Komentari na vest

Aleksi Vukanoviću novi ugovor, u Vojvodini do 2026. godine

Ђ

Ђорђе

pre 5 meseci

Вукановић се све више намеће као прави вођа тима и добро је што је потписао. Има ту још добрих играча, али - највеће појачање је Ранко Поповић. Вратио је Војводини игру, убрзао их и повезао. Наравно - ни други тимови нису остали на старом, сви су се појачали. Проблем је концепт садашњег српског фудбала у ком Звезда мора да узме све титуле, добије највише новца, као Партизан пре деценије, а онда у Европи крах.
S

Srpska Atina

pre 5 meseci

Pametan potez Vukanovica i uprave, vosa mu je bas "legla" uz 2-3 pojacanja, bice to sve ok.
N

Np123

pre 5 meseci

Zbilja reko da ce biti titula 2026
P

Ppcz

pre 5 meseci

Koliku platu on moze imati u vojvodini?
?

??

pre 5 meseci

150 hiljada godisnje. Moja neka procena
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Nema Vojvodina sredstava da bilo kome daje 150 hiljada godisnje. 2-3 soma evra ako ima mesecno, to je.

RonaldinhoGaucho

pre 5 meseci

Bravo za Vukanovica, igra vaznu ulogu u Vojvodini
V

Vox

pre 5 meseci

Odlično, pravi potez Uprave kluba. Ako se ovako nastavi, možda se Zbiljić stvarno uozbilji. Vukanoviću svaka čast, zaslužio je ugovor i zaista jeste pojačanje koje je Vojvodini potrebno.

Chiske

pre 5 meseci

Vukanovic je najvece iznenadjenje za mene! Vidi se da pre svega voli da igra! Izginuo je protiv crvenog blizanca i samim tim je mene licno kupio. Najvece pojacanje u napadu jos od Mrdje po meni. E sada kada bi se dovelo 5 igraca koji stvarno prave razliku na deficitarnim pozicijama i za rotaciju ovaj tim bi mogao jaaako mnogo. Ranko je vec uspeo da probudi igrace kao sto su Milosavljevic i Zukic. Indio je dokaz koliko znaci kada imas dobrog zadnjeg veznog ali njemu treba neko za rotaciju jer izgleda da je sklon povredama nazalost. Stvarno mislim da Zbiljic nema lose namere ali sam sebe trpa u blato, isto tako mislim da pravi jako veliku gresku sto ostavlja Maradonu na mestu direktora. Imali smo priliku da dovedemo: Sumu, Ljajica, Sanogoa i mnogo ranije Vukanovica. Zamislite taj tim. Ali Maradonjinjo je teski nesposobnjakovic... I naravno prodaja Cumica je meni strasno tesko pala...
@

@Chiske

pre 5 meseci

Nije samo za tebe, mnoge je Vukanović i više nego prijatno iznenadio. Kembel i Indio, takođe. Što se pak ostalih igrača koje je Maradoninjo doveo tiče, tu se slažem. Nije kalibar koji je Vojvdine vredan. Da, Popović je sa saradnicima uspeo ono što onaj Radoslav nije (prezime mu ne bih pominjao). Što se Čumića tiče da, to je bila najpogrešnija odluka u transfer roku. Ali, tu se ništa nije moglo pitao se sam Čumić, njegov menadžer iz Grčke i njegov bivši klub. Uz Maradoninja i Vavan je veliki problem kada je dovođenje igrača u pitanju. Potrebni su igrači za rotaciju i to oni koji neće lavirati. Dok su ova dvojica na svojim mestima, teško da će se bilo šta moći. A šteta jeste velika. Neko je nedavno napisao da bi FK Vojvodina trebala da napravi skauting mrežu sastavljenu od nekadašnjih igrača koji žive u inostranstvu. E sad, zamislimo samo sve kontitnente i sve bivše fubalere Stare dame. Kad bi svi bili sabrani u bazu, kontaktirani i zamoljeni da na taj način daju doprinos klubu, obuhvat koji bi doneo preko potreban kvalitet bi sigurno bio veći nego u ovom trenutku. Možda bi čak moglo i planiranje bolje da se radi. Time bi se dobile i potneicjalne adekvatne zamene i pojačala konkurencija u timu. A što se tiče Sume, Ljajića i Sanogoa; to bi bilo štogod, ali džaba kad ova dvojica proračunatih to nisu dozvolili.
A

Astoria

pre 5 meseci

@Chiske Realan i zreo komentar, sve potpisujem.
K

Koliko

pre 5 meseci

Sta je Vukanovic za Endijaea, Krasoa, Olajinku… Navijac sam Partizana, ali pratio Zvezdu i navijao za njih u LS svih ovih godina.. Gledam Partizan u kosarci i iskreno uopste mi nije to to, vise crnaca u ekipi od domacih igraca, isto tako sada Zvezda u fudbalu.. cak i trener stranac.. Lepse je navijati za Tristana, Smajilagica, Avramovica, Andjusica, Koprivicu, Trifunovica nego za Pantera, Ledeja, Kabokloa. Isto tako je lepse za Borjana, Savica, Stojkovica, Milunovica, Jovancica, Jovicica, Krsticica uz Kangu i po nekog stranca nego za ovu skupinu placenika
б

брате,

pre 5 meseci

не ложи их,нису своји од Уторка....
m

milo123

pre 5 meseci

A sta je majke ti Vukanovic? MIslim, hvala mu zauvek do neba za onaj gol YB, time se isplatio Zvezdi za sva vremena. Da citiram Barda, mali je dobar igrac, mali je zahvalan igrac, ali nije na nivou koji je Zvezdi trebao za LS, ni onnda kad je igrao a pogotovu sad. Olajinka je imao ozbiljnu sezonu u Sparti iz Praga, i to u evropskim takmicenjima, Serifova cena je konstanto rasla i sada po transfermarktu vredi 3.5 m eur, dok je Aleksina najveca cena bila dok je igrao u Zvezdi 1.5 mil. Ne kazem da su ti podaci mnogo tacni i relevantni, ali mogu da posluze kao neki reper.
m

mojne vise pratiti

pre 5 meseci

Olajinka je igrao u Slaviji Prag.
P

Punto 2.0 tdi

pre 5 meseci

Vukanovic se odlicno snasao u Vojvodini, ali nije kvalitet za Zvezdu ili se mozda nije snasao kao sto se snasao u Vojvodini. Zato je za takve igrace i bolje da odu u tako neki klub a ne da gube vreme u Zvezdi.
m

milo123

pre 5 meseci

@mojne: obozavam kada mi neko od celog komentara ulovi lapsus i samo to iskomentarise. Znaci da za druge stvari nema argumente, ali hoce da pokaze da je ipak u pravu. VOLI, PREFERIRA.
K

Koliko

pre 5 meseci

Ne kazem da je Vukanovic svetska klasa, vise sam aludiram na to da srpski igraci treba da imaju glavne uloge u nasim klubovima, ovi stranci sto im sluze za pranje para i uzimanje provizije od plata i navodnih cifri za transfere su nam totalno nepotrebni.. Svaki od tih domacih igraca se vise pokazao u Zvezdi od raznih Picinija, Kanjasa, Tomanea, Kulibalija, onog ludaka levog beka sto napravio penal protiv Olimpijakosa, i raznoraznih poluigraca. Protiv pravih pojacanja od stranaca nemam nista, Bukari, Hvan(mozda), Glazer?… Ne kazem, prihvatam i da nisam u pravu, ali vecina stranaca ne pravi nikakvu razliku, ako ces vec na kraju svakako da imas 1 bod pa igraj sa nasim igracima i dovodi nase prekaljene asove, da deca stasavaju uz njih, a ne da prodajes Erakovica, Lekovica… Zvezda bi sa timom Glazer(Borjan)-Erakovic-Dragovic-Babic-Rodic-Maksimovic N.- Hvan- Lucic(Mitrovic)- Bukari- Katai(Ivanic)- Pavkov(Mijatovic)imala sigurno bar LE i vise para u budzetu da trazi levog beka i ekstra kvalitetnog stranca
m

milo123

pre 5 meseci

@koliko: sve to lepo zvuci u teoriji, ali je to (po meni) suplja prica. Zvezda je trenutno upala u makaze kada je previse dobra za nas fudbal, a nedovoljno dobra za ozbiljniji iskorak. Zbog celog ambijenta u kom se nalazi nas fudbal, domaci igraci koji su potrebni sada Zvezdi su preskupi i/ili ne zele da igrjau nasu ligu (recimo Lazovica, Djuricica, Mladenovica i sl Zvezda moze lagano da plati, ali oni radije biraju Grcku i donji dom Seria A - razumljivo). Ovi preostali su ili potencijal ili nema leba od njih. Zvezdi trebaju ozbiljni stranci koji hoce da se bore i napreduju.