazem da je Mitar legenda sa svake tacke gledista!Kada ste culi da spominje zvezdu ili nesto slicno,covek je maksimalno korektan daje kev za Srbiji i zato nema potrebe sa svadjama i raspravama gde je igrao on je mas ponos samo neka nastavi da unistava male Engleze!!!!
P

Pavel Nedved

pre oko 2 godine

Jedno je sigurno, Partizanove bebe pisu opet istoriju u Katru. Zivela Srbija.
@

@pavel

pre oko 2 godine

Verujem da je sarkazam u pitanju! Odvele su nas te bebe i na EP...u stvari nisu? Ok...
D

Drvo

pre oko 2 godine

Realno najveći uspeh sportskog društva Partizan u poslednjih 5 sezona. Razumem zašto se toliko raduju što je panj najbolji igrač druge lige.

Katalonija

pre oko 2 godine

Kada ti sebi dozvoljavas da najboljeg strelca svoje reprezentacije nazoves panjem, onda to govori o tome koliko si sposoban za logicno razmisljanje... Covek daje golove konstantno, svuda, ali je problem Sto je iz tima za koji me navijas? Pa koliko plitak covek moze da bude?!?
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Krajnje je vreme da Mitrovic napravi iskorak, ako ga Fulam iz nekog razloga zakuca za klupu u Premijer ligi, treba da bezi odatle. Za ove sto misle da je ovo mali uspeh i da je to druga liga, ja cu reci da nigde, pa bila to i druga, treca, cetvrta liga nije lako postici ovoliko golova i jos pritom postaviti rekord po broju golova u sezoni za tu ligu. Samo jednostavno Mitrovic je pokazao da zasluzuje da igra jacu ligu i tome mora i da tezi.
A

A što?

pre oko 2 godine

Sigurno je Mitar već imao ponude i odlučio je da ostane, čak je dobio i novi ugovor sa još jačom platom. Njemu je bre lepo u Londonu, on je već ohoho milioner, što bi morao da se ganja još negde ako mu je tamo dobro...
b

beograd na vodi

pre oko 2 godine

indijanac
2

2.liga

pre oko 2 godine

Bravooi! Mitroglu je trenutno najbolji drugoligaski igrač! Sad moze u 2.Bundesligu ako se zasitio Championshipa! Hamburger SV vapi za njim da ih vrati u 1.Bundesligu!
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Bolji od Jovića koji "igra" za Real.
G

Grejač klupe

pre oko 2 godine

Ima njih u prvoj ligi što se bore za mesto grejača klupe. E sad što treneri ne umeju da raspoznaju njihove kretnje i vezivanje protivničkih igrača je drugi problem.
@

@2.liga

pre oko 2 godine

Možeš se ti rugati, ali odlično mu je u Fulamu i po meni mu je bolje tamo što je ostao nego da je prešao u nekog slabog premijerligaša ili da je rezervni napadač neke jače ekipe. Igra odlično, preko 50-tak postignutih golova i asistencija, ima odličan ugovor i prvi je napadač reprezentacije bez obzira što su Vlahović i Jović članovi evropskih velikana. Ne kaže naš narod bezveze "bolje biti prvi u selu nego drugi u gradu".
V

VSVSVS

pre oko 2 godine

Da imas malo osecaja, bilo bi te sramota. Covek najbolji igrac cele lige (nek je i druga), sam uveo Fulam u premijer ligu, za reprezentaciju gine, odveo nas direktno na SP i onda ovako zajedljiv komentar. Razumljivo ako navijas za CZ, ali da znas da ima nas grobara koji bi hteli jednog Kataija u reprezentaciji (klasa igrac). Znaj da jos uvek ima objektivnih i neostrascenih ljubitelja fudbala.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

Dje je i sta radi Sofija Jovic? Ubice te zavist!
P

Partymaker

pre oko 2 godine

Njemu bi sada legao neki Tottenham, West Ham, Aston Villa, Everton

Ivan Radovanović

pre oko 2 godine

Боље бити најбољи у 2. лиги, него као неки да греје чамовину или још горе у Реалу и да га не схватају за озбиљно ни кад им пола играча повређено или се одмарају
M

Mop

pre oko 2 godine

To si sam smislio. Visoko inteligentan komentar nema šta 🤮
B

Bel

pre oko 2 godine

Ti da malo znas,znao bi da je ta druga liga 10puta jaca nego nasa linglong liga a u ovu nasu smesnu ligu ne znaju da prebace 30gola a ne 40.to sto se smejes samo pokazuje koliko ne znas ta druga liga je lagano jaca od Belgijske u rangu sa Holandskom i Portugalskom mozda i jaca ako izuzmemo Ajax,Porto,Benfiku i Sporting..
p

plavac

pre oko 2 godine

kmeeeee
J

Jel ti ikad neko rekao da si

pre oko 2 godine

Dijabola?
G

Gogija

pre oko 2 godine

Haha kakav dubokouman komentar jednog maloumnog mladica… bravoooooo
P

Premiership

pre oko 2 godine

Fulam be rabbi Zvezdu sa tri razlike.Garantovano.