Aleksandar Šćekić (©Star Sport)
Aleksandar Šćekić (©Star Sport)

Aleksandar Šćekić dobio zeleno svetlo za odlazak iz Partizana

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.12.21. | 08:40

Crnogorski reprezentativac interesantan poslodavcima iz inostranstva

Partizanov sastav bi ove zime mogao da doživi značajne promene u odnosu na prvi deo sezone koji je završen sa pet bodova prednosti naspram večitog rivala uz novo evropsko proleće.

Prema pisanju Sportskog žurnala, jedan od igrača koji bi tokom januarskog prelaznog roka mogao da napusti Humsku 1 je Aleksandar Šćekić. Crnogorski vezista je svojim igrama u minuloj polusezoni privukao pažnju nekoliko menadžera i poslodavaca iz inostranstva, zbog čega je dobio zeleno svetlo iz Partizana da može da ode u slučaju adekvatne ponude. Iako isti list ističe da Aleksandar Stanojević ne bi imao ništa protiv da Šćekić ostane.

Izabrane vesti

17. februar: (2,05) Sparta Prag (3,50) Partizan (3,90)

Međutim, snažni Crnogorac dobija šansu da unovči svoje kvalitetne igre koje je krunisao sa tri pogotka i dve asistencije. Najznačajniji su svakako pogoci Sočiju za produžetak i ostanak na evrosceni, te evrogol Metalcu čime je uvećana bodovna razlika nad Crvenom zvezdom.

Šćekić je prošle zime produžio ugovor sa Partizanom do juna 2023. godine, tako da ne postoji opasnost od toga da ode iz kluba samo za simboličnu sumu novca ili bez obeštećenja narednog leta.

Ne treba zaboraviti da Šćekić nije jedini ko bi mogao da promeni klupske boje. Mozzart Sport je juče pisao da je i Lazar Pavlović pred odlaskom, najverovatnije u inostranstvo, dok navodnu ponudu iz Italije ima Lazar Marković. Žurnal piše da će ove zime ponovo jedan od aktuelnih igrača na tržištu biti i Saša Zdjelar.



tagovi

FK PartizanAleksandar ŠćekićZimski prelazni rok 2022Saša Zdjelar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara